Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Kahwin Kali Keempat, Jamal Abdillah Perkenal Isteri Baru

7-3-2018 05:14 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 12888| Komen: 167

Hanya selepas 11 bulan bernikah, sekarang baru Datuk Jamal Abdillah, 59 memperkenalkan isterinya, Zai Izzati Khiruddin, 24, kepada media.

"Dia anugerah terindah daripada Tuhan," katanya kepada Berita Harian.

Menurut Raja Pop ini lagi, perkahwinan kali keempat ini adalah diatur oleh keluarga dan mengaku terpikat dengan keperibadian Izzati yang lembut.

Pasangan ini bernikah pada 1 April tahun lepas dan walaupun jarak usia mereka adalah sebanyak 35 tahun, namun itu bukanlah masalah.

Foto: Berita Harian
"Isteri adalah anugerah Tuhan yang paling indah. Bukan soal sedia memperkenalkan dia atau sebaliknya, isteri adalah peneman setia ke mana saja saya pergi," katanya.

"Kami hanya berkawan dua bulan sebelum berkahwin.

"Itu pun kami hanya berjumpa sekali saja sebelum bernikah. Ini kerana kami sibuk membuat persediaan bernikah."

Foto: Berita Harian
Tahniah sekali lagi diucapkan kepada merpati dua sejoli ini. Cantik betul Izzati, bertuah Jamal! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
2
Terkejut
4
Sedih
6
Lawak
5
Bosan
6
Komen: 167
Komen

Previous : Mira Filzah Dan Vivy Yusof Macam Kembar Ke? Sampai Peminat Pun Tersilap

Next       : Jangan Sentuh Rambut Dan Muka Saya- Nazim Othman Berlagak Diva?

Komen Terbaru

Quote danieladam 12-6-2018 07:41 AM
so, rekod tok mal kawen 4 dah setanding tok amy yg juga kawen 4.

sape tah lg kawen sebegini banyak.

ada ke yg lebih hebat lg dari tok mal dan tok amy?

Lain-lain Komen

Quote no_el 7-3-2018 05:16 PM
Lawonya bini tok jamal
Jumpe kat mana ni.
Meleleh ayo lior komeeeeee
Quote zulka 7-3-2018 05:17 PM
wow..tahniah datuk dpt mangga muda
Quote pearl.silver 7-3-2018 05:18 PM
Tok jamal ni kaya ke..
Sanggup budak ni kawen ngn jamal..mengenangkan track record beliau selama ni
Quote tomaz 7-3-2018 05:19 PM
Org lain nak kawen sekali pon sesak. Jamal pulak dah 4 kali. Muda pulak tu. Salute
Quote pearl.silver 7-3-2018 05:19 PM
Silap...budak tu xkenal pun tok jamal kot..
sanggup mak ayah budak ni kawenkan ank diorg ngan tok jamal..mengenangkan track record beliau selama ni..
Quote moonbug 7-3-2018 05:21 PM
35 tahun gap. Wahhh
Quote kikuri 7-3-2018 05:22 PM
dah macam bapak dengan anak... tahniah la tok mal...
Quote doubleA 7-3-2018 05:22 PM
memang lawo. umur 24 tapi nampak matang jugak. tahniah tok jamal, kini tidak lagi sunyi
Quote prizadane 7-3-2018 05:22 PM
lawa wife tok jamal...pandai tok jamal mencari isteri ye.
Quote JeepersCreepers 7-3-2018 05:25 PM
Lawa gilaaaa...dulu ada je jumpa heols dgn the previous wife kat pasar malan ipoh
Quote sarahmirza 7-3-2018 05:35 PM
Cantik wife dia.
Mesti ramai yang jealous dengan Jamal.
Apapun, suara Jamal sangat merdu.
Sampai sekarang takde siapa boleh lawan.
Quote hotmak 7-3-2018 05:39 PM
huih lawa, 35 tahun beza mcm bapak dgn anak, i speku mesti family pompuan ni minat jamal tu sanggup kawinkan anak dgn errrrrrr
Quote myakayina 7-3-2018 05:40 PM
rezeki Tokmal dpt bini lawa..harap yg ni biar yg terakhir la..semoga berkekalan..makin berumur ni at least ada org jaga mkn pakai.. hrp tokmal pun dah  'clean' lah..
Quote diss69 7-3-2018 05:41 PM
Semoga perkahwinan kekal hingga akhir hayat...
Quote nipskacang 7-3-2018 05:53 PM
Cantik nyee wife die,  mcm muke eja pelakon tu. Tahniah tok, age is just a number gitteww
Quote Ambola 7-3-2018 05:53 PM
Heloknyerrr wife tok jamal
Quote noraidil_06 7-3-2018 05:57 PM
Lawanye. Tok Jamal wives semua lawo
Quote tanakkampung1x 7-3-2018 05:57 PM
Hmmmmmmm.....
Quote RatuDunia94 7-3-2018 05:57 PM
To Mal ni kira pencelop bersiri gak.. X nak kalah, nak yg muda..

Lihat semua komen(167)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068952s Gzip On
To Top