Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

“Ya, Bekas Isteri Bomohkan Saya,” Adam Shahz Mengamuk, Bongkar Semua

14-2-2018 10:08 AM|Oleh: Amirah | Dilihat: 19956| Komen: 259

Makin hangat pergolakan rumahtangga Adam walaupun telah lama berpisah dengan bekas isterinya, Fatin Afeefa.

Foto: Carian Internet

Satu per satu pendedahan dilakukan oleh kedua-dua belah pihak dan baru-baru ini Fatin ada membuat laporan polis dengan tuduhan Adam mengganggu hidupnya.


Menurut Adam dalam laman Twitter dia telah lama bersabar dengan sikap Fatin yang memperbodohkan hidupnya selama ini apabila dia mengetahui tentang kecurangan bekas isterinya itu.


Dia juga mengakui bahawa segala bukti perbualan kecurangan Fatin ada dalam simpanannya dan memberi amaran kepada Fatin untuk tidak berpura-pura seperti dia yang menjadi mangsa keadaan.


Kenyataan ini sungguh mengejutkan dan Adam sendiri menyatakan bahawa Fatin memang mempunyai niat menjahanamkan hidupnya. Namun tidak semudah itu dia mampu memaafkan Fatin atas apa yang telah dilakukan.


Telah lama Adam memendam perasaan tentang masalah yang timbul namun disebabkan Fatin memulakan dahulu ‘perang’ maka dia tidak akan berdiam diri lagi.


Dalam pada itu, netizen juga mendesak Adam untuk mendedahkan status anaknya. Adam Aisy Arrian bukanlah anak kandungnya kerana bukan ber’bin’kan namanya sendiri dan berharap tidak diajukan lagi soalan ini. Hanya Ivy Herra Sophia sahaja merupakan anak kandungnya.


Ternyata hubungan Adam dan Fatin amat tegang hingga netizen juga turut tertanya-tanya dengan apa yang berlaku dan tidak kurang juga mendoakan yang terbaik untuk Adam.


Semasa memberi kenyataan tentang kes penceraian mereka dahulu, Fatin memaklumkan kepada media bahawa keretakan rumahtangganya berpunca daripada pengaruh kawan. Tapi kini lain pula ceritanya. Apa yang berlaku sebenar-benarnya?

Foto: IG Fatin Afeefa

Seram pula baca pendedahan Adam. Benarkah Fatin membomoh dirinya selama ini? Harap semuanya dapat diselesaikan dengan cara yang baik dan ditunjukkan kebenaran. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
2
Komen: 259
Komen

Previous : Siti Sarah Ajar Anak, Netizen Pula Yang Menyibuk

Next       : Iqram Dinzly Nak Ceroboh Persembahan, Nyaris Kena Tumbuk Dengan Altimet

Komen Terbaru

Quote irsa 19-2-2018 10:57 PM
Baru teringat yg pempoan ex-wife ni pelakon pilem Tentang Bulan dedulu yg watak ala2 boyish tu naik basikal geng dgn bdk2 lelaki. Si Edy Aserap tu ada sekali blakon dgn sheols n erin malik if iols x silap. Mase zaman deols bebudak x mumayiz lagi pon mase tu...
Then si ex-laki nya ni iols rase penah tgk blakon dlm juvana dgn Johan Ashaari, watak Ayam if iols x silap.. #mohonjangankecamkalausilapinfo

Pasal deols berdua kahwin, ada anak n anak2 then bercerai berai bergado bagai langsung la x ketahuan sehinggalah menjenguk porum ni br terajin baca alkisahnya

Lain-lain Komen

Quote enchikfitz 13-2-2018 11:39 PM
Panas walaupun dua2 sejuk beku
Quote Aduradura 13-2-2018 11:40 PM
Serious ingat berita lama yg org upkan balik tadik, rupenye baru keluar oven
Quote budakpink 13-2-2018 11:40 PM
Apo ziela...mcm2 hal...yg tu salhkn org ni.yg ni salahkn org tu.haha mude2 lg kawin buat ap..mude2 beter jelajah dulu erti khidupan..tapi ku suke lakonan ziela ni..muke pure melayu...bg jadi heroin slot akasia bole pg jauh
Quote duffyduck 13-2-2018 11:42 PM
Pulakkkk..mcam2 ...
Quote sukacactus 13-2-2018 11:42 PM
Huhuhu! Ini ke sebab sebenar diorang cerai
Bkn dl dia kata pasal terlalu dgr ckp org la apa kan
Aku kesian kat ank2 tu je
Quote Aduradura 13-2-2018 11:44 PM
sukacactus replied at 13-2-2018 11:42 PM
Huhuhu! Ini ke sebab sebenar diorang cerai
Bkn dl dia kata pasal terlalu dgr ckp org la apa kan
Ak ...

anak2 comel namateyy pulak tewww
Quote cha-cha 13-2-2018 11:44 PM
Uuuuu panas panassss!!! Who are yusss
Quote iriz88 13-2-2018 11:45 PM
Okay boleh dah off komen insta sebelum acik pacik bawang serang...
Quote Aduradura 13-2-2018 11:46 PM
Edited by Aduradura at 13-2-2018 11:51 PM

Tweet ni dah lama khenn,baru skrg org perasan ke ape.... pakcik makcik bawang dah buat keje ke belum...keke

sambil tu iolls nk tunggu esok rotikayap hahanat pose gambar fatin afeefa je ni....
Quote bintangct 13-2-2018 11:46 PM
Siapaaaaa ni
Quote BookerT 13-2-2018 11:50 PM
tak malu ke nyah kau orang ni bergaduh depan orang ramai...malu tau tak nyah...
Quote BookerT 13-2-2018 11:51 PM
budakpink replied at 13-2-2018 11:40 PM
Apo ziela...mcm2 hal...yg tu salhkn org ni.yg ni salahkn org tu.haha mude2 lg kawin buat ap..mude2 b ...

tak boleh nyah...muka dia muka side kick nyah...
Quote WhiskeyScotch 13-2-2018 11:52 PM
As usual, I pun google siapa Fatin Afeefa ni. Bila tengok gambar baru tahu ohhhh budak ni berlakon jadi kawan si kecik tu dalam drama pedofile tv3 pukul 7. So, tak menarik.
Quote namieamuro 13-2-2018 11:53 PM
panas ni..so stetmen ape yg si ex bini dh ckp kt report smpi marah sgt si ex laki
Quote sheqim 13-2-2018 11:55 PM
Bkn dlu katenya adam curang then afeefa maafkan? Pastu aman2 aje.... tup2... camni pulok... ade lagi ye org suka main bomoh zaman skang ni
Quote gebugebas 13-2-2018 11:56 PM
Aduradura replied at 13-2-2018 11:46 PM
Tweet ni dah lama khenn,baru skrg org perasan ke ape.... pakcik makcik bawang dah buat keje ke belum ...

Dkt igs baru je die upload.. Sblm ni ada hint..tp x menjurus sgt dkt ex wife.. Tp kali ni nmpk  mmg tuju trs
Quote MrsKobis 13-2-2018 11:59 PM
Terpaksa aku Google sbb nk tau sape orgnye
Quote Aduradura 14-2-2018 12:00 AM
WhiskeyScotch replied at 13-2-2018 11:52 PM
As usual, I pun google siapa Fatin Afeefa ni.  Bila tengok gambar baru tahu ohhhh budak ni berl ...

Chuolls tak tonton kekasih paksa rela ke, cuba review sikit....kikiki
Quote mogey 14-2-2018 12:01 AM
Aduradura replied at 13-2-2018 11:46 PM
Tweet ni dah lama khenn,baru skrg org perasan ke ape.... pakcik makcik bawang dah buat keje ke belum ...

bukak mata ko besar2 sikit acik bawang.. tgk date twit 13/2 ye..

Lihat semua komen(259)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.044619s Gzip On
To Top