Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tak Kan Nak Makan Rumput Hari-Hari? - Zulin Aziz Bengang Diejek Gemuk

12-2-2018 11:56 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 3646| Komen: 56

Lumrah menjadi artis, mesti ada yang memuji sampai ke langit. Namun tak kurang juga yang mengeji.

Lebih-lebih lagi bila ada artis yang mempunyai badan agak besar. Biasanya mereka ini akan selalu diejek gemuk.



Foto: IG Zulin Aziz
Inilah yang terjadi kepada Zulin Aziz dan disebabkan itu jugalah dia bertindak memuat naik satu video di Instagram.

Melalui rakaman tersebut, Zulin memberitahu yang dia terlalu geram terhadap sesetengah individu yang selalu meninggalkan mesej tentang bentuk badannya.



Katanya, tiada maknanya jika kurus tapi hati busuk!

"Dengkilah tu hari-hari aku makan sedap. Takkan aku nak makan rumput je hari-hari? Baik aku jadi kambing!"



Lucu juga bila dengar Zulin membebel dalam video tersebut.
Namun ada juga kebenarannya.

Tak payahlah kita sibuk tentang hal orang lain kan? Jaga sahaja diri masing-masing kan senang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 56
Komen

Previous : Siti Nurhaliza Kagum Persembahan Ernie-Syamel

Next       : Ibu Bapa Tidak Sehaluan, Remy Ishak Tidak Mahu Sejarah Berulang

Komen Terbaru

Quote hotmak 15-2-2018 10:05 AM
samasam90 replied at 12-2-2018 02:00 PM
aku suka tahun-tahun sebelum tularnya penggunaan telefon pintar.. aku rasa negara kita pun dah memul ...

betul u, skrg ni masing2 sibuk dgn phone, anything happen angkat phone dulu, bukan nak buat apa yg patut

tapi mmg ye nampak zulin mcm berisi balik, tah nampak kat video mana tah, tak sekurus masa dia dgn adik kak KM dulu

Lain-lain Komen

Quote dutch_lady 12-2-2018 12:11 PM
tak pernah suke dia..for no reason.....
Quote aleesyasofia 12-2-2018 12:26 PM
bt xtau sudh.. sbuk jer acik2 bawang..
Quote beeeee 12-2-2018 12:40 PM
Ala bese la kurus pun depa kutuk gebu2 lagi kena bambu. Takyah la nak please sgt acik acik onion ni
Quote noraidil_06 12-2-2018 01:20 PM
Hahahhahaah i lovr u zulin
Quote Fettybombom 12-2-2018 01:32 PM
Buat dek zulin...Delete komen2 tu..org nk baca komen kt insta pon blh terganggu ni kan tuan badan
Quote umbut 12-2-2018 01:41 PM
Dia ni suka buat memek muka mulut terjuih.. buruk benorrrrr
Quote samasam90 12-2-2018 02:00 PM
aku suka tahun-tahun sebelum tularnya penggunaan telefon pintar.. aku rasa negara kita pun dah memulakan segala program ke arah rakyat minda kelas pertama.. tapi bila dah tular penggunaan sosial media, ig bagai, lagi teruk pula negara kita ye. dengan kehilangan adab nye, baik realiti mahupun maya.. i missed those 20's dimana kita masih boleh tersenyum dengan org lain, saling bantu membantu contoh bila ada brg jatuh, tolong angkat semua. hmmm
Quote piahletop88 12-2-2018 02:23 PM
takder la gemuk sgt pon dier ni banding ngn sherry alhadad
Quote coyote_ugly0911 12-2-2018 02:44 PM
Sheolls dh gmuk balik ke?? Bkn ari tu kemain pki bju ketat sendat melekat time dh kurus??
Quote bukan_ustazah 12-2-2018 03:05 PM
samasam90 replied at 12-2-2018 02:00 PM
aku suka tahun-tahun sebelum tularnya penggunaan telefon pintar.. aku rasa negara kita pun dah memul ...

tahun dulu dimana tiada acik bawang .. acik bawang hanya gossip2 kampung dan membaca majalah mangga, urtv
Quote onexox97 12-2-2018 03:05 PM
adoila zulin jangan patah semangat
nk cantik itu satu pengorbanan
nak kurus pun sama
Quote debab76 12-2-2018 03:05 PM
sherry alhadad aman2 je sis. persetankan je macik2 bwg tu
Quote samasam90 12-2-2018 03:07 PM
bukan_ustazah replied at 12-2-2018 07:05 AM
tahun dulu dimana tiada acik bawang .. acik bawang hanya gossip2 kampung dan membaca majalah mangg ...

lagi best kot acik bawang dulu2.. dari acik bawang moden perangai kampooooooooooooong.
Quote URUHA 12-2-2018 03:11 PM
Yg hang pi layan acik2 kepam tu pasai pa julin ooiii~ contohilah kawan hang si Sherry tu. Cool & classy jah
Quote MH3707 12-2-2018 03:31 PM
dah gemuk, bodoh pulak tu...ko ingat nak kurus tu kena makan rumput ke? dasr gemok bodoh dan pemalas...
Quote fifie_olin 12-2-2018 03:33 PM
mmg naik bdn dia..
dulu pon kejap je slimnya
sokmo pki hitam...cover la teww
Quote MH3707 12-2-2018 03:34 PM
dah pemalas nak exercise,pastu bila org komen gemok,nak marah,,,pastu kuar statement bodoh...
Quote suterabiru123 12-2-2018 03:48 PM
sherry gak steady sbb dia x gigih attentions seekers mcm ko zulin..ko tgok dia aman damai n masyukkk je..kelakar n confiden level tinggi.. ko sikit2 sentap..duk share berdiet sakan pastu netizen komen sentap.. elok la jd no 3 laki jering.. ( eh tetiba) hahaaa
Quote nadna 12-2-2018 03:53 PM
Makan tulang kuruih la

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056280s Gzip On
To Top