Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Awak Sabar Ya," -Aliff Syukri Tampil Mahu Bantu Intan Liana Saleh

7-3-2018 10:48 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7290| Komen: 88

Isu yang melibatkan Ude, Izreen Azminda dan Intan Liana Saleh memang benar-benar menjadi perhatian ramai.

Dalam hal ini ramai tampil menzahirkan simpati kepada Intan yang dianggap sebagai seorang wanita yang teraniaya.

Salah seorang yang prihatin adalah Datuk Seri Aliff Syukri yang berniat untuk membantu Intan bangkit semula dalam menjalani kehidupan dengan anak-anak.

Foto: IG Aliff Syukri
Menerusi Instagram, Aliff Syukri menulis, "Sabarlah, Insya-Allah #OhAbangKosmetik akan tolong. Okay awak ya, sabar... Siapa sokong ibu ini, please komen di bawah. Kalau ramai yang komen ‘I sokong’ lebih dr 1,000 orang, Insya-Allah saya akan usahakan untuk beliau lebih yakin melalui kehidupan di masa hadapan.”



Entri tersebut nampaknya berjaya mendapat reaksi yang positif di kalangan pengikut.

Sementara itu isteri Aliff, Datin Seri Nur Shahida  juga ada memuat naik beberapa gambar bersama Intan dan kakaknya.



Orang baik pasti akan dipermudahkan segala urusan betul tak? Tabahlah Intan! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
5
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
4
Lawak
4
Bosan
4
Komen: 88
Komen

Previous : Nabil Ahmad Jadi Pengarah Filem, Bersedia Untuk Zaman 'Kejatuhan'

Next       : Empat Tahun Kerja Keras, Ruhainies Dah Mampu Beli Kondo Dan Mercedes

Komen Terbaru

Quote ReginaGeorge 11-3-2018 05:57 PM
Oklah tu dia nak tolong..

Lain-lain Komen

Quote siputsedut 7-3-2018 10:58 AM
Alip syukri ni...lain kali surih shahida je la tuliskan caption kt ig ko..ko tulis nampak batak likes sgt..shahida tulis elok je...apepon..syukur lah ramai yg nk tlg intan...hrp takde yg ambil kesempatan...nampak cengkung bebenar intan..
Quote shernazz 7-3-2018 11:13 AM
Apakah projek seterusnya ni?
Huhuu
Quote mieymiey 7-3-2018 11:14 AM
siputsedut replied at 7-3-2018 10:58 AM
Alip syukri ni...lain kali surih shahida je la tuliskan caption kt ig ko..ko tulis nampak batak like ...

Kan? Kalau tak cukup 1000 orang yang komen sokong, so heshe taknak bantu?
Ada masa pula heshe nak kira komen tu dah berapa
Quote umbut 7-3-2018 11:15 AM
Baguslah.. teraniaya akan lebih bahagia.. ini dugaan
Yg menganiaya moga ko lingkup, sendu, xda job
Quote Buritan 7-3-2018 11:22 AM
Nak tolong tak peerlu bgtau nak seribula sejutalaa.. tolong aje
Quote MsCinderella 7-3-2018 11:25 AM
mcm budak2 lak....ada 1000 komen baru nak tolong...
sapa nak tolong kira tu?

based on likes dah la...IG tolong kira sndr kat ko


ok la semoga nasib liana dan anak2 terbela.....
Quote chinta89 7-3-2018 11:28 AM
nk tlg,... tlg je la. gegeh nk ade like n kata i sokong bru nk tlg? kevavian apekah ni.
Quote siputsedut 7-3-2018 11:40 AM
mieymiey replied at 7-3-2018 11:14 AM
Kan? Kalau tak cukup 1000 orang yang komen sokong, so heshe taknak bantu?
Ada masa pula hes ...

Kan...nak jd batak likes pon berpada2 la ko tok lip oiii...
Quote myakayina 7-3-2018 11:47 AM
siputsedut replied at 7-3-2018 10:58 AM
Alip syukri ni...lain kali surih shahida je la tuliskan caption kt ig ko..ko tulis nampak batak like ...

haruslah heshe mencapub jgk nok..  nak jgk like tu kann..
Quote virgo19 7-3-2018 11:50 AM
kalau orang komen tak sampai seribu, maknanya tak jadi la dia nak tolong? btw, intan belum bercerai dgn ude kan? 22/3 ni baru lafaz rasanya.. jangan ude tengok intan masyuk, tetiba patah balik pulak. ijering dah la tengah takde job..
Quote missinpiece 7-3-2018 12:08 PM
Sedih mengenang nasib Intan. Mujur ramai yg bg sokongan kat dia. Harap Intan tabah menempuh dugaan.
Quote mamapea 7-3-2018 12:12 PM
aku tgk muka intan ni ada iras2 syatilla melvin pulak...
Quote sheqim 7-3-2018 12:13 PM
Baguslah tok alip... dia bantu dlm mase same utk marketing dia..
Quote seri_mawr 7-3-2018 12:28 PM
intan jadi duta product dato aliff la kot...intan pun boleh tahan comel mukanya...
Quote saviour_09 7-3-2018 12:34 PM
1k komen baru nak tolong???
kepundekan jenis apa ni???
Quote makton 7-3-2018 12:39 PM
mohon toklip beli likes byk2.. senang sekali posting, beribu2 likes boleh dapat, then boleh terus tolong intan.

klu nak tggu followers like then baru nak tlg, mmg jadah sgt okayyy
Quote Burong_Hantuk 7-3-2018 12:44 PM
alip nih memANG mental
Quote aikee04 7-3-2018 12:46 PM
Alhamdulillah....
Quote rosaya 7-3-2018 12:48 PM
Dah dia nak tolong pon kau cakap camtu..dah mmg style dia gitu chuols...

Lihat semua komen(88)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056546s Gzip On
To Top