Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Masih Solo, Kenapa Lelaki Takut Nak Dekat Dengan Dayang Nurfaizah?

12-3-2018 10:13 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 5264| Komen: 85

Dayang Nurfaizah menjelaskan bahawa sehingga ke hari ini dia masih tidak mempunyai buah hati kerana tiada lelaki yang berani untuk mencuri hatinya.

Foto: IG Dayang Nurfaizah

Buat masa ini dia masih selesa bersendiri dan tidak ada mana-mana lelaki dalam hatinya terlintas untuk dijadikan calon suami.

Foto: IG Dayang Nurfaizah

"Saya belum pernah bercinta mahupun memiliki kekasih. Setakat ini tiada siapa yang berani mendekati mahupun cuba mengetuk pintu hati.”

"Terus terang, saya memang memilih lelaki yang hendak dijadikan calon suami kerana kalau berkahwin biarlah sekali seumur hidup.” katanya pada Harian Metro.

Foto: IG Dayang Nurfaizah

Lelaki mahupun perempuan yang telah menjangkau usia dewasa pasti ada perasaan ingin berumahtangga bersama insan yang tersayang. Itulah lumrah kehidupan. Begitu juga dengan Dayang yang pernah memikirkan soal jodoh ini.

Foto: IG Dayang Nurfaizah
"Pada usia sekarang, ada juga perasaan bimbang setiap kali ditanya soal jodoh, tapi saya tidak mahu terlalu membebankan fikiran dan fokus pada karier nyanyian.

"Ibu bapa tidak pernah mendesak saya untuk berkahwin mahupun mencarikan calon suami kerana mereka tahu saya macam mana dan lebih suka mencari calon suami sendiri," katanya.

Benar apa yang dikatakan Dayang. Jodoh itu rahsia Tuhan. Kita doakan Dayang agar terus mencipta kejayaan dengan lebih banyak lagi dan bertemu dengan lelaki yang tercinta. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
19
Marah
8
Terkejut
25
Sedih
12
Lawak
16
Bosan
17
Komen: 85
Komen

Previous : Tak Bermasam Muka, Zahirah Macwilson Masih Berhubung Dengan Zul Ariffin

Next       : "Tak Nak Mula Shooting Kalau Tak Ada Ni,"-Neelofa Sengaja Sindir Fazura?

Komen Terbaru

Quote CikBersahaja 25-3-2018 11:15 PM
Dayang ni cantik.. Ada aura sendiri. Cepat sangat nak detect sexuality dia. Maybe dia jenis workaholic, nak buat family bangga dan bahagia. Ada je yg mcmtu..

Lain-lain Komen

Quote MH3707 12-3-2018 10:30 AM
dia ni mcm anti sosial aku nengok...
Quote zulka 12-3-2018 10:31 AM
kurang cun
Quote doubleA 12-3-2018 10:37 AM
diva? tapi diva2 lain kawen juga. sabo lah dayang kalau ada jodoh tak kemana. bila pun kawen yang penting laki baik
Quote syasb 12-3-2018 10:54 AM
Kulit dia cantik. Suka tgk
Quote lasagna 12-3-2018 10:55 AM
rilex laa dik.. insyaAllah.. jodoh tu kan rahsia Allah..
ada tu.. cuma blum jumpa jer lagi.
Quote minahmanja 12-3-2018 10:59 AM
dayang ni min tgk mmg gossip free, tkde nmpk kat memana dia gi hang out ngan kwn2.. ke dia tk bff..?
dia mcm hidup dlm dunia dia sendiri...
Quote LembingDayanti 12-3-2018 11:02 AM
Tiada lelaki di Malaysia inginkan wanita berkarat sekian.
Quote ashcroft86 12-3-2018 11:06 AM
Cari kokosen la Dayang. Diorang mesti suka nye. Xyah berharap pensel 2B yachh.
Quote fadzyjemi 12-3-2018 11:06 AM
Dia ni jns humble.. Masa g HRC dia sebelah iols.. hang out pun dgn geng2 girls je.. jns x menggedik.. bg iols dia mmg pandai jg diri.. cantik uols dia ni bila jumpa depan2
Quote Burong_Hantuk 12-3-2018 11:06 AM
tak minat sama dayang nih.
Quote Hessa 12-3-2018 11:09 AM
macam ni la seorang artis..keluar dgn produk aje..iols ok je dia ni org kata anti sosial ke apa..jadi artis bukan bermakna u kena sentiasa bersosial..dlm AJL baru2 ni, hanya dia sorang yg iols kenal (Dh tua, so tk tau penyanyi muda) maksudnya, dia maintain dgn kerjaya dia sbg penyanyi..ada produk baru keluar, takde produk, dok diam2 je..low profile..org pun takde idea nak mengata, dia pun tkade sakit hati
Quote biskut_milo 12-3-2018 11:09 AM
Cos shes boring and unattractive.. And standards tinggi sangat..cuba lowerkan sikit your expectations macam Siti Sarah...
Quote nadie90 12-3-2018 11:14 AM
Xpa Kakak Dayang.....you will find someone...yg btul2 deserve u....lmbt atau cpt ja...InsyaAllah...

Quote Thanatus 12-3-2018 11:23 AM
Macam tak percaya jerr dia tak pernah bercinta langsung selama ni. Bukan maksud aku dia menipu dgn statement tu. Cuma aku macam pelik tak kan dia tak pernah bercinta langsung kot... memang tak de pengalaman bercinta ke?

Tapi dayang nii mmg free from controvesy kann... aman2 jerr buat kerja.
Quote separasedar 12-3-2018 11:26 AM
fadzyjemi replied at 12-3-2018 11:06 AM
Dia ni jns humble.. Masa g HRC dia sebelah iols.. hang out pun dgn geng2 girls je.. jns x menggedik. ...

Betul tu. Meols jumpa dayang ni kat Gardens. Ya Allah. Baik sgt. Tak sombong pon. Simple. Tak mekap pon. Pakai tshirt n jeans. Cantik je sheols betol2. Manis muka dia
Quote Begbiru 12-3-2018 11:38 AM
Dulu masa keje McD PJ, dia selalu juga dtg beli fries. Suka fries gamaknya. Dtg pun ngan BFF perempuan and brother dia. Very humble, friendly and suka senyum. Si rizalman pun suka sayang ni.. one of his muse dengar citenya.

Artis mcm ni very professional... xde terhegeh2 nak menagih followers ... buat video or kuar statement bukan2.... salute dia.
Quote chinta89 12-3-2018 11:55 AM
lelaki mesia dahagakan awek manja video bodoh viral, kulit putih, mata besar barbie pakai lens, hijabista, instapemes yg konon2 lawa tp rumah ya rabbi kalah reban ayam..

sekian.
Quote sharlenetexas 12-3-2018 12:06 PM
Suka kalau Dayang dapat bf pak lawak mcm Mark Adam.

Quote gerbera.memopad 12-3-2018 12:09 PM
chinta89 replied at 12-3-2018 11:55 AM
lelaki mesia dahagakan awek manja video bodoh viral, kulit putih, mata besar barbie pakai lens, hija ...

Hahaha. Berdekah aku gelak baca post hang

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057402s Gzip On
To Top