Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tidak Tercalon Anugerah Meletop Adalah Soal Remeh - Fazura

13-2-2018 04:34 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 11167| Komen: 183

Dalam keadaan peminat berasa tidak adil apabila Fattzura tidak tercalon dalam Anugerah Meletop, tuan punya badan pula menganggap perkara itu adalah hal remeh. 

Dia mengakui berasa tidak kisah mengenai hal tersebut. Tidak mahu menumpukan kepada perkara kecil sebegitu, menurut Fazura adalah lebih baik dia memberikan tumpuan penuh kepada kerjayanya. 

"Jujurnya, saya tidak kisah pun sama ada dicalonkan atau tidak. Pada saya, isu ini remeh-temeh.

"Banyak lagi perkara lebih penting untuk diambil berat. Antaranya, memperbaiki kualiti lakonan dan meningkatkan lagi kerjaya saya," jelas Fazura dipetik daripada Berita Harian Online.

Fazura yang pernah memenangi Anugerah Aktres Terbaik, Festival Filem Malaysia ke – 27 itu turut meminta peminat kesayangannya untuk tidak mengambil serius mengenai perkara tersebut kerana dia dan suaminya, pelakon Fattah Amin menerima keputusan tersebut dengan hati terbuka. 

Fazura mengulas mengenai perkara tersebut ketika ditemui semasa sesi pratonton filem televisyen bertajuk Janji Zehan. Isu timbul setelah peminat mempertikaikan ketiadaan nama pasangan tersebut dalam senarai pencalonan kategori Couple Meletop  Anugerah Meletop Era 2018. 

Foto: Ig missfazura
Berikutan itu, Ketua Strategi Kandungan dan Inovasi Astro, Namanzee Haris membuat penjelasan bahawa telah termaktub dalam terma dan syarat tiada pencalonan keran Fattzura bernikah pada tarikh selepas pencalonan ditutup. 

Jadi jelas di sini, tidak timbul soal disabotaj atau tidak, jika ia bukan rezeki Fattzura peminat seharusnya terima dengan hati terbuka. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
6
Komen: 182
Komen

Previous : Fasha Sandha Sibuk Canang Sari Yanti Hamil - Netizen

Next       : "Harap Kau Tak Dirogol Dalam Penjara,"- Aliff Satar Beri Amaran Keras

Komen Terbaru

Quote 4cupcakes 21-2-2018 04:17 PM
i selaku nitizen pelik jugak la...

bukan anugerah tu berdasarkan undian ke?

fan fattzura kemain ramai... macamana tercalon pon tak.. (klu tak menang tu lain cerita) ni tak tercalon lgsung... ade lagi ke couple yg lg meletop dr dorg 2 setakat ni..

ke...... waktu dibuka utk pencalonan depa ni tak kawen lagi..?

Lain-lain Komen

Quote msdummy.2018 13-2-2018 04:40 PM
i bukan karatz fazura...but this time im really agree with her... bukan tahap  FFFM nk rasa kecewa sb xtercalon pun
Quote beeeee 13-2-2018 04:40 PM
halahh tak hadap pun ha anugrah meletop hahahah
Quote September14 13-2-2018 04:41 PM
Aah x tcalon pun xpe award merapu.. ask, ffm ada... uol lbh lyak angerah mcmtu
Quote samasam90 13-2-2018 04:44 PM
mohon terbakar kelopak
Quote awanearisu 13-2-2018 04:47 PM
Kita harap peminat fattzura mengikut nakhoda kapal. Mana yang menongkah arus tu kita anggap troll sahajalah agaknya.
Quote onexox97 13-2-2018 04:47 PM
good answer positif sangat
Quote meow_tompok 13-2-2018 04:47 PM
bagus mcm ni.
seiring dgn usia lebih matang dan tahu apa yg lebih priority
Quote doubleA 13-2-2018 04:48 PM
anugerah neeletop je pun. award bersandar populariti dan batak ni abpbh pun ada. baik award yg dinilai oleh juri profesional like AJL or FFM lebih bermakna, even anugerah skrin sekalipun utk pelakon.

yes pajura, agree with you
Quote katibism 13-2-2018 04:49 PM
Yg penting #fattZura adalah Figura CARI 2017
Quote pinkyroses811 13-2-2018 04:50 PM
Ntahnye.. hal remeh temeh mcm tu.. x yah pikir pun.. byk lg bnda lain die nk buat..tp tgk igers fattzura x brp berkempen pun utk anugerh ni.. biasa2 jer...
Quote pinkyroses811 13-2-2018 04:53 PM
Iols tggu je ni.. jering dpt msuk top 5 tak.. anugerh paling hauk tuk kapel hauk 2017..
Quote kiyudi 13-2-2018 04:54 PM
anugerah BBNU xhadap sgt laa

fazura bkn tarap tu.....
Quote rosannazmia 13-2-2018 04:55 PM
katibism replied at 13-2-2018 04:49 PM
Yg penting #fattZura adalah Figura CARI 2017

Yassssss!!!
Quote rosannazmia 13-2-2018 04:56 PM
pinkyroses811 replied at 13-2-2018 04:50 PM
Ntahnye.. hal remeh temeh mcm tu.. x yah pikir pun.. byk lg bnda lain die nk buat..tp tgk igers fatt ...

Memang pon.syukur bila scroll tak menyemak ngn kempen AME ni sejam sekali.koserrr yach !
Quote rosannazmia 13-2-2018 04:56 PM
pinkyroses811 replied at 13-2-2018 04:50 PM
Ntahnye.. hal remeh temeh mcm tu.. x yah pikir pun.. byk lg bnda lain die nk buat..tp tgk igers fatt ...

Memang pon.syukur bila scroll tak menyemak ngn kempen AME ni sejam sekali.koserrr yach !
Quote she 13-2-2018 04:56 PM
Go Faz Go

Bijak sangat pembawakan diri...matang sangattt
Quote anony-mous 13-2-2018 04:56 PM
I bkn peminat sheol tp cantiknya lahai fazura ni. Best betul dpt muka n snyuman mcm faz. Btw, agknya dlm hati kaka faz “i dah win the best man, no need anugerah meletop pon”
Quote fadz84 13-2-2018 05:03 PM
Xpelah apalah sgt AME ni.. sape ramai fans dia blh mng.. so x valid langsung..
Quote minime88 13-2-2018 05:09 PM
To me cara faz jawap tu berhemahlah. It is true banyak lagi issue lain yg perlu difikir. Tapi tapi kita as fans jgn plak terlebih kutuk meletop. Coz masih ingat tak how they pernah jemput faz n fattah masa nana jadi host. Cuma mmg for the good for both of them, selagi lofake jadi host meletop, it is better to stay away and not get involve. Faham fahamlah ya fans dari nuraka dia mcm mana. Overall, i really sympathies dgn faz. Nuraka fans yg tak tau head tail, keep bashing her. Lagilagi herot n mokcik si lofake tu.

Lihat semua komen(183)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052251s Gzip On
To Top