Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Sherry Ibrahim Bengang Dikaitkan Dengan Perkahwinan Fattzura

13-3-2018 12:25 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 21773| Komen: 631

Apa niat perunding perkahwinan Fattah dan Fazura, Rekateemor meninggalkan komen kepada Sherry Ibrahim meminta dirinya melihat perkahwinan pasangan popular itu di Instagram?

Foto: IG Sherry Ibrahim
Komen tersebut membuatkan Sherry bengang dengan perunding perkahwinan tersebut dan menganggap perbuatan ini sebagai biadap dan tidak menghormati dirinya.

Foto: IG Sherry Ibrahim
Sherry telah memuat naik komen tersebut di Instagram dan memohon penjelasan dari pihak terbabit kerana ini merupakan perbuatan buli siber. Jika tidak, dia akan mengambil tindakan atas perbuatan tidak bertanggungjawab ini.

Foto: IG Sherry Ibrahim

Namun lain pula komen netizen yang mengatakan perbuatan ini tidak disengajakan dan merupakan ‘auto comment’. Pada pandangan netizen perkara ini tidak dilihat pula sebagai buli siber seperti yang dinyatakan Sherry.


Peminat menasihati Sherry supaya tidak perlu melayan komen sebegini pada masa akan datang kerana ada juga artis yang pernah menerima ‘auto comment’ untuk tujuan promosi produk dan perkhidmatan.

Memang benar juga kata netizen. Tidak perlu respon pada ‘auto comment’ begini. Promosi ini mungkin tidak disengajakan dan kebetulan pula kena pada Sherry. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
5
Bosan
3
Komen: 631
Komen

Previous : Nak Ubah Suai Studio, DS Vida Ditipu Kontraktor RM11 Juta

Next       : Bukan Jejai, Nelydia Senrose Kini Bercinta Dengan Mr.H Si Jutawan Muda?

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 16-3-2018 11:46 AM
Sensititive sungguh anak dara tua sorang ni.

Lain-lain Komen

Quote mimi77 13-3-2018 12:26 PM
hamboi...i dont even know ye...
Quote selamair 13-3-2018 12:31 PM
Rekateemor kata IG kena hack

[ig]https://www.instagram.com/p/BgP6dDqnl5-/?taken-by=rekateemor[/ig]
Quote Mjyyk 13-3-2018 12:31 PM
Dia up post ni untuk apa? saje ler tu nak kan perhatian.. mentang2 ada nama Fattzura disitu.. cer nama orang lain.. Rasanya senyap... #SajaNakMeroyan #ApaApaJelah
Quote lonso 13-3-2018 12:32 PM
sori to saylah.. statement i pasti dikecam.. tp fatzura so overratedlah... dah2 lah... fanatik2 pon cukup2lah. tak refer thread ni .. random je nih... depa kawin tak sampai setahun kot.. wangi lagi.. dahlah memuji n memuja.. mgkn kadang2 kata2 hamburan bukan ler dari fan mgkn dr antifan.. rasanya cukup kot memuja2 mcm tu.. bila ada org dm sheriijoi masa sheriijoi throwback perkahwinan dia ada plak kata depa dengki sebab tak dijemput kawin fatzura.. eh hello... apa motif erk.. artis dkt msia ni ada fatzura jeke..
Quote zd84 13-3-2018 12:34 PM
meroyan semua ex fattah ke cuba chill n profesional .. malu je rupanya ade org hacked acc rekateemor dah sah2 org tu takde masa nak comment2 cmtu
Quote zd84 13-3-2018 12:34 PM
meroyan semua ex fattah ke cuba chill n profesional .. malu je rupanya ade org hacked acc rekateemor dah sah2 org tu takde masa nak comment2 cmtu
Quote prizadane 13-3-2018 12:36 PM
kalau betul kena hack, macam boleh speku je puak mana yang hack tu...kekekke..

takpe la sherry, jangan dilayan. be classy please
Quote sukacactus 13-3-2018 12:37 PM
Aku caya je kalau ig rekateemor kena hack
Co tu kan tgh top skrg
Br je dpt award apa ntah aritu
Quote BookerT 13-3-2018 12:37 PM
mana tak meroyan nyah..dah tetua tak berlaki...nak kata kareer apa la sangat pencapaian kau orang tu nyah...bisnes produk untuk bibimbo je nyah....
Quote apedehal 13-3-2018 12:38 PM
lonso replied at 13-3-2018 12:32 PM
sori to saylah.. statement i pasti dikecam.. tp fatzura so overratedlah... dah2 lah... fanatik2 pon  ...

u so yesteryears...pasai dm shiera tu obvious sgt tu fake acc. so y make it a big deal if u yourself ckp deyol overrated. org tgh popular mcm tu la walau ramai yg suka ada juga xsuka... haritu buat fake acc harini hack acc pulak..move on la weh yg xpuas hati tu
Quote xixin5230 13-3-2018 12:38 PM
Dia terasa dipersendakan la tu...
Quote yuhuu 13-3-2018 12:38 PM
Baru hari innih iols tau dia penah jadik gf bam tah di kala sendu dahulu. Sekarang bila bam tah mendonia dan sheols kekal sendu, makanya sheols buat begini ka hapa? iols rasa kalau sheols tak up kecaman begini di IG, tak dak sapa tahu pun sheols penah jadi ex bam tah. sheols boleh sajork dm rekateemor dan tanya sendiri. Mencari publisitikah beliau?
Quote Mjyyk 13-3-2018 12:39 PM
Rekateemor bukan baru dalam bidang perniagaan.. Agak2lah.. Takkan tak boleh fikir.  Kalau yer pun tak boleh kawal emosi tu.. DM jelah rekateemor.. MOTIF up posting dekat public untuk apa?? SI ni sah mmg meroyan.. #CepatMelatah  Hahahahahahaha..
Quote Shinichikudo 13-3-2018 12:41 PM
Laa ritu beriya bagi statement kt paper ala2 dh move on..dah ni knp meroyan pulekk?? Period?
Quote apedehal 13-3-2018 12:42 PM
Mjyyk replied at 13-3-2018 12:39 PM
Rekateemor bukan baru dalam bidang perniagaan.. Agak2lah.. Takkan tak boleh fikir.  Kalau yer pun ta ...

cepat melatah satu...lpas tu ramai plak yg cucuk batu apikan..manela x menyirap ye dak.. haih lobenak korg kalau x jadi nasi tmbah mmg xsah kan
Quote lonso 13-3-2018 12:43 PM
apedehal replied at 13-3-2018 12:38 PM
u so yesteryears...pasai dm shiera tu obvious sgt tu fake acc. so y make it a big deal if u yourse ...

it opinion i.. forumkan hak bebas menaip.. sukahatilah.. dh mmg overated.. fan ngan antifan pon overated.....
Quote ira_229 13-3-2018 12:44 PM
apedehal replied at 13-3-2018 12:38 PM
u so yesteryears...pasai dm shiera tu obvious sgt tu fake acc. so y make it a big deal if u yourse ...

betul...masuk sini saja nak bash supporters fattzura...tak suka tak payah menyampuk lah...tak payah follow ig supporter mereka...atau tak payah masuk benang diaorang..lagipun benang diorang pun dah di isolate kat sub board..lagi tak puas hati...? huh..
Quote barfi 13-3-2018 12:47 PM
Takyah la nak melenting kak sherry oiii.. bila kau melenting nampak kau macam takleh move on plak sedangkan hakikatnya mmg kau dah move on pun kan..
Quote kembarsiti 13-3-2018 12:48 PM
Kalu betul kena hack, obviously 1 puak yg pndai hack2 ni adalah puak itu ....pastu jd nasi tambah bila org ni ngamuk.hahahhahaa...sian. sakit mata la tu tgok socmed gmbr songket biru cantik persis cinderella melayu ( bukan i yg ckp )

Lihat semua komen(631)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057213s Gzip On
To Top