Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Eina Azman Bercumbu Atas Gondola, Habis Netizen Kecoh

5-3-2018 04:34 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 12358| Komen: 129

Kehidupan Eina Azman memang mewah. Memang kerap dia dan suami ke luar negara, bercuti dan menghabiskan waktu bersama-sama dengan anak kembar tersayang.

Baru-baru ini, Eina dan suami bercuti ke Itali.

Foto: IG Eina Azman
Kalau tengok gambar-gambar yang dikongsi di Instagram memang rasa cemburu betul!

Tapi apa yang menjadi bualan adalah gambar mereka bercumbu di atas gondola.

Foto: IG Eina Azman
Kurang sopan kata netizen. Walaupun suami isteri tapi sepatutnya tak perlulah nak tayang kemesraan sampai macam tu sekali.

Bukan itu sahaja, kaca mata hitam yang mereka pakai pun menjadi sebutan. Tahulah jenama mahal, macam menunjuk-nunjuk katanya.





Macam tak ada kerja lain pula netizen ni kan? Cemburu ke macam mana?

Apa pun semoga Eina dan suami bahagia ke akhir hayat. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
5
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
3
Komen: 129
Komen

Previous : Altimet Nafi, Lagu ‘Mambang’ Bukan Untuk Malique

Next       : Elisya Sandha Dedah Perangai Sebenar Fasha Sandha

Komen Terbaru

Quote beeeee 7-6-2018 08:22 AM
eina dah tone down sikit kan semenjak bee yen kalah kekekeke

Lain-lain Komen

Quote barfi 5-3-2018 04:36 PM
Selamat iols dah unfollow IG si eina ni sebelum keluar gambo cium mereka di newsfeed IG iols..

Si fattzura yg muka good looking pun aku geli tengok diorang cium2 pipi bagai, apatah lagi eina dan laki nya yang... ermmm korang faham2 aje la
Quote grouper 5-3-2018 04:39 PM
Klau bukan celebrity..mkcik bawang x kisah pun
Quote tomaz 5-3-2018 04:42 PM
Polident pakai x tu
Quote gujiwa 5-3-2018 04:50 PM
aku bace komen kat Fb..
even spec mata tu mahal.. bagi aku design dia mcm dapat free kat fun fair..

hahahahhahha

bengong betul dorng bagi komen
Quote ayorsuam 5-3-2018 04:50 PM
Mau pulak lakinya pakai sepasang dgn bini..
Quote hyie 5-3-2018 04:52 PM

terus iols teringat video gigi pelesu tercabut ni...




Quote sofiazara 5-3-2018 04:53 PM
jaga jaga, jangan sampai tertanggal gigi palsu ahaks
Quote abgsallehsado 5-3-2018 04:53 PM
Tapi kek hari jadi anak buruk ya amattt
Quote onexox97 5-3-2018 04:57 PM
macam tak da keje buka satu thread psal depa kt cari
Quote nuryakmal 5-3-2018 04:57 PM
i dont know why baju kena sedondon segala bagai. time kenduri kawin or raya ke ok la paham senang nak cari laki kalau hilang.

ni pegi mana2 pun masih nak sedondong segala nya ke dont u have your own identity?
Quote GigaMom 5-3-2018 05:00 PM
tomaz replied at 5-3-2018 04:42 PM
Polident pakai x tu

Caya la dgn bekah teletubies tu
Quote myakayina 5-3-2018 05:04 PM
hyie replied at 5-3-2018 04:52 PM
terus iols teringat video gigi pelesu tercabut ni...

hadoi..yg ni walau dah tengok banyak kali tetap sakit perut aku gelak..
Quote BookerT 5-3-2018 05:04 PM
ayorsuam replied at 5-3-2018 04:50 PM
Mau pulak lakinya pakai sepasang dgn bini..

sayang bini lah nyah....
Quote BookerT 5-3-2018 05:05 PM
nuryakmal replied at 5-3-2018 04:57 PM
i dont know why baju kena sedondon segala bagai. time kenduri kawin or raya ke ok la paham senang na ...

kau tak pernah ada boyfriend ke nyah? itu nama dia couple shirt nyah...
Quote alieyrina 5-3-2018 05:08 PM
Tred kelakaq utk aku harini..haahahaa
Quote nuryakmal 5-3-2018 05:08 PM
BookerT replied at 5-3-2018 05:05 PM
kau tak pernah ada boyfriend ke nyah? itu nama dia couple shirt nyah...

more like couple tSHIT for me. no need la this ridiculous trend. da takde individual identity langsung
Quote jula7 5-3-2018 05:08 PM
betul ke gigi beliau pelesu nyah sekalian?
pencerahan pleasee
Quote BookerT 5-3-2018 05:09 PM
nuryakmal replied at 5-3-2018 05:08 PM
more like couple tSHIT for me. no need la this ridiculous trend. da takde individual identity lang ...

ta silap mak trend ni dari 2010 lagi nyah...zezaman kemasukan budaya korea ke dalam kalangan anak bangsa kita nyah...
Quote nuryakmal 5-3-2018 05:10 PM
BookerT replied at 5-3-2018 05:09 PM
ta silap mak trend ni dari 2010 lagi nyah...zezaman kemasukan budaya korea ke dalam kalangan anak  ...

bagusla tu. trend kpop. derang kurus. yang nak mengikut kat sini, perut boyot nyah

Lihat semua komen(129)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059686s Gzip On
To Top