Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Otak Letak Lutut Ke?"-Kacau Pemuzik Jalanan, Aliff Syukri Dilabel Biadab

Oleh: Abdul|12-2-2018 11:26 AM |Dilihat:4698| Komen: 59
Baru-baru ini kita telah digemparkan dengan video Datuk Aliff Syukri menjerit terpekik terlolong kerana rumah barunya bocor.

Berikutan insiden pahit tersebut, jutawan kosmetik itu dikhabarkan telah membawa diri ke kota London, tapi dengar cerita, DS Aliff Syukri kena halau? Dengan siapa?


Sumber-Instagram
Rupa-rupanya dia telah dihalau oleh seorang pemuzik jalanan apabila dengan bangganya cuba menyanyikan lagu Abang Nak Tegur dengan iringan alat muzik yang dimainkan pemuzik itu.

Walaupun telah dihalau, DS Aliff masih lagi dengan bangganya memuat naik video itu di akaun Instagramnya.

Nah cuba lihat, agak-agak dengar tak apa yang pemuzik tu cakap kat DS Aliff Syukri?


Insiden itu telah mendapat banyak kecaman dari para netizen, nah tengok lah sendiri.

Tak dinafikan mungkin niat DS Aliff Syukri nak bergurau dengan pemuzik jalan terbabit, mungkin mood pemuzik tu tak berapa baik agaknya hari tu.

Lepas ni cubalah minta kebenaran nak nyanyi bersama, nanti tak pasal-pasal kena halau lagi. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
Komen: 59
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote sejuk 15-2-2018 11:47 AM
Dia ni kalau bercakap memaang x clear kan? Tak faham apa yang dia cakap. Pastu dengan suaranya rasa nak sepak jeeee

Lain-lain Komen

Quote cikomek 12-2-2018 11:29 AM
Dia ni klu lalu post dia kat ig explore boleh buat aku murung seharian dek kebodohan dia. Ade bini yg nampak cerdik sikit pon tak boleh ubah bodoh dia ni.
Quote shailyvelera 12-2-2018 11:31 AM
kesian btol spesies xtau malu ni..dh kn halau still nk upload..sedehhhhh
Quote cairel_azlie 12-2-2018 11:47 AM
Malaysian dah kena cari orang lain la utk di jadikan contoh...4 clown yg ada sekarang harap kaya jer tapi attitude ke laut....memalukan bangsa jer...
Quote asmara_me 12-2-2018 11:51 AM
bukan thread ni patut dekat gosip personaliti media ke .. PT editor kan .. hurmmm
Quote AmandaRollins 12-2-2018 11:53 AM
Im know im beautiful..hahaha
Quote Joannalee 12-2-2018 12:13 PM
Die x phm ... bist da baik Tp salah tempat
Quote ainie_1008 12-2-2018 12:14 PM
kesian kat bini dia, dpt laki ting tong..
Quote ainie_1008 12-2-2018 12:15 PM
tgk "bideo" dia makeup bini tue.
pasrah je muka bini dia.
Quote mizruncing 12-2-2018 12:31 PM
mls nk tgk video. dah tau org klu dah giler glam cm tu la
Quote aleesyasofia 12-2-2018 12:33 PM
org dok sdap2 main alat muzik blh plak mnyampuk dgn lgu yg sndu tue..
Quote annehuda 12-2-2018 12:55 PM
kesian ngan org mcm ni takleh kalau sehari tak menunjuk samada kebodohan atau kekayaan takleh hidup kot
Quote BoongaKertas 12-2-2018 01:08 PM
iols kalau jadi pemuzik jalanan tu, terus baling jer mamat ni dgn apa jua instrumen yg meols tercapai di kala tu. hahaha! baru dia sedar diri.
Quote annadonna 12-2-2018 01:09 PM
aku semakin percaya dia ini lembam
kalau dia lembam maka dia memalukan masyarakat lembam
kerana insan yang memang lembam tidak pernah seburuk ini
aku percaya bini dia menyesal kawin dia
tapi sebab ada duit banyak dan ada anak comel maka telan sajalah kekesalan sampai akhir hayat
Quote alieyrina 12-2-2018 01:15 PM
Baca pun malu..x sanggup nk tgk bideo nya
Quote cha-cha 12-2-2018 01:15 PM
Nampak sangat dia tak hormat dengan pemain muzik tu. Kurang ajar, sombong bongkak acah acah humble burit kau.
Quote borrow 12-2-2018 01:19 PM
Toklip yg gi kacau org tu dulu. Mujur org tu x maki kuat2. Mana nk letak muka.

Dabel Choy.
Quote tumpanglalu74 12-2-2018 01:20 PM
Fairy..  Kata omputih tu dalam hati..
Quote umbut 12-2-2018 01:43 PM
Org sana terutama imigran memang x friendly..
Jgn samakan nak buat lawak mcm kat msia
Quote zaziot 12-2-2018 01:48 PM
yg peliknye, dia dok post vid/gmbr bodo pastu dia buat2 confuse lak nape org kecam dia..leh Tanya lak apa yg korang nak lg..sy dh xtau nk buat apa lg
adehhhh...aku rs dia sj tnjuk kebodohan dia tu..sj suka nk galakkan org kutuk dia so dia dpt pahala free

Lihat semua komen(59)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052573s Gzip On
To Top