Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Macam Tak Percaya, Menjerit-Jerit Panggil Nama"- Sajat Terharu, Jadi Perhatian Di AJL

12-2-2018 01:48 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 6810| Komen: 77

Bahang kehangatan Anugerah Juara Lagu memang masih lagi terasa sampai sekarang!

Macam-macam perkara yg berlaku malam itu tidak dapat dilupakan. Bukan sahaja pengacaranya dipuji-puji, malah semua persembahan dan pemenang anugerah hebat-hebat belaka.



Foto: IG Sajat
Paling mendapat perhatian malam itu adalah Nur Sajat! Kehadirannya pada malam itu memang membuatkan satu dewan gamat dengan tepukan gemuruh.


Memang meletup dengan busana ala-ala Miss World dan paling hebat adalah lambaian bak seorang ratu kepada penonton yang bersorak kepadanya.

Menerusi Instagram, Sajat sendiri tak sangka akan mendapat sambutan hebat sebegitu.




Apa pun sinar Sajat memang menyerlah. Tak kisah dikecam dan dibelenggu kontroversi, Sajat tetap teguh berdiri. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
7
Komen: 77
Komen

Previous : "Public Figure Pun Post Bukan-Bukan,"-Awal Ashaari Perli Siapa Tu?

Next       : Kecil-Kecil Dah Makan Petai!-Anak Eina Azman Buat Ramai Teruja

Komen Terbaru

Quote rainbowrainz 14-2-2018 03:07 PM
Sajat tlg jgn pasan

Lain-lain Komen

Quote chinta89 12-2-2018 01:50 PM
org bg 'galakan' kat dia, pahtu protes plk... adoi

blh tak pakat2 buat x tau je?
Quote katibism 12-2-2018 01:52 PM
JAKIM mana?? Papagomol mana??
Quote tomaz 12-2-2018 01:53 PM
Dah bulan dua ni. Jakim lupa ke. Melayu mudah lupa
Quote samasam90 12-2-2018 02:04 PM
baju dia sejenis dgn taylor swift end game dgn cara delevigne iklan jimmy choo.. tapi baju tu lagi cantik daripada baju sajat ne..
Quote samasam90 12-2-2018 02:05 PM
btw, sajat memang sengaja nak bagi nampak bentuk rahim ke?
Quote samasam90 12-2-2018 02:06 PM
katibism replied at 12-2-2018 05:52 AM
JAKIM mana?? Papagomol mana??

papagomol kat tandas, tgh berfantasikan sajat.. tunggu dia habis lah, baru acaj2 kecam..
Quote CikRoyanners 12-2-2018 02:06 PM
lengan sajatt sado chuolls
Quote helicornia 12-2-2018 02:26 PM
ko tau tk sajat dorang tu jerit2 nak menghanjing ko je. tk payah perasan sgt ye
Quote insulin 12-2-2018 02:28 PM
Apa fungsi dia di situ?
Quote Orix 12-2-2018 02:30 PM
Sadonya bahu
Quote bukan_ustazah 12-2-2018 02:34 PM
but she looks stunning doh! her dress and makeup is so hollywood takde la macam retis melayu baju hauk makeup bagaikan tepung
Quote namieamuro 12-2-2018 02:34 PM
aritu berapi2 netizen nk boikot spesis sajat..arini laen pulak kesah nye..so bile result jantina sajat nk diumumkan..lame benar ke nk telek jantina sajat tu debor rase mcm nk tggu pengumuman pru lak
Quote Ferr_Remy 12-2-2018 02:36 PM
We love Sajat
Quote BoongaKertas 12-2-2018 02:38 PM
so mana jakim ni? iols masih was-was nak pggl akak ke abam kat sajat ni? penat tau berteka teki. hahaha! motip sgt meols
Quote chekacheku 12-2-2018 02:44 PM
Ngak3 sajat semua org mnjerit2 kat dia..patut semua wat muka benci je..huah3
Quote Oroi8887 12-2-2018 02:50 PM
Sajat2... Org mnganjing pon ko tak paham... Kesiannnn
Quote Aunty_Acid 12-2-2018 02:52 PM
macam muka pelakon veteran bollywood dimple kapadia
Quote shania88 12-2-2018 02:54 PM
diorang tu semua membahan je jat ooiii..jgn perasan sgt jat...
mcm lelaki2 kat fb
dok tag kawn2 masing2 bila keluar muka kau
Quote eyansss 12-2-2018 02:57 PM
helicornia replied at 12-2-2018 02:26 PM
ko tau tk sajat dorang tu jerit2 nak menghanjing ko je. tk payah perasan sgt ye

yes, betul... diorang tu menganjing je lebih...

Lihat semua komen(77)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057867s Gzip On
To Top