Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Saya Menyesal, Mohon Anda Padam Video Tarian Di Bigo,"- Fathia Latiff

12-3-2018 12:47 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 5327| Komen: 81

Kontroversi yang melibatkan Fathia Latiff memang tak sudah-sudah. Sejak video live Bigonya tersebar, memang pelakon ini terus-terusan menjadi mangsa kecaman netizen.

Bagaimanapun Fathia, 30 tidak mahu mengenang lagi masa lalu dan berharap agar sesiapa yang memuat naik video tersebut di laman sosial akan memadamkannya.

Foto: IG Fathia Latiff
"Saya mohon kepada sesiapa yang ada memuat naik video live Bigo itu, saya minta untuk padam rakaman tersebut.

"Saya sedar kesilapan lalu dan tak mahu lagi video itu terus berada di laman sosial terutamanya di YouTube.

"Saya tak mahu generasi saya akan datang menonton video tersebut. Kesilapan itu telah menjadi ikhtibar untuk saya dan merupakan pengajaran yang sangat berguna," katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Fathia Latiff
Aktres drama Ariana Rose ini juga tidak mahu terus dibayangi kisah lalu dan kini berusaha menjadi seorang individu yang lebih baik.

"Saya kena teruskan kehidupan dan tak nak fikir lagi fasal kontroversi lama. Kalau fikir benda tu ia hanya akan membuatkan saya semakin ke belakang.

"Saya pun dah tak larat nak cakap tentang isu lama dan tak mahu kes itu membuatkan saya makin tenggelam.

"Apa yang saya nampak, kesilapan dulu membuatkan saya jadi lebih baik dan merupakan satu anjakan dalam hidup supaya saya tak mengulanginya lagi," tambahnya.

Foto: IG Fathia Latiff
Baguslah begitu. Didoakan agar Fathia akan lebih berjaya selepas ini. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 81
Komen

Previous : "Tak Nak Mula Shooting Kalau Tak Ada Ni,"-Neelofa Sengaja Sindir Fazura?

Next       : Rita Rudaini Bengang Dengan Sikap Izreen Azminda

Komen Terbaru

Quote datinamanda 7-6-2018 01:58 PM
propa jer. dah sejuk beku kan

Lain-lain Komen

Quote kuzaime 12-3-2018 01:04 PM
Statement sbb betul2 dh insaf ke @ propa semata2 sbb job dah kurengg??
Quote annadonna 12-3-2018 01:06 PM
Berdoalah pada Allah minta dibukakan hati org membuang semua video itu. Solat taubat mohon sungguh dgn Allah. Kalau tak ko hadap ajelah mcm terjadi kat zarina zainuddin. Lain kali nak buat sesuatu fikir 100 kali. Done dakwah.
Quote annadonna 12-3-2018 01:07 PM
kuzaime replied at 12-3-2018 01:04 PM
Statement sbb betul2 dh insaf ke @ propa semata2 sbb job dah kurengg??

samalah tu. Kekurangan job buatkan dia menyesal dan insaf
Quote umbut 12-3-2018 01:16 PM
Alahai.. izara relax je.. lagi terbuai2 kopek dia
Quote CiliPadiSedap 12-3-2018 01:20 PM
Yang hantu kopek sia vokuru yang viral kopek sistur fatiya. Pandai sis vokuru jaga aurat kopek walaupun malam2 kopek nya labuh dan kejar orang kampung
Quote siputsedut 12-3-2018 01:22 PM
Kalau tekya bebetul insof...berdisiplin ke set...jaga diri jaga imej...mungkin meols bakalan uturn yach..sbb sheols cantik n berlakon x kejung
Quote mieymiey 12-3-2018 01:25 PM
Bukan ker once benda tu dah upload dalam internet, ianya akan terus ada. Lagi-lagi bagi seorang public figure macam Tekya.
Quote BoongaKertas 12-3-2018 01:35 PM
siputsedut replied at 12-3-2018 01:22 PM
Kalau tekya bebetul insof...berdisiplin ke set...jaga diri jaga imej...mungkin meols bakalan uturn y ...

kan? syg bakat sheols tu. hope kali ni bebetul insof. pandai2 lah sheols pilih kwn2 utk hang out tu. sian family dia sbnrnye
Quote BebeQ 12-3-2018 01:41 PM
saya maafkan tapi saya takde pulak simpan video tu, hadap tengok free online jah.

statement takde job, takde cerita panas ke dik?
Quote myakayina 12-3-2018 01:45 PM
umbut replied at 12-3-2018 01:16 PM
Alahai.. izara relax je.. lagi terbuai2 kopek dia

kann..
Quote shernazz 12-3-2018 01:53 PM
Huhuuuu
Job dh kureng le.tu...
Kalau dia x sedor..mmg dia xkan bg statement gitu
Quote itsmeshikin 12-3-2018 02:09 PM
bole tak kalo nak padankan muke kat die ni
Quote sapeka 12-3-2018 02:16 PM
cubaan menaikkan semula nama ke?
Quote makita 12-3-2018 02:23 PM
Edited by makita at 12-3-2018 04:24 PM

Hahaha..mmg tidak la kan...selamanya di alam maya....sedangkn sawah padi ZZ pon org igt wpon da bertukar masihi.
Quote Nenasketum 12-3-2018 02:29 PM
Porn free, orang simpan lee bimbo oih
Quote MH3707 12-3-2018 02:29 PM
cantik dia ni....
Quote fushimi 12-3-2018 02:53 PM
masa tayang tak pikir menyesal

dah tayang menyesal pulek



Quote nanacomei 12-3-2018 02:56 PM
ok xda job la kan

sbb tu gigih buat cover bagai kan kan kan

Quote bbalik 12-3-2018 02:58 PM
propa
sekian

Lihat semua komen(81)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057444s Gzip On
To Top