Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Inilah 'Nate Beruk' Tu!" - Pegawai JPJ Tunjuk Video Seks Ketika Ujian Memandu

Oleh: Ain|9-2-2018 03:15 PM |Dilihat:3888| Komen: 67
Isu lelaki miang dan terdesak semakin hari semakin berleluasa hari ini dan perkara ini tak boleh dipandang enteng! Walaupun nampak remeh, ia boleh menjurus kepada sesuatu yang lebih 'buruk'.

Terbaru, tular di Twitter dengan kisah remaja perempuan diganggu pegawai Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) ketika jalani ujian memandu.


Tunjuk video seks ketika ujian memandu



Ketika ujian memandu pun boleh jadi! Dia tak fikir agaknya bahaya menanti. Bayangkan kalau orang yang dia ganggu tu jenis gelabah, tak mustahil dia boleh merempuh kenderaan lain! Sempat pula lelaki itu melayari Internet semata-mata mahu mencari video seks untuk ditunjukkan kepada mangsa. Tak senonoh!

Menerusi ruangan komen, ramai juga berkongsi pengalaman serupa ketika menjalani ujian memandu.


"JPJ ni dah gila! Dia tak sedar dah menjatuhkan maruah sendiri,"
komen netizen.

 



Inilah pegawai JPJ tu!



Bagaimanapun, seorang netizen menyifatkan tindakan gadis itu bagai membuka aib pegawai berkenaan kerana memuat naik gambarnya untuk tatapan khalayak.



Tetapi, tidak semua bersetuju dengan pendapatnya kerana jika tidak berbuat demikian, bagaimana orang lain nak tahu siapa yang harus dielak.

 

Ada yang memberi pendapat bahawa pegawai wanita sepatutnya ditugaskan untuk menguji calon wanita.




Apa nak jadilah zaman sekarang ni. 'Menyempat' saja tu! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 67
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote hyie 12-2-2018 11:15 AM
mohon bawak penyembur black pepper lepas tu molest balik abg jpj tu

Lain-lain Komen

Quote sehirkedi 9-2-2018 03:42 PM
memalukan institusi JPJ sajork..spesis camni.. Selayaknya kena viral. Biar orang tau perangai camna. iols dulu belajar driving dapat pengajar yg miang. Pegang bahu iols masa tengh drive, cakap lucah2 pasal seks. Punyalah stress & trauma masa tu. Nak mengadu kat parents tapi malu. Iols minta tukar pengajar tapi driving school cakap tak boleh sebab pengajar lain busy. Trauma punya pasal 7 bulan iols tangguh belajar driving. Driving school lak asyik call suruh cepat habiskn belajar & ambil test.
Quote prettyuglybabe 9-2-2018 03:43 PM
tengok kalau id queen queen princes prince king bagai ni, i hmmmm je dulu...
budak wechat teramat sangat dek..
cerita pun tak selari dari mula..
kejap call bapak on the spot..
lepas tu balik ke base baru call..
siap kena buang kerja on the spot..
bapak dia menteri ke..
or soltan mana-mana negeri?
Quote idakamaruddin 9-2-2018 03:52 PM
prettyuglybabe replied at 9-2-2018 03:43 PM
tengok kalau id queen queen princes prince king bagai ni, i hmmmm je dulu...
budak wechat teramat s ...

budak 17 thn what do u expect

cite tu ok la sbb jantan jpj spesis gatal..tp nk buang serta merta tu tak mungkin la... nape bapak dia x tumbuk muka mamat ni

mcm rilek je kene amik gamba?
Quote helicornia 9-2-2018 04:01 PM
ingat gomen bole pecat gitu je ke..mesti ada siasatan apa sume dulu
Quote dinopower2 9-2-2018 04:02 PM
idakamaruddin replied at 9-2-2018 03:52 PM
budak 17 thn what do u expect

cite tu ok la sbb jantan jpj spesis gatal..tp nk buang s ...

dr 100.... bleh ambik 20% je... yg lain tokok tambah mmg ade pegawai jpj gatai... tp keje gila la nak tunjuk bideo bgai... stakat tanya ade boipren tu biasa je... yg ko p layan watpe
Quote multinicky 9-2-2018 04:03 PM
gomen blh terminate oh the spot eak? xde ape2 procedure? power btl daddy that so call queen tu
Quote saviour_09 9-2-2018 04:06 PM
buang kerja on the spot??
kencing beragak la dek
on the other hand, be careful la girls out there
pervert ni datang dalam pelbagai bentuk
lebai berserban 40 lilit pun tak boleh percaya!
Quote CiliPadiSedap 9-2-2018 04:13 PM
dik kau darah puteri bunian ke? sampai kena buang on the spot? ke ni cerita hasavokuru?
Quote prettyuglybabe 9-2-2018 04:14 PM
idakamaruddin replied at 9-2-2018 03:52 PM
budak 17 thn what do u expect

cite tu ok la sbb jantan jpj spesis gatal..tp nk buang s ...

sekali cerita yang betul dia sebenarnya fail JPJ test

so i'll wait sampai dapat cerita betul baru hencap pihak yang salah..
Quote prettyuglybabe 9-2-2018 04:15 PM
CiliPadiSedap replied at 9-2-2018 04:13 PM
dik kau darah puteri bunian ke? sampai kena buang on the spot? ke ni cerita hasavokuru?

hasanah versi test jpj  
Quote CiliPadiSedap 9-2-2018 04:27 PM

ada je hasanah lain dalam cariforum salah sorang yang cerita nikah coach sport tennis ke bola tampar lupa. sembang bikin gebang.
Quote prettyuglybabe 9-2-2018 04:31 PM
CiliPadiSedap replied at 9-2-2018 04:27 PM
ada je hasanah lain dalam cariforum salah sorang yang cerita nikah coach sport tennis ke bol ...

bukan kriket ke? ke baseball? itali? mexico?
Quote CiliPadiSedap 9-2-2018 04:34 PM
prettyuglybabe replied at 9-2-2018 04:31 PM
bukan kriket ke? ke baseball? itali? mexico?

kriket tenis ek? huhu. terlupa. tp yg pasti ip address dia guna sama dengan forumer lain. she was multinick.
Quote prettyuglybabe 9-2-2018 04:38 PM
CiliPadiSedap replied at 9-2-2018 04:34 PM
kriket tenis ek? huhu. terlupa. tp yg pasti ip address dia guna sama dengan forumer lain. sh ...

lupa yang mana.. janji dok oz nak...
bukan mereput duduk malaysia ok
Quote orgsepang 9-2-2018 04:45 PM
Kena siasat dulu. Sekarang banyak perkara di luar kotak berlaku. Takut orang yang tidak bersalah menjadi mangsa pula
Quote alien88 9-2-2018 04:57 PM
dasatnya pegawai jpj ni.. iolls dlu kena ngorat sambil mtk no fon
tp yg lawak tu, pegawai jpj dah gtau heols dah ada wife, tp duduk jauh2.. ntah betul ke idok
Quote siputsedut 9-2-2018 05:04 PM
prettyuglybabe: sekali cerita yang betul dia sebenarnya fail JPJ test so i'll wait sampai dapat cerita betul baru hencap pihak yang salah..


Or mebi ni cikgu skolah memandu? Tp budak wicet biasalah..mana reti beza peg jpj ngn cikgu sekolah memandu..unkess dia ni pakai uniform jpj tu..br i nak caya
Quote siputsedut 9-2-2018 05:06 PM
CiliPadiSedap replied at 9-2-2018 04:34 PM
kriket tenis ek? huhu. terlupa. tp yg pasti ip address dia guna sama dengan forumer lain. sh ...

Kisah semutmerah ke sis?
Quote kimchipedas 9-2-2018 05:06 PM
Power sungguh pak hang noo dgn sekali call ja teruih pegawai jpj tu kena buang keja...aku nk mkn asam sambil tgk apa kesudahannya.

Lihat semua komen(67)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.045251s Gzip On
To Top