Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Lembaga Hitam Muncul Dalam IG Live, Iqram Dinzly Minta Bantuan Ustaz

12-3-2018 06:48 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7659| Komen: 58

Iqram Dinzly memang selalu buat Live video di Instagram sebagai cara untuk berinteraksi dengan peminatnya.

Walaupun kadang-kadang aksinya pelik dan boleh buat orang marah, tapi itu memang sudah sebati dengan dirinya.

Namun baru-baru ini ada sesuatu yang mengejutkan berlaku ketika pelakon ini sedang syok buat video live.



Katanya ada lembaga hitam muncul di belakangnya. Melalui satu entri di Instagram, Iqram sendiri ada tunjukkan gambarnya.

Pengikut yang melihat live videonya juga mengakui perasan dengan kewujudan entiti yang menyeramkan itu.

Foto: IG Iqram Dinzly
Menurut Iqram lagi, lembaga tersebut kembali selepas dua tahun dan dia juga meminta pertlongan dari sesiapa yang mengenali mana-mana ustaz.

Seram pula dengarnya. Semoga Iqram sentiasa dilindungi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 58
Komen

Previous : Rita Rudaini Bengang Dengan Sikap Izreen Azminda

Next       : Selagi Belum Kahwin, Farah Nabilah Kena Akur Dengan Syarat Ibunya Ini

Komen Terbaru

Quote Nico_Robin 16-3-2018 12:02 AM
Kredibiliti iqram dah hilang, semua pakat tak caya

Lain-lain Komen

Quote eyansss 12-3-2018 07:26 PM
mana lembaga tu? tak nampak pun...
Quote fazamania 12-3-2018 07:28 PM
Mana videonya?
Tak syok lah cam ni ..baru nak membawang merah cili padi bagai
Quote MarissaMiller88 12-3-2018 07:31 PM
aku tgk lembaga tu mcm lakonan jer..
Quote Rhyno 12-3-2018 07:40 PM
lembaga hitam tu diri sendiri kot sebab suka pakai baju dgn skirt hitam. poyos jah.
Quote siputsedut 12-3-2018 07:52 PM
Btw..mcm mana nk sebut brand baju heshe tu? Bawa abata merebaks ke?
Quote Nenasketum 12-3-2018 07:53 PM
Memacam la dia ni. Dah buat hal macam acara pangge setan, buat2 terkejut plak dia menda tu say hi.
Quote Andyscenes 12-3-2018 07:53 PM
Kaki kencing
Quote sidewinder 12-3-2018 08:00 PM
kalu dah berperangai pelik........mcm2 benda mistik laa datang......cuba kalu lek2....tak der laa kena mcm2
Quote Orix 12-3-2018 08:04 PM
Gmbar dia pegang cotton candy tu 80% dh ada rupa fonen separa siap
Quote kikiharris 12-3-2018 08:13 PM
hantu pon meluat dgn ko agaknya..tu yg dia buat special appearance tu.cameo.
Quote hotmak 12-3-2018 08:21 PM
percubaan nak naikkan semula nama ke tu
Quote BookerT 12-3-2018 08:26 PM
kenapa tak minta tolong pada mahaguru che mat?
Quote Madel 12-3-2018 08:29 PM
Sesama geng pun nak takut ke
Quote cha-cha 12-3-2018 08:37 PM
Teringat @Ferr_Remy di Cambodia. Macam ni kut yang peluk uols tu?

Dalam gambar Iqram tu, yang belakang tu kan tiba2 gelap tak nampak frame gambar heshe seperti ada makhluk hitam cumi cumi.
Quote eLiaD 12-3-2018 08:53 PM
nape lembaga alah tu tak cekik ko skali kan senang kehkehkeh
Quote Ferr_Remy 12-3-2018 09:00 PM
cha-cha replied at 12-3-2018 08:37 PM
Teringat @Ferr_Remy di Cambodia. Macam ni kut yang peluk uols tu?

Dalam gambar Iqram tu, yang be ...

Tp yg peluk Iold tu menyerupai org yg Iols kenal yachhh. Video Iqram ni scary jugaksss.
Quote melinda_kerr 12-3-2018 09:08 PM
mnanya..tkdepun gambar. please iols nk tgk
Quote kucen_miang 12-3-2018 09:09 PM
tak npk bideo pun
Quote namr 12-3-2018 09:23 PM
Padan muka..bukan member ko ke

Lihat semua komen(58)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058991s Gzip On
To Top