Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Anggota Tentera 'Kantoi', Guna Duit Palsu Beli Aksesori Seks

7-3-2018 04:48 PM |Dilihat:3242| Komen: 89
Seorang anggota tentera didakwa di Mahkamah Sesyen Melaka atas pertuduhan menggunakan dua keping wang palsu RM100 untuk membeli peralatan seks.

Bagaimanapun tertuduh, Tengku Mohammad Zakaria Raja Ghazali, 29, tidak mengaku bersalah dan pengakuan tersebut di hadapan Hakim Norma Ismail.

Kosmo melaporkan, tentera tersebut menggunakan dua keping RM50 untuk memberi peralatan seks, Crazy Bull Pussy.

Gambar Hiasan
Jika sabit kesalahan boleh dihukum penjara maksimum 20 tahun dan denda di bawah Seksyen 489B Kanun Keseksaan.

Timbalan Pendakwa Raya, Shazreen Nadia Saaban menawarkan jaminan RM15,000.

Tertuduh yang diwakili Peguam Ishak Kari merayu jumlah itu dikurangkan dengan alasan perlu menanggung isteri dan anak yang masih kecil.

Mahkamah membenarkan tertuduh diikat jamin sebanyak RM10 ribu dan menetapkan 9 April depan untuk sebutan semula kes. -CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
4
Komen: 89
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Loxlaxman 13-3-2018 09:23 AM
AbukRokok replied at 7-3-2018 01:42 PM
cer google crazy bull pusseh

Ada munyi oooo....

Lain-lain Komen

Quote AbukRokok 7-3-2018 01:42 PM
cer google crazy bull pusseh
Quote prettyuglybabe 7-3-2018 01:52 PM
dia pakai duit saidina ke
Quote mokcikKSKB 7-3-2018 02:22 PM
Kesian army ni sangap sampai kena beli pussy pelesu..better lah dr 9ekor binatang yg rogol budak bwh umur aritu.
Quote harkktuih 7-3-2018 02:24 PM
Mengikut pertuduhan, lelaki itu didakwa menggunakan dua keping RM50 untuk pembelian peralatan seks Crazy Bull Pussy yang dalam pengetahuan wang itu adalah palsu di stesen minyak di Sungai Udang di sini pada 8 Februari lalu.


Stesen minyak ada jual menatang ni meh?
Quote zulka 7-3-2018 02:27 PM
harkktuih replied at 7-3-2018 02:24 PM
Stesen minyak ada jual menatang ni meh?

bukan la, dia beli dgn org, so jumpa kat stesen minyak... COD kat situ
Quote rospinki 7-3-2018 02:30 PM
nasty trading
Quote noor2 7-3-2018 02:41 PM
Dah ada bini buat apa hang beli alat perempuan lagi. ..alat tu serupa alat perempuan kah?...tak lalu kaka nak google. ..
Quote cHimo 7-3-2018 02:49 PM
noor2 replied at 7-3-2018 02:41 PM
Dah ada bini buat apa hang beli alat perempuan lagi. ..alat tu serupa alat perempuan kah?...tak lalu ...

Jauh dari bini barangkali...
Quote noor2 7-3-2018 02:50 PM
cHimo replied at 7-3-2018 02:49 PM
Jauh dari bini barangkali...

Owh ya lah. ..askar....
Quote Simunggu 7-3-2018 03:13 PM
contoh contoh aksesori seks...???
Quote tanakkampung1x 7-3-2018 03:16 PM
Bini sokmo uzur kot or tinggal berasingan (askar kan)

Betterlah sex toy dr merogol atau pelacur

Tapi kenapa guna duit palsu ni bang?
Quote Burong_Hantuk 7-3-2018 03:18 PM
askar makin banyak kes sejak ahir ahir nih
Quote L_Z 7-3-2018 03:19 PM
Padan muka.
Quote lasagnaklcc 7-3-2018 03:23 PM
Kedekut sgt beli benda utk sedap pakai duit palsu.

Anyway dah google menatang benda alah ittew.
Quote pearl.silver 7-3-2018 03:26 PM
Mesti dia nyesal xguna wechat je..free of charge
Quote vanillaninja 7-3-2018 03:32 PM
Malunya la satu Malaysia tau nama heols. Heols buat COD dekat stesen minyak ke? Tak kan stesen minyak jual Crazy Bull Pussy
Quote jahcomel 7-3-2018 03:34 PM
noor2 replied at 7-3-2018 02:41 PM
Dah ada bini buat apa hang beli alat perempuan lagi. ..alat tu serupa alat perempuan kah?...tak lalu ...

kak ape tau...dia nk bawak bekal g operasi la kak...kna operasi kt utan tebal nnti kn kn...
Quote nuryakmal 7-3-2018 03:35 PM
noor2 replied at 7-3-2018 02:41 PM
Dah ada bini buat apa hang beli alat perempuan lagi. ..alat tu serupa alat perempuan kah?...tak lalu ...

da gugel
Quote namr 7-3-2018 03:37 PM
Cash la dekkk

Lihat semua komen(89)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.120839s Gzip On
To Top