Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Janggal Dengan Neelofa Sebenarnya,"-Zul Ariffin Dedah Situasi Sebenar

19-2-2018 10:37 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 14344| Komen: 208

Ramai betul kecoh bila melihat gandingan dan kemesraan yang terjalin di antara Zul Ariffin dan Neelofa dalam drama bersiri Ti Amor Sweetheart 100 Hari.

Siap suruh mereka berdua kahwin sebab meluat dengan aksi berpegangan tangan dan berpelukan katanya.

Foto: IG Neelofa
Namun di sebalik itu,Zul mengakui bukan mudah untuk berlakon di samping Neelofa kerana mereka langsung tidak saling mengenali sebelum ini.

Walaupun agak janggal namun hero pujaan ramai ini berkata mereka harus profesional dalam mendapatkan hasil terbaik untuk penonton.



"Jadi, inilah situasi sebenar di set, apabila dua pelakon yang tidak mengenali antara satu sama lain diletakkan dalam satu situasi yang seolah-olah mereka sudah mengenali bertahun-tahun.

"Ia boleh jadi janggal, sedikit memalukan tetapi pada akhirnya ia berkenaan menghasilkan sesuatu yang bukan sahaja 'sweet', dipercayai dan menyakinkan penonton tetapi merialisasikan apa yang telah produksi rancangkan,"
tulisnya melalui Instagram.


Foto: IG Michael Ang
Mesti ramai dah tak sabar nak tengok drama ni kan? Lepas ni mesti penuh dengan #zulofa pula, nantikan sahajalah. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
3
Lawak
2
Bosan
4
Komen: 207
Komen

Previous : Netizen Tak Tahan Fattzura Menunjuk-Nunjuk Aksi Mesra 'Halal'

Next       : "Muka Macam Mayat Jadian!”- Rebecca Islam Gaduh Besar Dengan Eina Azman?

Komen Terbaru

Quote Nana_Man 26-2-2018 07:27 PM
yuhuu replied at 26-2-2018 07:15 PM
Kenapa pulak zul nak jaga maruah neelopa? Bukan zul yang dok terkam neelopa, hajjah ittew yang pi  ...

Agree.. smpi zul blushing gitew.. mata zul pun mcm elak2 stare. Padahal zul kn part skinship ngan staring mata heroin dia terror.

Lain-lain Komen

Quote nooriesz 19-2-2018 10:40 AM
pic yg bertiga last tuuu
Quote Cekla 19-2-2018 10:45 AM
terkejut kot tengpk heroin agresif sangat macam nak terkam jul
Quote sofiazara 19-2-2018 11:14 AM
bodoh. sangap
Quote fishcracker 19-2-2018 11:34 AM
Takpe,bamjul bole blaja dengan hajah,
Quote bungarose 19-2-2018 11:40 AM
Dah dpt heroin jenis camtu akhlaknyer....nikmati for free jer ler bamjul...aperlagi
Quote haryatie 19-2-2018 11:40 AM
knpa nak meluat dia org berlakon jerk...
kat luar ni lg rmai pakwe makwe berpeluk, berpegang sakan..
lbih teruk dr itu pun ada..
Quote chicozinn 19-2-2018 11:42 AM
Hajjah2..gambar tarik baju jul tu tak menahan..
Quote MH3707 19-2-2018 11:45 AM
bakal drama sampah yg ditonton oleh batak2 pprt sampah...
Quote miszclassique 19-2-2018 11:46 AM
haryatie replied at 19-2-2018 11:40 AM
knpa nak meluat dia org berlakon jerk...
kat luar ni lg rmai pakwe makwe berpeluk, berpegang s ...

sebab pakwe makwe tu tak keluar ikim nangis2 berhijrah sis,
skrg kita tgh cakap pasal hajah yang selalu minta pendapat ustaz

Quote tomaz 19-2-2018 11:49 AM
Edited by tomaz at 19-2-2018 11:51 AM
haryatie replied at 19-2-2018 11:40 AM
knpa nak meluat dia org berlakon jerk...
kat luar ni lg rmai pakwe makwe berpeluk, berpegang s ...


X jadi la nak carut. Hahahah
Quote meteorspeed 19-2-2018 11:55 AM
miszclassique replied at 19-2-2018 11:46 AM
sebab pakwe makwe tu tak keluar ikim nangis2 berhijrah sis,
skrg kita tgh cakap pasal hajah yang  ...

hahaha iols baru nak tulis pasal nagia nagis kt ikim kan..kemain alih alih terkam jantan..hipo detected..
Quote tomaz 19-2-2018 12:00 PM
miszclassique replied at 19-2-2018 11:46 AM
sebab pakwe makwe tu tak keluar ikim nangis2 berhijrah sis,
skrg kita tgh cakap pasal hajah yang  ...

Hahahah. Indirectly dorang menyamakan perangai idolat ngn marhaen tepi jalan tu sama yach. Taraf tu je idolat dorang
Quote imanjannah 19-2-2018 12:05 PM
tomaz replied at 19-2-2018 12:00 PM
Hahahah. Indirectly dorang menyamakan perangai idolat ngn marhaen tepi jalan tu sama yach. Taraf t ...

hahahahhaha..tergelak aku
Quote anis01 19-2-2018 12:15 PM
miszclassique replied at 19-2-2018 11:46 AM
sebab pakwe makwe tu tak keluar ikim nangis2 berhijrah sis,
skrg kita tgh cakap pasal hajah yang  ...

very well said sis.
serius sis talk on point
Quote Aduradura 19-2-2018 12:18 PM
Edited by Aduradura at 19-2-2018 12:21 PM
haryatie replied at 19-2-2018 11:40 AM
knpa nak meluat dia org berlakon jerk...
kat luar ni lg rmai pakwe makwe berpeluk, berpegang s ...


Carut & meluat sbb heroinnya je yg konon dicanang oleh fans2 obsesnya sbg muslimah sejati yg berjaya, fans nya juga cakap hajah tak perlu publisiti murahan untuk lariskan drama, berlakon secara natural katenyer,lol.....tapi amek kauuuu haaa ,  skrg sheolls yg terlebih membirah sampai zulripin pun terkejut kene keluar statement bagai walhal zulripin dulu memanjang peluk memeluk...betapa zulripin terkejut dpt heroin garit, kekeke...mesti zulripin ingat wanita bertudung ni susah nk skinship, rupenye makin memberi, lol...skrg ni fans benak sheolls pandai nk pusing situ pusing sini....yang hitam sebok fans nak putih2 kan, lol...dulu fans benak lopah benci kutuk maikel ang cakap maikel kafir lahanat laa sbb suke buat publisiti murahan, post mengundang nk lariskan drama, skrg kene kat idolat sendiri, maikel ang dah jadi suci murni,sekarang maikel ang dipuja2 dibekap2
Quote ct_cayunk 19-2-2018 12:20 PM
Harusla bamjul malu..1st time dpt heroin stock rimau supe nk terkam heols..muahahaha..
Quote mizruncing 19-2-2018 12:27 PM
gigih nk melawan pajura. x dpt bam tah bam jul pn dia nk try. dpt lentok sikit pn jadi laa. u look so desperated girl
Quote CikKiahtaktau 19-2-2018 03:56 PM
Frankly speaking, aku pun terkezut betapa aggressive nya lofa this time
Quote dreamy_forest 19-2-2018 04:06 PM
Pic last dgn Micheal Ang tu sweet benor hahaha

Lihat semua komen(208)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060826s Gzip On
To Top