Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Takut Digoda Hantu Janda, Penduduk Lelaki Mula Bersolek

1-3-2018 12:01 PM |Dilihat:2376| Komen: 28
Hantu janda jahat yang didakwa mengganas di sebuah kampung terpencil di Thailand telah menyebabkan ramai penduduk lelaki di situ ketakutan.

Disebabkan itu bagi mengelak dikacau, mereka mengambil keputusan untuk memakai pakaian wanita dan bersolek sebelum masuk tidur bagi mengelak menjadi mangsa hantu berkenaan.

Menurut laporan media tenmpatan, penduduk kampung Nakhon Phanom di Timur Laut Thailand itu juga menggantung patung lelaki dengan kemaluan yang besar bagi menakutkan hantu berkenaan.

Foto: Daily Mail
Panik dan ketakutan ini semuanya berlaku beberapa minggu lalu selepas lima orang lelaki muda yang sihat, tiba-tiba maut ketika tidur.

Penduduk kampung percaya hantu janda itu telah menggoda lelaki semasa tidur dan membawa roh mereka bersamanya.

Beikutan itu, penduduk juga menggantung patung dengan kemaluan besar dengan tulisan 'tiada lelaki di sini'.

Mereka percaya zakar besar adalah simbol kelelakian dan kekutan, selain dapat mengelirukan hantu tersebut untuk tertarik kepada patung dan bukan pada manusia.

Menariknya, ia dianggap sebagai berjaya kerana sejak melakukan semua ini, tiada seorang lelaki pun yang meninggal. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
4
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 28
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote slavehunter 2-3-2018 02:53 PM
iloveselangor replied at 1-3-2018 11:47 PM
Hantu thailand mmg lawak lah eh

Dari takut2 terus jadi gelak jer tengok hantu thai.

Lain-lain Komen

Quote zulka 1-3-2018 10:06 AM
https://mforum.cari.com.my/forum ... =1086384&extra=
Quote grouper 1-3-2018 10:06 AM
Wow...confirm tahun ni gak mesti ada filem seram thai yg buat cite ni. Harap die wat versi komedi x nak serius punya n hantu janda tu mestilah hot. Nasib kat msia x masuk lagi hantu ni.
Quote mizruncing 1-3-2018 10:27 AM
hahahaha cm kelakar je
Quote zaziot 1-3-2018 10:35 AM
hahahha..bini2 xgelak ke tgk laki memasing pakai bj pmpuan
Quote Artemesiaa 1-3-2018 10:59 AM
Mesti kalah pilem Pee Mak kalau difilemkan nanti
Quote prettyuglybabe 1-3-2018 11:18 AM
kalau hantu andartu, apa jadi pulak kat laki-laki sana?
Quote samasam90 1-3-2018 11:28 AM
mohtippp sangat pasang dildo gedabak., nak suruh hantujanda talla patung atau melolo?
Quote ninjago 1-3-2018 11:31 AM
pulak dahhhh
Quote paz 1-3-2018 11:40 AM
Hahahaha macam kelakar pula. Terus hantar article kat kawan yang duk BKK.
Quote cekelatkopi 1-3-2018 12:09 PM
Yg polis pun tak check ke 5 org tu mati sbb apa.tah2 sblm tu gi pesta arak ke. Amek dadah ke
Quote Aerhys 1-3-2018 12:30 PM
Yang meninggal 5 orang tu tak dihantar hospital buat post mortem kah siasat punca sebenar kematian? Mesti ada penjelasan saintifiknya. Tapi kat sana ilmu sihir hitam (black magic) boleh tahan dasyatnya.
Quote Changa 1-3-2018 03:52 PM
bimbo nya kau dek
Quote Modngengade 1-3-2018 03:59 PM
confuse akak....bukankah kalau letak patung lelaki berkonek besar hantu janda akan lebih tertarik dan merembes?


pohon pandangan pakar konek  @Changa
Quote Aliaskotonggo 1-3-2018 04:26 PM
jangan memain.....aku teringat kisah beberapa tahun lepas bila pekerja2 asing entah Vietnam ke Myanmar atau mungkin Thailand mati sorang lepas sorang kat Singapore. Lepas tu depa tidur pakai makeup...terus serangan berhenti...aku cuba cari balik, tak jumpa lagi ni
Quote PenjualAPAD 1-3-2018 04:29 PM
kat mana dah aku ade terbaca artikel ritu, orang siam nie suka makan nasik seakan2 pulut, sebab consume benda tue diaorg ramai yang mati masa tidur, so timbul la kes superstitious kata hantu yang cabut roh
Quote giyomi 1-3-2018 05:03 PM
pffftthhh...besar kemaluan depa semua.
Quote ~boolean 1-3-2018 05:16 PM
Izreen azminda versi hantu
Quote iloveselangor 1-3-2018 05:30 PM
Habis jadi sajat laki2 korang.

Jangan mengunyit sudah la ye.

Bagus nye, yg isteri makeup jadi jantan mesti terkejut hantu tu tengok laki berpepek. Terus hantu tu tukar kerja jadi hantu tetek pujaan @cilipadipedas
Quote RatuDunia94 1-3-2018 06:58 PM
Modngengade replied at 1-3-2018 03:59 PM
confuse akak....bukankah kalau letak patung lelaki berkonek besar hantu janda akan lebih tertarik da ...

So that hantu tu x kan masuk rumah la instead merembes sibuk mengulit anu patung tu.. Tau2 dah azan subuh gitu. X sempat hantu nak masuk rumah..

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080413s Gzip On
To Top