Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Ketagih Picit Jerawat? Cuba Mainan Ini Untuk Kurangkan Obsesi Anda!

12-2-2018 11:35 AM|Oleh: Ain | Dilihat: 948| Komen: 13

Dalam ramai-ramai kawan kita, mesti ada seorang yang suka memicit jerawat, kan? Ketagihan katanya. Tak kurang juga mendakwa ia dapat mengurangkan stres. Macam-macamlah!


Foto: Tenor GIF Keyboard


Memudaratkan!

Mereka sedar perbuatan mereka boleh memudaratkan diri sendiri, namun mereka 'tak boleh berhenti' kerana tangan terlalu gatal nak memicit.

Untuk itu, pasangan dari Amerika Syarikat Billy dan Summer Pierce mencipta alat mainan bagi membantu mengurangkan rasa gian memicit jerawat pada wajah sendiri.



Set mainan yang diberi nama Pop it Pal itu merupakan kepingan silikon dengan '15 lubang jerawat' membolehkan pengguna memicitnya untuk mengeluarkan 'nanah' persis memicit jerawat pada wajah!




Dengan mainan ini, pengguna boleh 'memicit jerawat' sepuas hati kerana ia boleh diisi semula.




Memetik Mail Online, seorang pengguna bernama Jenna McLaughlin berkata, dia tak boleh berhenti daripada bermain dengan mainan 'menjijikkan' itu kerana berasa puas hati dapat memicitnya persis jerawat sebenar.

"Saya sangat mengesyorkan mainan ini kepada sesiapa yang memiliki obsesi sama. Ianya sangat berguna untuk melepaskan tekanan!"
katanya.




Foto: Mail Online

Anda juga ketagih memicit jerawat? anda boleh dapatkan Pop it Pal pada harga ASD30 (hamir RM120) di laman web mereka! - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 13
Komen

Previous : 13 Benda Yang Perlu Anda Capai Sebelum Umur 30. Kalau Tidak..

Next       : 'Pokai' Di Hari Valentine? Nah, Ini Benda Syok Boleh Buat Dengan Pasangan! Murah Je

Komen Terbaru

Quote chazey 13-4-2018 09:24 PM
paz replied at 13-2-2018 10:26 AM
Eeeeuuuw. Apa jenis hobi lah ni.


Kokesen ramai poppaholics (ummah yang mendapat kepuasan  pabila melihat jerawat dikeluarkan) nih. Coba lehat video Dr Sandra Lee aka Dr Pimple Pooper kat Youtube. You'll be amazed. Berjuta view dan followers dia. Akak pon selalu lepak channel sheols.

Lain-lain Komen

Quote Joannalee 12-2-2018 12:11 PM
Wuttttt?  Yuck
Quote Joannalee 12-2-2018 12:11 PM
Wuttttt?  Yuck
Quote Artemesiaa 12-2-2018 12:17 PM
Euwww tak kowser
Quote aleesyasofia 12-2-2018 12:29 PM
haha.. jd geli dibtnya..
Quote msdummy.2018 12-2-2018 04:24 PM
hadoi...120 dpt makan mcm2 dr beli ini....
Quote kikiharris 12-2-2018 04:31 PM
baiklah pegi minum air putih berliter liter.ada gak kesan pada kulit nanti.
cam pengotor je iols tgk main benda alah ni.
Quote makita 12-2-2018 11:17 PM
Hahaha...
Eh kalau ade jerawat blkg telinga, wpun x nmpak tp letupkan bila da msak...bunyi jerawat pecah.....mmg puas ati.
Quote mziskandar 13-2-2018 01:23 AM
Picit jerawat kt line bibir paling - lain drpd yg lain, time nk tumbuh misai ngan jambang. Pores besar, pedih berjoget.. the best ever.
Quote Genkidesuka 13-2-2018 07:44 AM
Assalammu'alaikum n selamat sejahtera.

Hahahahahaha.  Mcm2.  
Quote mieymiey 13-2-2018 07:50 AM
Eeeee geli pula nengoknyer
Quote paz 13-2-2018 10:26 AM
Eeeeuuuw. Apa jenis hobi lah ni.
Quote GigaMom 13-4-2018 05:15 PM
Ai suka picit blackhead
X dpt nk nafikan
Syukur xda jerawat kuning nanah bgini.

Teringat pkja salon
Stress
Quote chazey 13-4-2018 09:24 PM
paz replied at 13-2-2018 10:26 AM
Eeeeuuuw. Apa jenis hobi lah ni.


Kokesen ramai poppaholics (ummah yang mendapat kepuasan  pabila melihat jerawat dikeluarkan) nih. Coba lehat video Dr Sandra Lee aka Dr Pimple Pooper kat Youtube. You'll be amazed. Berjuta view dan followers dia. Akak pon selalu lepak channel sheols.

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
     CARI App
    Get it FREE Apple App Store
    Get it FREE Google play
     Instagram
    cari_infonet
    FOLLOW
    Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
    0.045611s Gzip On
    To Top