Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Manjanya Suami Izara Aishah, Tak Nak Lepas Tangan Lebih Dari 5 Saat

9-3-2018 02:20 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 10327| Komen: 122

Izara Aishah dan Adib Khalid baru sahaja mendirikan rumah tangga hampir empat bulan lalu.

Memang secocok benar tengok pasangan ini. Seorang cantik, seorang lagi kacak, cukup sempurna!

Foto: Pesona Pengantin
Kalau tengok gambar-gambar yang dimuat naik, mungkin ramai yang perasan. Adib memang sentiasa akan memegang tangan Izara ke mana sahaja.

Rupanya Adib ni adalah seorang yang manja dan romantik.

Perkara ini diakui sendiri oleh Izara  dan katanya suaminya itu tidak akan melepaskan tangannya lebih dari 5 saat.

Kadang-kadang kalau Izara nak selfie sendiri pun sampai tak sempat.

Berikut adalah gambar-gambar yang membuktikan Adib memang tak boleh nak lepaskan tangan isteri kesayangannya itu.











Foto: IG Izara Aishah
Bertuah Izara. Semoga berbahagia hingga ke syurga. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
11
Marah
9
Terkejut
7
Sedih
10
Lawak
11
Bosan
6
Komen: 122
Komen

Previous : "Belum Baca Mesej,"-Caprice Perjelas Salah Faham Dengan UNIC

Next       : Jangan Panjangkan Isu Ini Lagi! - Bapa Elfira Loy Beri Amaran

Komen Terbaru

Quote zaliza 17-5-2018 09:18 AM
semoga bahagia till Jannah...

Lain-lain Komen

Quote hotmak 9-3-2018 02:23 PM
dah mcm kurang sopan lah pulak bila org ajak selfie, tak boleh lepas langsung untunglah dpt suami asyik nak berkepit je
Quote moonbug 9-3-2018 02:23 PM
Amboi amboi amboi
Quote cmf_premierleag 9-3-2018 02:27 PM
mesti le takmo lepas sbb bini lawooooo
Quote de_ikea 9-3-2018 02:38 PM
Hashtag till jannah.
Semoga berbahagia yach.
Quote intanazlynna 9-3-2018 02:42 PM
ala sweetnya, semoga berbahagia
Quote krustykrab 9-3-2018 02:42 PM
meluatnya
Quote mixed 9-3-2018 02:44 PM
gambar kt atas tu ada yg  masa kapel kan  ?


Quote afie_m 9-3-2018 02:45 PM
semoga sentiasa bahagia...sweet ja dia org ni
Quote shailyvelera 9-3-2018 02:47 PM
masa couple pun x lepas inikan plak lepas kawen......
Quote jpbstarlife 9-3-2018 02:49 PM
auuuwwww.. sweetnyerrrr deme niii
Quote doubleA 9-3-2018 02:50 PM
till jannah ya
Quote shizikato 9-3-2018 03:04 PM
kan sweet nyer didoakan hingga ke jannah
Quote virgo19 9-3-2018 03:07 PM
walaupun agak geli baca, tapi sweet jugak la, sebab nampak mcm kemesraan tu natural, bukan utk show off.
Quote Victorioussss 9-3-2018 03:08 PM
Aik dah kawen pegang tgn je ke
Quote cha-cha 9-3-2018 03:08 PM
Kalau iols gf lgbt izara pun iols tak lepas. Gebu cantik comel wangi je
Quote MatDeghem 9-3-2018 03:16 PM
Ini budak macam bapak dia. Dulu apak dia baru kawin dgn amak dia pun sama juga....tangan tarak mau lepas


Quote tagas 9-3-2018 03:25 PM
awal lagik
Quote mizruncing 9-3-2018 03:28 PM
kita tgk smpai bila
Quote jlo 9-3-2018 03:35 PM
me bayang kan izara masak jenuh la pakai 1 tangan ja pasei laki dok pegang

very charming i must say...even ngan his ex dulu pun ..

Lihat semua komen(122)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059009s Gzip On
To Top