Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Jangan Sentuh Rambut Dan Muka Saya- Nazim Othman Berlagak Diva?

8-3-2018 10:58 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 12897| Komen: 174

Kenapa dengan Nazim Othman sebenarnya sehingga rambut dan muka pun tidak dibenarkan sentuh? Sudah lama menyepi sejak kebelakangan ini sehingga dia dilabel ‘diva’?

Nazim Othman sebenarnya akan membuat kemunculan dalam drama Mona Lisa yang turut dibintangi Zara Zya, Hafreez Adam dan Mona Allen untuk 80 episod. 

Foto: IG Nazim Othman
Berlakon dalam drama ini menyebabkan Nazim telah berhabis duit hingga mencecah puluhan ribu untuk membeli sut sebanyak 40 pasang dan pakaian kasual lain.

Foto: IG Nazim Othman
“Saya sanggup keluarkan modal sendiri untuk menjaga imej. Lagipun sebagai seorang pelakon kita jangan berkira soal wang untuk imej. Sebab itu semua untuk kerja kita juga dan masa hadapan.”

“Jadi, tak salah untuk habiskan duit bagi menjayakan sesuatu watak itu. Saya ada beli 11 sut di Vietnam dan selainnya tempah di sini sahaja. Kos perbelanjaan saya untuk imej dalam drama itu sebanyak puluhan ribu.” katanya pada Mstar Online.

Foto: IG Nazim Othman
Jika diteliti penggayaan rambutnya dalam drama yang dilakonkan semuanya kelihatan elok dan baik sahaja keadaan rambutnya. Tapi ramai yang tidak mengetahui bahawa gaya rambut yang dijaga rapi itu semuanya adalah hasil buatan sendiri.

Nazim tidak berlagak ‘ diva’ atau tiada jurusolek namun dia lebih selesa mengayakan sendiri dan disebabkan itu dia memang tidak benarkan sesiapa yang cuba menyentuh bahagian muka dan kepala.

Foto: IG Nazim Othman
“Macam rambut dan solekan di wajah saya tak pernah benarkan sesiapa usik. Saya akan buat sendiri. Sebelum datang ke lokasi penggambaran, saya dah bersiap terlebih dahulu.”

“Saya lebih selesa melakukannya sendiri. Jurusolek di set hanya betulkan atau tambah jika perlu sahaja. Tapi hanya solekan, rambut hanya saya saja boleh buat."

Selalunya artis selalu dilihat berusaha menjaga badan supaya nampak sasa dan cantik sentiasa tapi lain pula dengan Nazim Othman. Lain artis lain kerenahnya! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
7
Terkejut
5
Sedih
18
Lawak
14
Bosan
5
Komen: 174
Komen

Previous : Kahwin Kali Keempat, Jamal Abdillah Perkenal Isteri Baru

Next       : Elvina Kahwini Datuk Haniff Bukan Kerana Harta Atau Pangkat

Komen Terbaru

Quote kacang^soya 24-4-2018 09:24 PM
mixed replied at 24-4-2018 02:46 PM
nape tah bila tgk muka bini nya cam kesian
xda kemesra cam pura2 je depa kawen kan cam dlm drama  ...

khenss..bella tu pun boleh tahan cun tp mcm jd props je nak cover line mamat ni..knp iols sllu syak mamat ni sesuatu yach

Lain-lain Komen

Quote pumpkinpatch 8-3-2018 11:03 AM
Way too metrosexual. Tak de rupa jantans . Geli
Quote Burong_Hantuk 8-3-2018 11:04 AM
dia nih dua alam
Quote mimi77 8-3-2018 11:07 AM
isu muka dia xleh dsentuh bukan ke dr dulu?
Quote bukan_ustazah 8-3-2018 11:10 AM
He nampak wangi dan jenis discipline, kemas dan prepare everything ..  
Quote haruslah 8-3-2018 11:16 AM
Suka dulu dia blakon dlm citer yg dia jadi buta tu....tu dulu laaa
Quote mamakampung 8-3-2018 11:18 AM
wlapun x nmpk maskulin tp dia x nmpk busuk
Quote jlo 8-3-2018 11:18 AM
kemas dan wangi dia ni..i suka
Quote mokcikKSKB 8-3-2018 11:25 AM
Mamat ni sylo lah jugak cuma x ensem je
Quote barfi 8-3-2018 11:27 AM
Over nauuu.. seksa nya kalau dapat suami macam dia ni.. mesti yg jenis 1 habuk pun dia tilik. Mamposss
Quote mixed 8-3-2018 11:30 AM
meroyan je kt ig dok bebel2
gaduh dgn bini ke dik?
Quote mixed 8-3-2018 11:32 AM
mimi77 replied at 8-3-2018 11:07 AM
isu muka dia xleh dsentuh bukan ke dr dulu?

diva AA pun x suka fonen makeup kt heols
jenis suka makeup sendiri
Quote solarlunar 8-3-2018 11:36 AM
mixed replied at 8-3-2018 11:32 AM
diva AA pun x suka fonen makeup kt heols
jenis suka makeup sendiri

Amboi chuolls mmg tggu masa nk hencap heolls kan.

Hahahaha.
Quote sharlenetexas 8-3-2018 11:38 AM
cubaan utk up nama? promote drama baru? macamlah netizen tak biasa

Quote sitipynka79 8-3-2018 11:44 AM
model look.. tapi aku suka dia catwalk..
Quote wolf_cute 8-3-2018 11:46 AM
Gong yoo malaysia kah ??
Quote aleesyasofia 8-3-2018 11:47 AM
iolss prnh nmpk heolss kt ioi mall.. jln sorg2.. tunduk mcm mne pon org blh knal.. tp xkuasa nk brgmbr pon..
Quote edoraixora 8-3-2018 11:50 AM
rambut tu mungkinlah sebab dia tak selesa org tengok parut kt kepala dia

berabes ribu riban kt sut tu nanti recycle balik tak
Quote xixin5230 8-3-2018 11:51 AM
wolf_cute replied at 8-3-2018 11:46 AM
Gong yoo malaysia kah ??

Tak  Sesuai nk samakan dgn gong yo...2
Wakakaaka.....ada la persis pelakon korea tp hok lain...tu lebih iras....
Quote wolf_cute 8-3-2018 11:55 AM
xixin5230 replied at 8-3-2018 11:51 AM
Tak  Sesuai nk samakan dgn gong yo...2
Wakakaaka.....ada la persis pelakon korea tp hok lain...tu ...

Hok lain tu sape...stail rmbut sut seme ala2 goblin...kekeke...cume dia katek di situ...

Lihat semua komen(174)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068199s Gzip On
To Top