Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Netizen Sebak, Sufian Suhaimi Hanya Mampu Ucap Birthday Elfira Di Twitter

8-3-2018 05:54 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 8798| Komen: 112

Episod duka yang dilalui oleh Sufian Suhaimi selepas putus tunang dengan Elfira Loy nampaknya belum benar-benar berakhir.

Hari ini, 8 Mac merupakan hari jadi Elfira dan kalau mereka masih bersama pastinya pasangan ini akan menyambutnya dengan meriah.


Foto: IG Sufian Suhaimi
Tapi dah bukan jodoh, Sufian hanya mampu mengucapkannya melalui Twitter.

Sebak, itulah reaksi rata-rata netizen bila membaca statusnya.

Mungkin pelantun lagu terasa Ada ini belum benar-benar move on lagi.Ramai juga yang memberi nasihat dan kata-kata semangat kepada Sufian.




Sementara itu kalau lihat di Instagram Elfira loy, dia kini berada di Hong Kong.



Apa pun kami doakan yang terbaik untuk kedua-duanya. Yakinlah kalau tiada jodoh, maka ia bukanlah yang terbaik untuk kamu. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 112
Komen

Previous : "Saya Tak Tahu,"- Ernie Zakri Tak Campur Isu Rumah Tangga Ziana Zain

Next       : Sakit Masih Ada, Hans Isaac Perlukan Masa Tiga Tahun Untuk Move On

Komen Terbaru

Quote devilito2 29-3-2018 11:21 AM
semoga dimudahkan urusan...

Lain-lain Komen

Quote cupu 8-3-2018 06:00 PM
Bosan la ngan pian ni..patut pun putus tunang..elfira ilek ilek je..dia mengalahlan couple 8thn.
Quote mesmerize 8-3-2018 06:06 PM
sodahla pian. sekali tengok minggu depan ko dah ada pengganti.
lelaki macam tu lah biasanya.
Quote nadna 8-3-2018 06:10 PM
Move on move on
Quote Pixie902 8-3-2018 06:13 PM
Tak payah tunjuk desperate sangat...orang dah tak sudi...bunga bukan sekuntum...
Quote BookerT 8-3-2018 06:19 PM
sebak la sangat mak hayam netizen nyah..siapa la ajar kau orang buat tajuk terpoyo ni nyah...
Quote BookerT 8-3-2018 06:20 PM
Pixie902 replied at 8-3-2018 06:13 PM
Tak payah tunjuk desperate sangat...orang dah tak sudi...bunga bukan sekuntum...

kau jangan cakap macam tu nyah...ada jugak orang jantan nak dekat mak hayam loy tu nyah...mak ingatkan mak hayam tu tak laku nyah..
Quote BookerT 8-3-2018 06:21 PM
gemuk berisi sikit mak hayam loy ni mak tengok...sedar kot tulang tidak menjanjikan keseronokan...
Quote giyomi 8-3-2018 06:30 PM
hmmm...ko wat lar camner pon, ko ttp i pandang serong and sori, tak sebak langsung.
Quote tensic~ 8-3-2018 06:47 PM
Heartbroken habis pian ni
Quote SummerAutumn 8-3-2018 06:54 PM
Pian ni sampai dah x terurus akak nengok..mmg susah nak move on but if keeps holding on it, lagi memeritkan yach
Quote Orgkgdukobesi 8-3-2018 07:00 PM
Sudah sudahlah tu Pian....karang  ada plak yg cakap gigi tak mancung pipi  tersorong sorong
Quote kikiharris 8-3-2018 07:01 PM
koserlah tak abes2 dgn sebak,sebak..
Quote nashrudean 8-3-2018 07:06 PM
yg penting lagu baru DI MATAMU pian cecupak ni trending gila2 kat u tube..padahal baru versi bukan studio..Nnt dh release versi studio harus meletop2..plg best cover by Ernie Zakri..lagi sedap..
Quote noraidil_06 8-3-2018 07:07 PM
Booooooo{:laugh
Quote RatuDunia94 8-3-2018 07:10 PM
Patut bersyukur putus masa tunang.. Buatnya dh kahwin bercerai berai kena naik court bagai mcm kes pizmidon lg sesak..
Quote otai_g 8-3-2018 07:11 PM
pian2. Mn awek wechat ari tu?

kata sunyi
Quote Mary_jane 8-3-2018 07:38 PM
Time heals all wounds.
Quote axl_bach 8-3-2018 07:49 PM
Pixie902 replied at 8-3-2018 06:13 PM
Tak payah tunjuk desperate sangat...orang dah tak sudi...bunga bukan sekuntum...

Melepaskanmu bukan mudah bagi ku untuk melalui semua ini
pabila kenangan kita mengusik jiwa dan hati
kala malam tidurku x lena mengenangkan mu
Quote adeqo 8-3-2018 07:53 PM
Mana netizen tahu sufiann wish birthday kat elfira??

Mana tahu twitter tu dia wish birthday kucing jiran sebelah...cuma malu nak katakann


Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054423s Gzip On
To Top