Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Untung Jadi Anak Artis, Tak Comel Pun Dapat Macam-Macam,"-Lara Alana Jadi Mangsa Kecaman

Oleh: Abdul|13-3-2018 03:33 PM |Dilihat:10183| Komen: 215
Anak perempuan Awal dan Scha, Lara Alana adalah satu nama yang tidak asing lagi bagi peminat selebriti tempatan dek kerana telatahnya di laman sosial.

Baru-baru ini, Awal memuat naik video anaknya itu menerima kejutan dari Johnson's Baby di akaun Instagramnya. Nah lihat videonya, comel bukan?


Namun ada sahaja tangan yang gatal memberikan komen yang biadab terhadap video tersebut.

Berikutan komen itu, ibu bapa Lara dengan pantas memberi respon pedas kepada individu tersebut.

Tidak cukup dengan itu, netizen yang lain turut mengecam tindakan individu tersebut.


Sabarlah Awal dan Scha, biasalah tu ada sahaja manusia yang tidak duduk senang dengan kesenangan orang lain. Rezeki masing-masing kan Tuhan sudah tetapkan, jadi kenapa nak dengki? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 215
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote lazim 17-3-2018 02:01 PM
refleCtion replied at 14-3-2018 01:27 PM
x kesah comel ke tak....tgk mia sara dulu kecik2 ramai puji comel tapi bila dh besar panjang besa2 j ...

lara tu kan speech delay, budak speech delay lagi mudah ckp bi sbb suku kata pendek. lagi pon anak2 artis semua speaking la. aku tgk artis2 yg mcm xlulus spm pon smua ank kecik drg speaking sedap didengar. bagus apa.

Lain-lain Komen

Quote sofiazara 13-3-2018 03:34 PM
mmg betul, banyak sangat dapat macam2 walhal dah sedia kaya. aku pun tak paham napa nak bagi org kaya dengan pelbagai barangan lagi. muka pun tak berapa comel,
Quote rosevelvet 13-3-2018 03:36 PM
Comel jer lara tu n nmpk fresh. Suka tgk keletah dia
Quote fushimi 13-3-2018 03:37 PM
sofiazara replied at 13-3-2018 03:34 PM
mmg betul, banyak sangat dapat macam2 walhal dah sedia kaya. aku pun tak paham napa nak bagi org kay ...

tak baik sisi dengki ngan budak budak

baik sis dengki ngan  mak bapak budak takpe


Quote Parit.Hilton 13-3-2018 03:40 PM
sorry la. aku pun rasa anak dia tak comel. sorry Lara.
kalau ecah tu comel. anak2 airiel wawa lagi comel.
Quote ilya 13-3-2018 03:41 PM
Lara comellah.
ngigau ker yg ckp tak cumeii.
Quote sofiazara 13-3-2018 03:41 PM
fushimi replied at 13-3-2018 03:37 PM
tak baik sisi dengki ngan budak budak

baik sis dengki ngan  mak bapak budak takpe

tak dengki pun, langsung tak

tapi cuma tak paham kenapa masih nak bagi dia macam2 dia org kaya dan semua pun ada mak ayahnya boleh provide.

cubalah diorg ni warwarkan pemberian kepada anak2 org middle class yang gaji mak ayahnya 10k ke bawah ke, contohnyalah

aku search hashtag org yang bagi hadiah kat lara tu, takde pulak org marhaen berterima kasih kat diorg sebab bagi hadiah.
Quote idakamaruddin 13-3-2018 03:42 PM
dh makin besar mmg lara dh x berapa comel dh..cuma kagum sheols ckp polite sgt

Quote moonbug 13-3-2018 03:43 PM
Why so bitter?
Quote mimi77 13-3-2018 03:46 PM
yg bagi tu semua nk lariskan produk....sah2 lara ramai follower...mcik tu bg la skali...untong2 bisnes maju
Quote jeton 13-3-2018 03:46 PM
memang  x shomel sangat tp tetap cute..

tapi..tak perlulah ngutuk..

cuma..iols nyampa dgn makpak dia je

poyo..mak dia muka berlagak giler..

Quote mokcikKSKB 13-3-2018 03:48 PM
Lara makin sebijik muka scha..
Quote tagas 13-3-2018 03:50 PM
nak retis

cuba kalo anak marhaen duk umah pprt

seblah mata pun tak nampak
Quote mieymiey 13-3-2018 03:50 PM
Kesian kat Lara ni, makpak dia poyo.
Menyampah dengan makpak, dengan anak sekali orang tak suka
Quote EvieWanKenobi 13-3-2018 03:50 PM
rezeki masing2 la..
Quote kiambang 13-3-2018 03:51 PM
Bukan semua budAk comel ke ? Sape kat Lara tak comel ada ke dapat tajaan ? Kecik2 dah buat duit dan bayar tax ..
Quote mixed 13-3-2018 03:53 PM
dengki nya dgn bdk nape
lara comel je

sape yg ckp lara x reti ckp
skg tgk punya la bijak berckp
dah polite apa2 nak mesti dia ckp lembut je
Quote sungaiseram 13-3-2018 03:54 PM
sian lara, tak suka kat makpak, lara pun org nampak xcomel. tp komen cuols terbuka sgt ckp anak org xcomel mmgla panasss makbapak dia. angin org kata anak dia mcm syndrome pun tak habis lg.
Quote amyza82 13-3-2018 03:54 PM
Lara mmg x comel / cute but she's smart.

Quote Budakmomok 13-3-2018 03:55 PM
awal next time off comment

Lihat semua komen(215)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053427s Gzip On
To Top