Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Belum Baca Mesej,"-Caprice Perjelas Salah Faham Dengan UNIC

9-3-2018 01:48 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 8818| Komen: 146

Caprice mengakui dia sangat kesal dengan kenyataan UNIC, yang mendakwa dia enggan bekerjasama untuk mempromosikan lagu duet mereka berjudul Sedar.

UNIC katanya mendakwa Caprice,30 tidak membalas mesej yang dihantar walaupun sudah membacanya.

Kata penyanyi rap ini lagi, mereka baru sahaja muncul di stesen radio minggu lepas.

Foto: Rojak Daily
“Seminggu yang lalu saya di Hot FM bersama mereka dan tiba-tiba mereka muncul dalam temubual di televisyen minggu berikutnya mendakwa saya membaca mesej yang dihantar tetapi tidak membalas.

“Anda buat andaian saya baca tetapi tidak balas mesej anda? Itu penipuan dan cara paling murah untuk mempromosikan lagu anda," katanya melalui Instagram.



Sementara itu, salah seorang anggota UNIC, Fakhrul mendakwa yang Caprice sempat mempromosikan lagu tersebut beberapa kali namun kebelakangan ini hanya mendiamkan diri.

Mesej yang dihantar kepada Caprice juga sudah biru, menandakan sudah dibaca.
Foto: IG Caprice
Walau bagaimanapun Caprice tampil membela diri dengan menyatakan, bukan mesej daripada UNIC sahaja yang tidak dibaca sebaliknya dia mempunyai 999 mesej lain yang belum dibuka.

“Tiada tanda biru. Saya kecewa kerana perkara ini boleh selesai dengan hanya satu panggilan tetapi anda pilih cara dramatik untuk buat kenyataan.

“Bagaimana anda mendapat tanda biru apabila saya tidak buka pun mesej berkenaan? Saya mempunyai 999 mesej yang masih belum dibuka.

“Maafkan saya. Saya minta maaf kepada 999 individu lain jika saya lambat atau tidak membalas mesej berhubung persembahan pentas atau pun temu bual."

Foto: IG Caprice
Diharap agar salah faham ini dapat segera diselesaikan dengan baik. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
4
Terkejut
4
Sedih
2
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 146
Komen

Previous : Sakit Masih Ada, Hans Isaac Perlukan Masa Tiga Tahun Untuk Move On

Next       : Manjanya Suami Izara Aishah, Tak Nak Lepas Tangan Lebih Dari 5 Saat

Komen Terbaru

Quote ayjay 18-3-2018 08:50 AM
clara_nur replied at 17-3-2018 03:23 PM
apakata chuolls yg start dulu..
me pon taktau dia ada problem dgn parents dia..


Hehehe meolls tak tahu banyak sgt details. Cuma tau dia merempat sana sini sbb clash dgn family. Bapa dia memang somebody.

Lain-lain Komen

Quote cruz2 9-3-2018 01:52 PM
Bukan peminat caprice tp mcm2 hal unic skrg
Quote cekelatkopi 9-3-2018 01:56 PM
Dua kali lima sepuluh...
Bagai buku bertemu ruas
Quote clara_nur 9-3-2018 02:09 PM

kemain pusing satu uni kt mesia kasi talk motivasi..
tp benda kecik cmni pon terlebih sentap.
yelaa dia sorg jer yg berjihad buat itu ini..

Quote Victorioussss 9-3-2018 02:19 PM
Hauknya engrish
Quote shailyvelera 9-3-2018 02:21 PM
erkkk.....ntah pape, mcm x matang je ...menda boleh setle nk kepoh2..
Quote armin 9-3-2018 02:22 PM
clara_nur: kemain pusing satu uni kt mesia kasi talk motivasi..tp benda kecik cmni pon terlebih sentap.yelaa dia sorg jer yg berjihad buat itu ini..
kalau akupun marah kalau org menipu ckp aku mcm ni. Imej kot. Xpsl2 kena fitnah
Quote AvaAdore 9-3-2018 02:24 PM
Ape benda la.. Kol tak bole ke?? Cam bdk2
Quote awanearisu 9-3-2018 02:28 PM
Kadang-kadang orang ni fikir benda penting, tapi setakat hantar mesej begitu. Bila penerima tak baca sentap pula. Cuba elakkan utamakan hantar mesej kalau perkara tersebut penting. Sebaliknya telefon sahaja. Bila tak dijawab, barulah mesej.
Quote sofiazara 9-3-2018 02:30 PM
dia ni berjihad ke hape. riak semacam je
takde hikmah lgsg
Quote teky 9-3-2018 02:39 PM
telefon tu mmg berfungsi tuk wasap je ker.. kenapa ^%&(( sgt..call la..xkan retis terkenal dpt sane sini pakai prepaid ....

saje nak kasi modal tuk acik2 membawang la ni
Quote katibism 9-3-2018 02:44 PM
Tinggi juga si Topi-Nasi ni. Ingatkn rendang jew
Quote CiliPadiSedap 9-3-2018 03:00 PM
teky replied at 9-3-2018 02:39 PM
telefon tu mmg berfungsi tuk wasap je ker.. kenapa ^%&(( sgt..call la..xkan retis terkenal dpt sane  ...

iphone dia xde button call sis.
Quote cha-cha 9-3-2018 03:06 PM
Tak reload phone ke sampai tak boleh call? Sendunya nak nyanyi dengan unic who are yous ni.
Quote akik 9-3-2018 03:14 PM
poyonya caprice ni. walaupun dalam hal ni unic macam salah sebab main tuduh je but still poyonya caprice ni
Quote cahaya_emily 9-3-2018 03:27 PM
Caprice ni ni cara dia mmg menimbulkan kebencian.
Quote clara_nur 9-3-2018 03:28 PM
armin replied at 9-3-2018 02:22 PM
kalau akupun marah kalau org menipu ckp aku mcm ni. Imej kot. Xpsl2 kena fitnah


dua2 salah noks..satu pihak tak reti nak kol..yg TOPINASI ni  plk failed bab komitment..
yelaa UNIC jer pon..bukannya Mira Filzah!

my main point is speechless bila tgk dia yg kemain motivate org dgn keliling satu uni kt mesia...plus he is a founder of the jihad pun balas kata2 dorang dgn cara yg so childish,sentap dan dramatic...


yela dia kalo membahan org kemain laju dan panjang berjela caption..ayat2 pon tunjuk acah2 cool dan bagus jer..tp kena kt dia, terus SENTAP kalah makcik2 bawang..



Quote caplimau 9-3-2018 03:39 PM
such a drama la korg ni..
camon la klo dah tau bz tak yh la buat lg,
yg unic ni pun jadah la,
tak kan la tak leh call kot..
Quote doubleA 9-3-2018 03:40 PM
alahai kalau pompuan paham la nak sentap2 panjang2 story ni, ni dua2 pihak LELAKI
Quote cupu 9-3-2018 03:42 PM
Bc komen kat fb lg kelakar..semua membahan caprice yg sibuk kan hal org..

Lihat semua komen(146)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080149s Gzip On
To Top