Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Maut Ditembak Ketika Tunggu Anak Di Luar Sekolah

2-3-2018 10:15 AM |Dilihat:4424| Komen: 54
Ibu bapa yang sedang menunggu kepulangan anak dari sekolah telah dikejutkan dengan kejadian tembak yang menyebabkan seorang lelaki maut, selain seorang lagi cedera.

Mstar Online melaporkan, insiden tersebut berlaku di perhentian bas berhampiran Sekolah Kebangsaan Sri Serdang, Seri Kembangan pada petang Khamis.

Difahamkan dalam kejadian kira-kira 5.45 petang itu, seorang daripada dua lelaki yang menaiki motor telah melepaskan beberapa das tembakan ke arah mangsa yang berusia 40an, mengakibatkannya terbunuh di lokasi kejadian.

Foto: mStar Online
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor SAC Fadzil Ahmat berkata, 

"Ketika kejadian ramai orang awam sedang menunggu anak keluar dari sekolah. Keadaan mangsa yang cedera stabil dan sedang menerima rawatan di Hospital Serdang."

Seorang saksi yang berada di tempat kejadian berkata,

"Hari ini, perhentian bas sesak dengan ibu bapa yang menunggu anak selepas hujan reda, tiba-tiba ada bunyi beberapa letupan yang kuat di perhentian bas itu, saya ingat mercun." -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
3
Terkejut
0
Sedih
4
Lawak
2
Bosan
7
Komen: 54
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chinta89 5-3-2018 11:54 AM
kenapa lokasi sekolah gak ko buat hal??? pegi la tgu tempat lain. kesian budak2 trauma..

Lain-lain Komen

Quote noor2 2-3-2018 09:40 AM
Ya Allah. ...sedihnya anak tengok bapa kena bunuh.....innalillah.....
Quote zulka 2-3-2018 09:40 AM
perghh giler betul... org lain tak bersalah pun kena
Quote samasam90 2-3-2018 09:46 AM
around 2014-2015, pun ada kejadian tembak menembak kat sri serdang nun.. suspek yg sama ka?
Quote prizadane 2-3-2018 09:52 AM
aiyoyo...kejamnya tembak depan sekolah. kalau ada budak-budak time tu, trauma okay. cari la tempat lain untuk tembak kalau betul berdendam sangat...
Quote kikuri 2-3-2018 09:53 AM
kat kawasan sekolah pun nak membunuh ke...? kesian budak sekolah balik lari lari tgk orang mati kena tembak dekat luar
Quote myakayina 2-3-2018 10:07 AM
selamba je tembak kat kawasan sekolah..nampak mcm lelaki india jer..
Quote SWORKS27 2-3-2018 10:10 AM
gambar nampak macam indian guy...
dan aku picaya..ini musti ada kaitan dengan jenayah kongsi gelap...
apapun...banteras habis2an kongsi gelap terutamanya gengster dari kaum India ni..
memang jenayah dia, main tembak2 aja...bukan nak racist...tapi aku ni duduk di malaysia..
so aku tau la...
Quote ms.mango 2-3-2018 10:13 AM
apa nak jadi lah... skrg org membunuh pn terang-terangan di kawasan sekolah pulak tu
Quote prettyuglybabe 2-3-2018 10:37 AM
kalau gengster, selayaknya la mati..
Quote aleesyasofia 2-3-2018 10:39 AM
adoi.. beraninya diorg.. apa nk jd nie.. bhaya la sri serdang skrg.. dlu pon dh ada kes tmbak mnembak..
Quote aHoi83 2-3-2018 10:42 AM
Naseb tk kene budak2. Cilake sungguh pembunuh
Quote Aliaskotonggo 2-3-2018 10:43 AM
apakah ada kaitan geng2 kongsi gelap atau tidak, tolonglah bunuh kat kawasan lain...
Quote sapp73 2-3-2018 11:01 AM
Kalaulah peluru tersasar mengenai org yg tak bersalah.    penjenayah makin berani membunuh di public
Quote clarizsa 2-3-2018 11:27 AM
Celaka punya pembunuh
Gila la kesiannya si anak trauma cmni
Quote mizruncing 2-3-2018 11:34 AM
member aku ada kt tmpt kejadian smlm. mmg dia npk org yg tembak tu slumber keluar pistol n tembak mamat india ni. member aku trs lari msk kt sekolah. kesian kot. klu kne kt bebudak cmne. korg pnya hal org lain yg kne. katenya mamat india tu mmg nk lari pn lepas npk org yg tembak tu. tp x smpt.
Quote Modngengade 2-3-2018 11:40 AM
ummah estet ke jinjang sister?  biasanya kalau tembak menembak ni memang dua bangsa ni je yg monopoli
Quote Artemesiaa 2-3-2018 11:44 AM
Jenayah melibatkan geng gengster ni selalu pengakhirannya mengerikan
Quote cewekbopot 2-3-2018 11:44 AM
kasian anak...
hanat banar pembunuh ani eh! mcm malaikat maut!
Quote MarryPottet 2-3-2018 11:44 AM
dah macam kat amareka pulak dimana kes tembak menembak jadi perkara biasa di kawasan sekolah. kesiannyalah kat mangsa yg turut tercedera tu. tak memasal dia dapat musibah. moga beliau cepat sembuh & pulih sepenuhnya, tak jadi oku. amin

Lihat semua komen(54)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.095740s Gzip On
To Top