Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Tiga Hari Je, Kaki Dah Panjang! -Serius Lawak, Ramai Terhibur Dengan Tweet Gadis Ini

Oleh: Aimi|9-2-2018 12:07 PM |Dilihat:2928| Komen: 20
Selalu sangat kita tengok di Instagram, penuh dengan promosi dan iklan produk kecantikan yang mesti akan diselitkan di ruangan komen  artis-artis atau Instafamous.

Tujuannya mestilah nak buat produk tersebut laris kan? Sampai ada yang melampaui batas dengan menulisnya di posting yang tidak bersesuaian hingga menimbulkan kemarahan ramai pihak.

Rimas dengan lambakan iklan tersebut, seorang pengguna Twitter, Tatty Hassan telah memuat naik gambar dengan menyunting bahagian kakinya yang kelihatan panjang, hasil 'keberkesanan' dari produk tinggi badan.

Memang padu betul perlian ni.



Ramai yang terhibur! 

Di ruangan komen, ramai pengguna Twitter yang bertindak menyunting gambarnya lagi. Memang kelakar, tengok sahaja sendiri.


Namun ada pula yang mengambil serius tentang tweet tersebut. Tak faham sarcasm betullah! 



Apa-apa pun janganlah mudah percaya produk-produk kecantikan sebegini, terutamanya yang dijual online kerana kita sendiri tidak tahu kandungan yang ada di dalamnya.

Jangan mudah terpengaruh dengan testimoni yang mereka tunjuk okay! Sayangi kesihatan anda, jangan nanti dah sakit baru tahu menyesal! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
1
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Konahhh 28-4-2018 10:49 PM
Omg yeke sis, bahaya betul ubat ni, dah tu ramai je orang promote kat ig tu..kalau budak2 yang tak kuat iman, memang amikla tanpa fikir panjang..

Lain-lain Komen

Quote HazeLJoseph 9-2-2018 03:23 PM
Hahaha, panjang benar jadinya.
Quote eyansss 9-2-2018 03:42 PM
dek, lainkali amek gambar studio naaa... baru la boleh edit kaw 2
Quote Artemesiaa 9-2-2018 05:46 PM
Ingat plastik ke cepat sangat boleh meregang cam tu
Quote orgsepang 9-2-2018 05:52 PM
Susah nak faham antara serius dan gurauan
Quote abangadek 9-2-2018 05:54 PM
oh kamonnnn boned & duniya dia harus cari ubat ni.. penat tau edit kaki panjang sampai kecik kepala
Quote batmana 9-2-2018 06:15 PM
tudung nmpk lengan

pe jadah?..
Quote ohnoLia 9-2-2018 09:54 PM
wow... cool ye ..

yp ai fikir ubat ni maybe berkesan utk budak remaja kot.
Quote jazaa100 9-2-2018 11:13 PM
ohnoLia replied at 9-2-2018 09:54 PM
wow... cool ye ..

yp ai fikir ubat ni maybe berkesan utk budak remaja kot.

Pernah awal tahun 2000, ada sorang kakak tu cerita kat saya,
anak kenalan dia masuk ICU sbb amik ubat tinggi lah...
3hari kat ICU terus ke alam barzakh....

Quote ohnoLia 9-2-2018 11:32 PM
jazaa100 replied at 9-2-2018 11:13 PM
Pernah awal tahun 2000, ada sorang kakak tu cerita kat saya,
anak kenalan dia masuk ICU sbb amik  ...

siyes ke sis?    scary nya
Quote jazaa100 9-2-2018 11:54 PM
ohnoLia replied at 9-2-2018 11:32 PM
siyes ke sis?    scary nya

Iya....

yg meninggl tu lelaki lembut lah....
dorang kan obsess nak cantik ni....

Quote armin 10-2-2018 11:45 AM
jazaa100: Iya....yg meninggl tu lelaki lembut lah....dorang kan obsess nak cantik ni....
kenapa meninggal sis? Bahan apa dlm ubat tu punca sampai meninggal?
Quote armin 10-2-2018 11:45 AM
jazaa100: Iya....yg meninggl tu lelaki lembut lah....dorang kan obsess nak cantik ni....
kenapa meninggal sis? Bahan apa dlm ubat tu punca sampai meninggal?
Quote damian_lee 10-2-2018 06:33 PM
Bukan kalau dah sampai certain age
Dah xboleh tinggi lagi kan?
Pelik sungguh supplement tinggikan orang
Quote sinalegna 10-2-2018 08:57 PM
damian_lee replied at 10-2-2018 06:33 PM
Bukan kalau dah sampai certain age
Dah xboleh tinggi lagi kan?
Pelik sungguh supplement tinggikan  ...

Lagi pelik orang yg caya menda nipu ceggini. Tido dlm kelas kot masa cikgu ngajar
Quote jomZ 11-2-2018 09:57 AM
hahaha..aku nk cakap dekat yang jual produk tu la.ada tak produk yang boleh panjangkan taring..hehehe..taring aku x berapa nk panjang & tajam la sebab selalu guna duk kunyah daging, makan ketam, gigit pistachio..tumpul sudah jadinya..hahahaha
Quote evlinne 11-2-2018 10:52 AM
Pernah baca, kita dewasa masih ada potensi nak meninggi sehingga umur lewat 30an. Ingat2 lupa dah. Tapi kalau nak tambah tinggi cara selamat mungkin boleh cuba produk herba.
Quote Burong_Hantuk 11-2-2018 11:08 AM
siapa lah yang percaya obat untok tinggi nih?
Quote rogayahtop 13-2-2018 05:04 AM
lol. hakikatnya pengguna media sosial ni lembam. mmg seronok gelakkan makcik2 kat fb bragging dgn benda2 bodoh sama la dgn makeup kosmetik ubat clown, 2 dunia kosmetik malaysia ni.  baik akak pakai safi dik.  dah tentu ada lab kilang sendiri dr produk kilang nilai 3.
Quote Konahhh 28-4-2018 10:47 PM
Hahahaha pun boleh, mungkin minah ni sarcasm je kot? Kalau betul, perhaps she needs more editing lesson.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057531s Gzip On
To Top