Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Azab 'Dilibas' Payudara Mak Nyah, Wanita Saman Restoran RM5.86 Juta

12-3-2018 12:17 PM |Dilihat:4068| Komen: 60
Seorang wanita dari Amerika Syarikat bertindak menyaman sebuah restoran kerana mendakwa dia cedera akibat terkena 'libasan' payudara seorang mak nyah ketika sedang menikmati hidangan makan malam.

Fox 4 Now melaporkan, Neldin Molina makan di Hamburger Mary's du Tampa untuk menyambut hari kelahiran rakannya.

Ketika sedang bergembira, ada seorang ratu mak nyah dikenali sebagai  Amanda D'Hod yang membuat persembahan di situ datang ke arah mejanya.

Foto: orlandosentinel.com
Walaupun Molina tidak mengendahkannya, Amanda 'menyambar' kepalanya dan 'mengoyang-goyangkan' payudaranya ke wajah Molina.

Disifatkan sebagai satu kesakitan yang mengazabkan, Molina segera membuat aduan kepada pengurus restoran.

Dia juga telah pergi ke bilik kecemasan untuk mendapatkan rawatan sakit kepala.

Saman sebanyak AS$1.5 juta (RM5.86 juta) telah dikemukakan untuk membiayai kos perubatan lampau, semasa dan akan datang, termasuk kesakitan yang dialami secara fizikal dan mental yang terpaksa dilaluinya. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 60
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote anno_miss 8-5-2018 02:04 PM
Sambil nyelam minum air jgk dia ni ney... Sakit sikit saman lebey2 {:dot

Lain-lain Komen

Quote espri6006 12-3-2018 12:27 PM
ha ah....caj rawatan bagi masa lampau????...baru je kena pun.
Quote kikuri 12-3-2018 12:31 PM
aku taleh imagine camna muka cikki tu kena libas dengan kopek m.nyah tu...
Quote nishikido 12-3-2018 12:31 PM
Ummah us dan saman merepek2 berpisah tiada
Quote multinicky 12-3-2018 12:33 PM
cc: @dodolgemok @Modngengade ...mohon kedua sistur ni ajarin forumer cara terbaik libasan kopek silikon dgn effortlessnye..
Quote prettyuglybabe 12-3-2018 12:35 PM
mak nyah tu letak silikon campur simen ke dalam ketet beliau sampai cedera muka orang..
Quote saviour_09 12-3-2018 01:03 PM
aiyooo hikmat libasan nenen bernilai 5 juta
Quote Modngengade 12-3-2018 01:13 PM
multinicky replied at 12-3-2018 04:33 AM
cc: @dodolgemok @Modngengade ...mohon kedua sistur ni ajarin forumer cara terbaik libasan kopek sili ...

kalau ilmu  libasan kopek silikon rasanya sister @dodolgemok  lebih arif lagi bijaksana

Quote dinopower2 12-3-2018 01:15 PM
Modngengade replied at 12-3-2018 01:13 PM
kalau ilmu  libasan kopek silikon rasanya sister @dodolgemok  lebih arif lagi bijaksana

baru nak sebut
terbyang2 silikon bocor bak jeli kelapa....
Quote dinopower2 12-3-2018 01:16 PM
multinicky replied at 12-3-2018 12:33 PM
cc: @dodolgemok @Modngengade ...mohon kedua sistur ni ajarin forumer cara terbaik libasan kopek sili ...

libasan 360 gituh..... huntunglah tetek labuh khen.... cc @kucen_miang
Quote Modngengade 12-3-2018 01:19 PM
dinopower2 replied at 12-3-2018 05:15 AM
baru nak sebut
terbyang2 silikon bocor bak jeli kelapa....

kalau nak mendalami ilmu  libasan kopek layut boleh berguru dgn sis @vokuro

Quote R2D2 12-3-2018 01:21 PM
Sure berbekas
Tu baru maknyah
Kalau yg suntik botox
Entah2 pitam terus
Quote CiliPadiSedap 12-3-2018 01:22 PM
Ratu kopek sis vokuru belum beri sepatah dua kata. Mohon bertenang semua
Quote insulin 12-3-2018 01:23 PM
Modngengade replied at 12-3-2018 01:19 PM
kalau nak mendalami ilmu  libasan kopek layut boleh berguru dgn sis @vokuro

Ye sister. Saya pun teringatkan sis Vokura tu...
Quote mieymiey 12-3-2018 01:28 PM
Hahahaha. Rasain loh
Quote DollahRepek 12-3-2018 01:31 PM
Moga memberi pengajaran pada pondan2 diluar sana. Jangan suka hati melibas tetek silikon keras itu
Quote saladin780 12-3-2018 01:36 PM
x sangka silikon tetek pun bleh mengeras..macam susu menjadi keju gituu
Quote shernazz 12-3-2018 01:43 PM
Dia pikir semua org suka dilibas kopek gamaknye
Bengong punya maknyah
Ko libas kat lelaki la
Quote R2D2 12-3-2018 01:50 PM
Isu ni dah escalate pd Vokuro utk tindakan seterusnya
Quote myakayina 12-3-2018 01:53 PM
sian sis vokuro jadi sebutan klu citer ada kena mengena dgn kopek..

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088447s Gzip On
To Top