Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Gambar Lucah, Kapsyen Islamik-Iqram Dinzly Semakin Melampau Persenda Agama

9-2-2018 05:51 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 10019| Komen: 116

Iqram Dinzly memang sengaja mencari perhatian nampaknya.

Tak habis-habis lagi dengan aksi-aksinya yang luar biasa dan memang mengundang makian dari orang ramai.

Foto: IG Iqram Dinzly
Terbaru, semakin menjadi-jadi sebab gambar dan kapsyen yang dimuat naik di Instagram dikatakan tidak selari.

Mana tidaknya, gambar yang dimuat naik kelihatan agak lucah dan tidak sopan tapi yang hairannya kapsyennya pula ditulis dengan gaya islamik.



Ramai yang tertanya-tanya apa motip sebenar pelakon ini berbuat sedemikian.

Macam tiada kena mengena gambar cium patung dengan tazkirah yang diberikan.

Foto: IG Iqram Dinzly
Apa lagi, penuhlah ruangan komen dengan reaksi dari para pengikut.

Ramai kecewa kerana Iqram semakin menjadi-jadi mempersendakan agama.


Foto: IG Iqram Dinzly
Ini bukanlah contoh yang baik, khususnya buat kanak-kanak yang mudah terpengaruh.

Apa pun semoga Iqram berubah suatu hari nanti. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
3
Terkejut
3
Sedih
2
Lawak
1
Bosan
6
Komen: 116
Komen

Previous : Berhenti Jual Produk Pemutih Kulit B*Doh -Nabila Huda

Next       : Siti Nurhaliza Kagum Persembahan Ernie-Syamel

Komen Terbaru

Quote purplebear 27-2-2018 09:34 AM
Block je ig dia. Buat semak je tengok.

Lain-lain Komen

Quote indenial 9-2-2018 06:10 PM
Makin diberi attention, makin menjadi. Sepatutnya buat xtau je kt dia ni {:teatime
Quote wolf_cute 9-2-2018 06:18 PM
Cer tok soh di publish citer dia ni..tok soh dilayan...makin layan makin galok...weng
Quote noryla 9-2-2018 06:28 PM
siyes tak phm dia ni apsal sbnrnye..
Quote M.Rose 9-2-2018 06:34 PM
Msalah mende la dia ni. Conpius aku
Quote kikiharris 9-2-2018 06:40 PM
Dah korang pon asyik bukak thread psl dia. Seolah olah macam hadap & tertunggu tunggu jugaklah kan aksi2 gila mamat ni. Manalah dia ni tak naik lemak.
Quote otai_g 9-2-2018 06:48 PM
rindu lakonan beliau dlm drama dunia baru.

watak darius...

Quote de_ikea 9-2-2018 06:50 PM
mana arnab yang sahibul samahah bagi?
Quote budakpink 9-2-2018 07:00 PM
Xpyh lyn la die ni
Quote tumpanglalu74 9-2-2018 07:03 PM
https://www.instagram.com/p/Be9h ... aken-by=iqramdinzly

Kene manual lettew..
Quote Miming2 9-2-2018 07:03 PM
menjadi jadi sewel dia
Quote nadna 9-2-2018 07:07 PM
Abaikan je..Biar la dengan dunia dia
Quote BookerT 9-2-2018 07:20 PM
mak hayam dinzly gila..
Quote minguk 9-2-2018 07:22 PM
You all rasa dia ada tak dalam ni?
Quote Fiqfiqfiq 9-2-2018 07:34 PM
dia ni giloo x yah layan..
Quote HannahMontana 9-2-2018 07:40 PM
xpe..lain org lain ragam ...AKu ok saja ,andai xsesuai dgn diri kita ,jauhkan..
Quote September14 9-2-2018 07:58 PM
Mnympah aku pondan nih
Quote kamilaa 9-2-2018 08:08 PM
Kau dah kenapa iqram makin biol nih
Quote ciknam 9-2-2018 08:17 PM
Sama ada dia betul2 dah tak betul atau dia buat2 takbetul
Quote tumpanglalu74 9-2-2018 08:19 PM
minguk replied at 9-2-2018 07:22 PM
You all rasa dia ada tak dalam ni?

Sebab tu le ajak TekYa berLV dalam mobil dia aritu..  Time TekYa kutok Caprut dia idak le sahut pon..  Cam taknak take side je..  TekYa beria amek kesempatan ngutok balik Caprut.

Lihat semua komen(116)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070433s Gzip On
To Top