Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Wanita 'Jual' Suami Curang Di Carousell, 1 Sen Je Kalau Berminat!

Oleh: Ain|20-2-2018 01:39 PM |Dilihat:3782| Komen: 31
Aduh! Tiba-tiba terasa mahu menyanyi lagu Sakitnya Tuh Di Sini apabila membaca kisah suami isteri ini.

Kenapa? Sudah pasti kerana kecurangan si suami pada isterinya hingga tular di Internet. Tapi, apa yang dilakukan wanita ini kepada suaminya memang win!

Berang dengan sikap suaminya yang kaki perempuan, wanita ini memuat naik gambarnya menerusi laman web e-dagang Carousell.

Ah, sudah! Marah sangat tu sampai 'jual' suami sendiri dalam talian. Namun, apa yang menggelikan hati netizen adalah harga yang ditawarkannya.


Satu sen je?

 


Ramai yang terhibur dan bersetuju dengan tindakan wanita ini.

 


Eh, belum habis lagi! Teman wanita suaminya juga menjadi 'mangsa' amarahnya. Suami dijual, teman wanita pula disewakan! Hm, memang mendapatlah kan?


Barangan terpakai: Kekasih suami untuk DISEWA
 




Aik, kenapa harga mereka tak sama?

 


Lebih sadis, wanita itu turut memuat naik paparan perbualan mereka selepas suaminya menyimpan perbualan sebelum ini sebagai 'bukti' dirinya tak bersalah.

"Dia nak tunjuk kepada semua orang bahawa saya ni bukan seorang isteri yang baik,"
tulisnya.

Menerusi perbualan itu, difahamkan lelaki terbabit seorang yang culas mencari rezeki. Lebih menyedihkan, dia pernah menipu dengan mengaku ibunya sudah meninggal dunia.

 
Foto: Twitter

Suka, suka juga. Tapi, harus diingat bahawa tak elok bertindak sedemikian hingga menjatuhkan maruah seorang suami. Tambahan pula, bahasa digunakan di hadapan khalayak sangat kasar dan tidak sopan. Semoga pasangan itu dapat menyelesaikan masalah mereka dengan baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 31
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote M.Rose 19-4-2018 08:01 PM
Rasain
Jgn x jadik cerai plak sis. Malu kat org kg

Lain-lain Komen

Quote nooriesz 20-2-2018 02:31 PM
selling cheap
habis geram da ni yeaa kakk
Quote noraidil_06 20-2-2018 02:44 PM
Pastu esok baik semula.caner?
Quote kaksarah66 20-2-2018 02:46 PM
Lucu pun ya, kesian pun ya. Bercerai je kan senang.
Quote Mary_jane 20-2-2018 02:59 PM
Dah lah sengkek, pemalas plak tu. Tapi muka laki birah ni macam nizam lawak solo.
Quote anna_molly 20-2-2018 03:03 PM
padan muka.muka hodoh dan biawak pun ada hati nak curang. kalau ada perempuan yang sudi jaga biawak macam ni,aku ucapkan takziah..
Quote mieymiey 20-2-2018 03:08 PM
Kemain kening gf si jantan, on point
Quote swimswim 20-2-2018 03:14 PM
Semak.. Org nk meniaga dkt carousell tu.. Bkn nk baca scandal ayam pencen {:cryrun
Quote missinpiece 20-2-2018 03:24 PM
Adoii baca smbil makan pop corn..
Rajin sket lagi buat iklan kat tv or paper dek oii
Quote yangsemb 20-2-2018 06:07 PM
Ngeh3x ini sungguh funnehhh {:teatime
Quote giyomi 20-2-2018 06:25 PM
Ahhh shut up with aibkan suami bagai, dia wat lebih teruk takder lah siapa nak falsampah. muka tak menjadi, bagi free pon org taknak kot. Kuds to the wife, kita kena ajar mereka2 ni, nk kerja malas, tp rajin mem****t. harkthuiiii
Quote felinecat 20-2-2018 07:42 PM
komen bawah
xbaik menjatuhkan maruah suami...lol, dah suami bertukar jadi anjing, jual je la
Quote shernazz 20-2-2018 07:49 PM
Kalau tt neh kena.gini
Agaknya dia diam.saja...kikiki
Redha konsep nya
Iols ok.je..sebab katanya suka buat cite sedih kan...jadi wanita yang serupa.babi suka sondol.laki orang bleh alert laki.neh sengkek.
Quote estrelle 20-2-2018 09:06 PM
Hahahha.kejinya.
Quote danieladam 20-2-2018 09:22 PM
noraidil_06: Pastu esok baik semula.caner?


Lepas 9 bulan 10 hari, lahir anak baru pulak.

Quote moonbug 20-2-2018 10:00 PM
"Suka, suka juga. Tapi, harus diingat bahawa tak elok bertindak sedemikian hingga menjatuhkan maruah seorang suami."

Are you freaking kidding me? Suami main celup perempuan sana sini tak peduli maruah sendiri apa lagi maruah isteri dh keluarga, lagi nak cerita pasal maruah. Puiiii
Quote faraway1 20-2-2018 10:28 PM
ingatkan hansem gila...
Quote alesandra 20-2-2018 11:00 PM
kesemua 3 pihak yg terlibat adalah bangang belaka.
Quote fazamania 21-2-2018 12:57 AM
Jahat laki dia..jahat lagi bini dia.
pompuan baik utk lelaki baik. Pompuan jahat utk laki jahat.

Hah..sepadan lah tu.

Apesal x mintak cerai? Kan laki ko miskin? Ke masih lapar batang dia?
Quote Zuzu75 21-2-2018 01:11 AM
Muka pecah rumah tp acah2 playboy..puihh!

Lihat semua komen(31)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058057s Gzip On
To Top