Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ngeri! Berbantalkan Kaki Putus Sebab Tak Cukup Bantal

12-3-2018 12:41 PM |Dilihat:1741| Komen: 22
Seorang lelaki dirakam menggunakan kaki kirinya yang terputus dalam kemalangan bas sebagai bantal.



Memetik Metro, lelaki berusia 25 tahun itu bekerja sebagai pembantu bas sekolah yang terbalik ketika cuba mengelak daripada bertembung dengan sebuah traktor pada Sabtu.

Menurut laporan, ahli keluarga mendakwa mangsa dibawa ke Hospital Kolej Perubatan Jhansi, 34 batu dari lokasi nahas di mana doktor terpaksa memotong kakinya dan meletakkannya di bawah kepala sebagai alas kerana kekurangan bantal.

Mereka juga mendakwa, mangsa hanya diberikan bantal sebenar dua jam kemudian.


Foto: Metro

Salah seorang ahli keluarga mangsa, Janaki Prasad berkata, sebaik tiba di hospital berkenaan mereka terkejut apabila mendapati mangsa yang terbaring dengan kakinya dijadikan sebagai bantal.

"Berkali-kali saya meminta doktor untuk mencari bantal untuk mangsa, tetapi mereka tidak mengendahkan permintaan saya.

"Akhirnya, dua jam kemudian saya berjaya mendapatkan sebiji bantal dari sebuah pasar raya berhampiran," katanya.



Sementara itu, kerajaan Uttar Pradesh sedang giat menyiasat hospital berkenaan dan tindakan akan diambil terhadap mereka yang didapati bertanggungjawab.

Berikutan itu, Menteri Pendidikan Perubatan, Ashutosh Tandon mengarahkan perkhidmatan Dr Mahendra Pal Singh dan Dr Alok Agarwal serta jururawat Deepa Narang dan Shashi Srivastava digantung. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
3
Lawak
7
Bosan
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote caprut 20-3-2018 12:04 PM
Nokiaman replied at 13-3-2018 10:28 AM
hahah tu citer tamil..
Kalau real life..lanciaw..katanya nnt..hahahaha..
takdo kaki nak dogggy p ...

Dlm khidupan hrian ada je. Kakak aku pnye abg ipar muke ensem elok je kawen ngn isteri dia cacat kaki. Sikit x brmksod tiada

Lain-lain Komen

Quote JunkMail 12-3-2018 12:46 PM
perghhhh... steady je tido beralas kaki
Quote prettyuglybabe 12-3-2018 12:48 PM
mana tau kaki tu letak situ supaya tak misplace ke
Quote qis_88 12-3-2018 01:06 PM
Hati kental btol..
Quote Artemesiaa 12-3-2018 01:09 PM
Teruknyalah sampai jadi macam tu
Quote vanillaninja 12-3-2018 01:18 PM
Kesiannya tengok.
Quote monsterwife 12-3-2018 01:28 PM
India ke ni?tapi klau dlm movie bukan main dok portray kemewahan.naik heli lah tapi rakyat ssh...kesian tengok.rsnya dia pengsan sbb tu nmpk relax aje
Quote mieymiey 12-3-2018 01:31 PM
Taktau nak kesian ker nak rasa ngeri tengok
Quote gujiwa 12-3-2018 01:39 PM
monsterwife replied at 12-3-2018 01:28 PM
India ke ni?tapi klau dlm movie bukan main dok portray kemewahan.naik heli lah tapi rakyat ssh...kes ...

hihihiihi ada je cite tamil bg tgk kesusahan dorng...
rumah pun so so je..
Quote myakayina 12-3-2018 01:49 PM
adoi..sampai mcm tu sekali..terus teringat ada satu movie tamil..org gelandangan tido tepi jln sekali ada lori terlanggar dorg yg tido beramai ramai tu..heroin citer tu putus dua2 kaki..cacat terus.. hero nak ke dia lagi tapi dia suruh hero cari heroin lain..last2 hero nak yg kaki putus tu jgk..pakai la wilcha..
Quote kivio 13-3-2018 12:36 AM
Negara dah ramai, miskin, rasuah lagi tinggi.
Kemudahan untuk rakyat tak merasa langsung.
Quote mziskandar 13-3-2018 01:51 AM
monsterwife replied at 12-3-2018 01:28 PM
India ke ni?tapi klau dlm movie bukan main dok portray kemewahan.naik heli lah tapi rakyat ssh...kes ...

Try layan 201, 202. Banyak filem tamil best2. Antaranya, citer suri rumah yg nk bantu suami cari duit lebih utk anak nk blaja, tapi x diterima kerja sbb dh tua umo 40thn. Pastu dpt idea buat hydroponic. Pastu ajak jiran tetangga buat sama. So, dpt save duit beli sayur, barter sistem. Sehinggalah ada org kaya nk bekalan tanaman organic diorg secara long term contract.. banyak rintangan yg ditempuhi oleh aci tersebut sebelum berjaya.
Quote grouper 13-3-2018 03:05 AM
Tapi tapi india dah hantar spaceship p marikh..
Quote orgsepang 13-3-2018 06:09 AM
Dia pengsan tu, macam mana reaksi dia bila tau dia telah berbantalkan kaki sendiri yang dipotong tu
Quote zulffa 13-3-2018 10:11 AM
Alamak p
Quote haryatie 13-3-2018 10:18 AM
ngerinyaa..
Quote Nokiaman 13-3-2018 10:28 AM
myakayina replied at 12-3-2018 01:49 PM
adoi..sampai mcm tu sekali..terus teringat ada satu movie tamil..org gelandangan tido tepi jln sekal ...

hahah tu citer tamil..
Kalau real life..lanciaw..katanya nnt..hahahaha..
takdo kaki nak dogggy pon takle da hahahhaa
Quote Nokiaman 13-3-2018 10:31 AM
monsterwife replied at 12-3-2018 01:28 PM
India ke ni?tapi klau dlm movie bukan main dok portray kemewahan.naik heli lah tapi rakyat ssh...kes ...

mmg pelakon pelakon India ni kira overpaid..
Sampai berjuta juta gaji dibayar utk satu filem..
Tak masuk akal langsung..
Rajnikant pon gaji dia RM30juta kalo nak berlakon satu movie..
Quote fushimi 13-3-2018 10:36 AM
monsterwife replied at 12-3-2018 01:28 PM
India ke ni?tapi klau dlm movie bukan main dok portray kemewahan.naik heli lah tapi rakyat ssh...kes ...

kalau berlakon kat obeasea dorang paling hebat kaya raya berharta konon dapat ambik orang putih jadi orang gaji

kalau belakon kat opis siap cakap keling lagi

hakikat kat negara sendiri non hado
Quote fazamania 13-3-2018 10:43 AM
Ayooo..mesti takde insurans atau xde duit nak bayar deposit.. spital dkt india kan begini konsepnya.

Malaysia je baru nak tiru..

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084094s Gzip On
To Top