Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Siti Sarah Ajar Anak, Netizen Pula Yang Menyibuk

13-2-2018 05:48 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 4482| Komen: 39

Penyanyi Siti Sarah Raisuddin dikecam baru-baru ini, semuanya disebabkan satu video yang dimuat naik di Instagram.

Dalam rakaman tersebut, Siti Sarah meminta dua anaknya iaitu Uwais Alqarni dan Dzahira Talita Zahra berikrar supaya tidak bergaduh dan memukul satu sama lain lagi.



Foto: IG Siti Sarah
Sarah juga dilihat sedang memegang rotan sambil memarahi anak-anaknya.



Namun ada yang tidak senang dengan perbuatannya. Mengulas mengenainya, isteri kepada pelawak Shuib tampil memberi penjelasan.

Ini tulisnya:


Akhir sekali Siti Sarah memohon maaf kepada pengikutnya jika perbuatannya telah mengguris hati sesetengah pihak.

Foto: IG Siti Sarah
Siti Sarah yang didik anak, netizen pula yang menyibuk. Apa kata anda? -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
10
Marah
7
Terkejut
8
Sedih
8
Lawak
8
Bosan
9
Komen: 39
Komen

Previous : "Harap Kau Tak Dirogol Dalam Penjara,"- Aliff Satar Beri Amaran Keras

Next       : “Ya, Bekas Isteri Bomohkan Saya,” Adam Shahz Mengamuk, Bongkar Semua

Komen Terbaru

Quote kambinggila 18-2-2018 10:57 PM
sapa bangang pon aku tak tau. kalau taknak orang komplen jangan la ko gi post kat IG. *shrug*

Lain-lain Komen

Quote helicornia 13-2-2018 05:54 PM
alolo comelnye nangis kena marah hihi..apa la acik2 nih itu pn tk kena
Quote aleesyasofia 13-2-2018 06:21 PM
dah anak sheolss.. ikut sheolss la nk didik anak mcm mana.. mak cik bwang btul..
Quote Magnum8 13-2-2018 06:28 PM
Netizen pon makin manja ler tuuu hahahaha
Nk ajar ank mmg kena guna rotan...
Quote Aduradura 13-2-2018 06:37 PM
Anak theyolls seriously seme comel2, walau dulu ade org duk cakap nnt ikut muka/hidung sarah la, muka pecah umah soeb la....
Quote multinicky 13-2-2018 06:38 PM
mohhtipp netizen the bawang's terlebih sentap mcm iti anak theyols ja..mohon mereput n membusuk dalam guni bawang yach!
Quote de_ikea 13-2-2018 06:51 PM
Takde pape pun vid tu. Bukannya sarah bantai anaknya. Over sgt netizens.  
Quote LadyDiddy 13-2-2018 06:57 PM
Alahai netizen pun... macam la perfect sangat masing2 jaga anak.. kepochi sungguh
Quote tumpanglalu74 13-2-2018 07:15 PM
Teros mancung idong aku..  Wow, mereput la korang yang tudoh dia buad idong tu..

Seriously..  Nama2 tu teros menusuk idong..  Ce korang sebut..
Quote buapakperut 13-2-2018 07:22 PM
Bagus ape cara dia tua. Biaq pi la dah budak tu keluar dari uterus dia, ikut dia la cara didikannya.netizen bangang pulak yang rengsa entah2 anak sendiri kuangajo asek adap didi n frens sambil mkn coklat
Quote buapakperut 13-2-2018 07:22 PM
Bagus ape cara dia tua. Biaq pi la dah budak tu keluar dari uterus dia, ikut dia la cara didikannya.netizen bangang pulak yang rengsa entah2 anak sendiri kuangajo asek adap didi n frens sambil mkn coklat
Quote shernazz 13-2-2018 07:27 PM
Biasa la
Netizens kalau.boleh nak ikut cara depa.aje
Depa.aje yg btol
Depa la cikgu..depa.la.doc ..depa.la.engineer..depa.la.id...depa la chef..depa.la.dietician...depa la boss..depa.la semuanya....
Quote BookerT 13-2-2018 07:29 PM
shernazz replied at 13-2-2018 07:27 PM
Biasa la
Netizens kalau.boleh nak ikut cara depa.aje
Depa.aje yg btol

depa jugak la mak hayaaaaaaaaaaaaaam...
Quote shernazz 13-2-2018 07:31 PM
BookerT replied at 13-2-2018 07:29 PM
depa jugak la mak hayaaaaaaaaaaaaaam...

Mak hayam.tu bukan ko ke nyah...
Hahhahahaha
Quote Madel 13-2-2018 07:32 PM
Masing2 attention seeker berlawan2 sesama rakan retis ,nak tunjuk kat netisen depa la ibu bapa yg termithali terbaik.
Quote samasam90 13-2-2018 08:14 PM
chuolls semua tak tahu ke.. banyak hasil benih netizen burrrrr-jaya hasil didikan netizen.. eeee geli tetibe tika menaip..
Quote datinamanda 13-2-2018 08:20 PM
Tu pun nak post ke sarah oiii. Diam2 sudah. Sibuk nak tunjuk "iols la ibu mithali". Kowserr #makcikbawangmodeon
Quote Orgkgdukobesi 13-2-2018 08:41 PM
Menyibuk jer acik bawang dan acik petai nih sume...
Quote Orix 13-2-2018 08:46 PM
Biar lah dia nak ajar anak dia.... kecik2 la kena ajar.... esok dh besar tak tahu adab ! Ops
Quote RatuDunia94 13-2-2018 09:52 PM
Biasalah netizen.. Dlm 10 org tu mesti ada sorg dua yg kecam.. So abaikan je..

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058157s Gzip On
To Top