Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Fasha Sandha Sibuk Canang Sari Yanti Hamil - Netizen

13-2-2018 12:46 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 14979| Komen: 197

Baru-baru ini kecoh di Hollywood berita tentang Kylie Jenner merahsiakan kehamilan dan kemudiannya mengumumkan telah selamat melahirkan bayi perempuan. 

Di tanah air pula, angin berita kehamilan pelakon Sari Yanti bertiup kencang sejak Disember lalu. Spekulasi timbul apabila Sari dikatakan sering menyorokkan susuk perutnya ketika bergambar serta selalu mengidam.

Foto: Ig fashasandha
Beruntungnya wanita bertubuh kecil, hamil pun masih boleh sorok-sorok. Bagaimanapun spekulasi kehamilan Sari semakin dikatakan benar apabila pelakon drama popular Fasha Sandha baru-baru berkongsi mengenai perkara tersebut menerusi kapsyen video di akaun Instagram miliknya. 

Video yang telah ditonton lebih 50 ribu tontonan itu dibanjiri ucapan tahniah daripada pengikutnya kepada Sari Yanti. 

Namun begitu, biarpun ramai yang menyambut senang berita yang dikhabarkan Fasha itu, ada juga yang kurang senang. Menurut netizen, Fasha seperti terlalu berlebih-lebih dalam menjaja berita baik tersebut. 

Hal ini kerana umum menganggap sepatutnya Sari Yanti yang terlebih dahulu memberitahu kepada umum. Fasha dikatakan sibuk canang berita hal orang lain. 



Menurut netizen mungkin Sari Yanti dan suaminya, pelawak Jep Sepahtu mahu buat kejutan kepada peminat tetapi dibocorkan oleh Fasha. 
Amboi netizen beritahu salah, tidak beritahu dikatakan sorok. Semua serba tidak kena. Walau apapun, jika benar berita kehamilan tersebut, tahniah diucapkan kepada Jep dan Sari. Semoga proses kehamilan berjalan lancar dan selamat melahirkan. - CARI 


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 197
Komen

Previous : Kecil-Kecil Dah Makan Petai!-Anak Eina Azman Buat Ramai Teruja

Next       : Tidak Tercalon Anugerah Meletop Adalah Soal Remeh - Fazura

Komen Terbaru

Quote 4cupcakes 26-2-2018 03:44 PM
tahniah sarijep... tak kisah la rahsia ke tak rahsia... janji jgn tetiba baby dah kuar baru announce...

linda onn preggy pon iolss baru taw waktu dia dah sarat tu

janji semua selamat jek

Lain-lain Komen

Quote Aduradura 13-2-2018 12:50 PM
Haritu sari dah ura2 preggy khenn, mungkin dah 2-3 bulan...sari pun selalu je bg hint mengidam...mesti anak theyolls cantik & comel yach!!!!!
Quote namieamuro 13-2-2018 12:55 PM
pregnen dah..tahniah sarijepp..dlu lagi dh kan ade yg kuarkan kalkulator sempoa bagai sambil tggu sari bersalin..mane porumer tu skrg
Quote Aduradura 13-2-2018 12:55 PM
Sari ni so cantikkkk, umur dah 30 +++ but still cantik & nmpk awet muda je.....
Quote miracle_forever 13-2-2018 12:55 PM
fasha ni selalu mcm ni kan.. hr tu bini si terlajak laris,ni sariyanti pulak. biar la tuan badan announce sendiri!
Quote ersazain77 13-2-2018 12:56 PM
Tahniah Sari & Jep..da bpe bulan da tu?
Quote Lavender_Violet 13-2-2018 12:56 PM
Aku pun kadang2 menyampah dgn spesis2 lebih sudu dari kuah ni
Tuan empunya badan x nak bukak mulut dulu, org lain yg lebih2
Konon ala2 the first yg dpt tau dari empunya badan lah...
sariyanti ni maybe baru 1st trimester so tak nak lah kecoh2 lagi kot
Eh FS, ko ingat semua org mcm ko ke...test UPT semua nk up dlm media sosial
Org relax2 je, dah stabil sikit baru kasi announce
Quote caprut 13-2-2018 12:57 PM
Aduradura replied at 13-2-2018 12:55 PM
Sari ni so cantikkkk, umur dah 30 +++ but still cantik & nmpk awet muda je.....

Sari ni lg cntik dri fasha, fazura, lisa tp knp dia kurg femes dri dorg
Quote yunayuni 13-2-2018 12:59 PM
Jgn la salah faham mbe fasha ingt org semua dah tau..
Quote Aduradura 13-2-2018 01:01 PM
caprut replied at 13-2-2018 12:57 PM
Sari ni lg cntik dri fasha, fazura, lisa tp knp dia kurg femes dri dorg


Femes je sari sebelum kawen...dlm class sheolls yg tersendiri la.....tp sejak kawen ni khenn sheolls dengarnya mcm dah diboikot reputz, dpt pulak laki jep yg jenis tak mesra media...so mcm takde kan reputz nk upkan pasal jepsari ni.....
Quote Aduradura 13-2-2018 01:03 PM
yunayuni replied at 13-2-2018 12:59 PM
Jgn la salah faham mbe fasha ingt org semua dah tau..

Mungkin pasah rase bangga kot ala2 konon2 tau dulu & eh eh tak tersengaja post dekat ig hahaha
Quote shailyvelera 13-2-2018 01:04 PM
tahniah jepsari....walaupun x suka cara fasha kepoh2....

mesti comel anak diorg nti...
Quote umbut 13-2-2018 01:05 PM
Sibuk je fasha ni.. bini alif syukri ngandung pun, dia yg sibuk umumkan..
Quote caprut 13-2-2018 01:06 PM
Aduradura replied at 13-2-2018 01:01 PM
Femes je sari sebelum kawen...dlm class sheolls yg tersendiri la.....tp sejak kawen ni khenn she ...

Mmg la femes tp x sefemes fasha, fazura, lisa. Ehh, bru prasan sari x pnh berlakon filem
Quote prettyuglybabe 13-2-2018 01:06 PM
tak suka saruyanti dalam jkk tv3 tu..
pelawak lain takde pun ketawa mengilai..
kalau nak ketawa dorang cover je..
dia pulak ketawa mengilai seolah-olah dia dalam set tu wujud sebagai penonton..
Quote umbut 13-2-2018 01:07 PM
caprut replied at 13-2-2018 12:57 PM
Sari ni lg cntik dri fasha, fazura, lisa tp knp dia kurg femes dri dorg

Sebab ketot
Quote white01whale 13-2-2018 01:07 PM
Konon dia tau dulu la.. Macam forumer yang selalu jer komen "first!!"
Quote biozipstar 13-2-2018 01:08 PM
agaknya fasha xtau kot dorang x bagitahu lagi.. agaknyaaaa lah
Quote Nham22 13-2-2018 01:12 PM
Sari ni org kate kekwat...
Quote caprut 13-2-2018 01:14 PM
umbut replied at 13-2-2018 01:07 PM
Sebab ketot

Btol la kot. Patot amy mastura x sepopular erra ngn ziana zain

Lihat semua komen(197)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053696s Gzip On
To Top