Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Tak Nak Mula Shooting Kalau Tak Ada Ni,"-Neelofa Sengaja Sindir Fazura?

12-3-2018 11:33 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 80331| Komen: 1259

Nama Neelofa memang tengah panas sekarang ini. Apa jua yang dilakukan pasti akan mendapat perhatian netizen.

Dan rasanya semuanya sudah maklum, 'permusuhan' antara dirinya dan Fazura kan?

Foto: IG Neelofa
Baru-baru ini kecoh bila ramai yang mendakwa Neelofa perli Fazura melalui satu video yang kini sudah tular di media sosial.

Dalam rakaman tersebut, Neelofa kata, "Neelofa Shawl and Turban, tak boleh start shoot kalau tak pakai ni."

Apa yang menjadikannya hangat sebab sebelum ini ada satu video Fazura yang mengatakan dia tidak mahu mula shooting kalau tak ada kek batik.



Disebabkan itu kecohlah netizen, mendakwa Neelofa sebenarnya memang busuk hati dengan Fazura.

Mungkin hanya kebetulan?
Atau sebenarnya memang Neelofa sengaja memerlinya?

Foto: IG Fazura
Hanya dia sahaja yang tahu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 1259
Komen

Previous : Masih Solo, Kenapa Lelaki Takut Nak Dekat Dengan Dayang Nurfaizah?

Next       : "Saya Menyesal, Mohon Anda Padam Video Tarian Di Bigo,"- Fathia Latiff

Komen Terbaru

Quote Heol 14-7-2018 03:04 AM
Tak bahagia la tu kerja memerli

Lain-lain Komen

Quote Begbiru 12-3-2018 11:42 AM
Baik kata penulis, hanya lopa je Tau niat dia kuar video mcm tu... but for me, lopa mmg suka create kontroversi atas alasan marketing...

Quote aaz 12-3-2018 11:45 AM
Wartawan Cari ni selalu keluarkan berita yang dah basi eh? Orang dah reda cakap pasal ni, dia hangatkan balik.
Quote Burong_Hantuk 12-3-2018 11:49 AM
mohon hajah neelopah MUHASABAH DIRI.Usah dengki dengan kebahgiaan orang lain.maap,sya tak sokong dengan sikap neelopah
Quote MeghanK 12-3-2018 11:51 AM
di saat orang (fan fattzura) dah ignore dengan provoksi bodoh jahzouk ni, wartawan Cari ni pulak terlebih 'cerdik' g bukak thread..dah la citer basi, tade sapa nak bagi limelight..gigih!
Quote zyraa 12-3-2018 11:53 AM
Mmmm...abaikan je...dia mmg nk kan perhatian...tu create isu2 bodoh
Quote RooneyMara 12-3-2018 11:55 AM
Innocent je video Faz pasal cake batik tu. Nmpk dia nak support kawan dia punya business cake. Benda mcm tu pun jd bahan mengumpat lofa n kawan2 dia. Busuk hati nya.....
Quote ninyahnoks 12-3-2018 11:57 AM
Booooo Lofa.
Quote fushimi 12-3-2018 11:58 AM
RooneyMara replied at 12-3-2018 11:55 AM
Innocent je video Faz pasal cake batik tu. Nmpk dia nak support kawan dia punya business cake. Benda ...

jijik sial jenis pempuan busuk hati

Quote white01whale 12-3-2018 12:01 PM
Kesian... Nampak sangat stalk fazura... Dikelilingi duit, kawan dan keluarga tapi masih tak tak cukup... Betul la kata caprice, dia ni kena kahwin....
Quote greantea 12-3-2018 12:03 PM
Lain kali cakap la x boleh keluar rumah kalo xde ni ( tudung ). Baru la ramai y sentap.
Quote MeghanK 12-3-2018 12:04 PM
asal hajah pakai kain jarang..nampak silhouette kaki tu

pakai legging kot husnuzon
Quote wanitajelita 12-3-2018 12:04 PM
Such a loser lofa ni. Dah la kawan pun takde. Angkuh sgt diri sendiri yg terbagus serba serbi. Kesian buat penat jadi popular lg kaya masih gak takde anak raja nk pinang
Quote mieymiey 12-3-2018 12:05 PM
Pesen hapo Hajjah pakai tu?
Quote missDollie 12-3-2018 12:07 PM
Boo..muka pun menganjing...boo...
Quote missDollie 12-3-2018 12:07 PM
Fazz kiut..
Quote ct_cayunk 12-3-2018 12:08 PM
Chuols ade tertengok kat berite mingguan tajuk surat terbuka buat lofaz..ade sesape sudi tepek keratan..apekah?
Quote tomaz 12-3-2018 12:08 PM
MeghanK replied at 12-3-2018 12:04 PM
asal hajah pakai kain jarang..nampak silhouette kaki tu

pakai legging kot  husnuzon

Khen. Tu yg iolss nmpk jgk. Meh la weolss berhusnuzon

Tuk kes kek batik. Ignore je la yer fans fattzura mcm selalu. Xyah nak mengomen dlm ni. Baik layan vid kenduri smlm
Quote rainbowrainz 12-3-2018 12:09 PM
Nextttttttt...
Quote MeghanK 12-3-2018 12:10 PM
tomaz replied at 12-3-2018 12:08 PM
Khen. Tu yg iolss nmpk jgk. Meh la weolss berhusnuzon

Tuk kes kek batik. Ignore je la yer fans ...

tu la, baik layan gamba ngan video perantin..manis2 kita pon tersenyum sendiri

Lihat semua komen(1259)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060580s Gzip On
To Top