Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tak Salah Datang Set, Ayda Jebat Macam Anak Saya Sendiri-Sheila Rusly

8-2-2018 04:24 PM|Oleh: Amirah | Dilihat: 3759| Komen: 27

Kebelakangan ini sering kali dilihat dalam Instagram Sheila Rusly mahupun Jinggo ada kelibat Ayda Jebat yang kerap datang ke set penggambaran JS Pictures.

Foto: IG Sheila Rusly
Ramai yang tertanya-tanya tentang hubungan Ayda Jebat dan keluarga Sheila Rusly yang dilihat sungguh akrab.

Foto: IG Ayda Jebat
Kemesraan kedua-duanya menunjukkan bahawa Ayda telah menjadi sebahagian daripada keluarga Sheila dan ini diakui sendiri oleh pengarah dan pelakon terkenal itu.

Foto: IG Sheila Rusly
Menurut Media Hiburan, Sheila menegaskan bahawa tidak ada masalah jika Ayda datang ke set penggambaran dan dia juga tidak mengganggu sesiapa hingga membuat orang sekeliling kurang selesa seperti yang dikatakan netizen sebelum ini.

Jika dilihat Ayda bukanlah seorang sahaja artis yang rapat dengan keluarga Sheila Rusly malah Janna Nick dan Dayana Roza juga mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan keluarga meriah ini. 

Foto: IG Sheila Rusly
Hubungan mereka telah lama terjalin sebelum Janna terlibat dengan JS Pictures lagi dan tidak sepatutnya dijadikan isu oleh sesetengah pihak.

Ayda juga menerima pelbagai tawaran dengan stesen TV lain dan bermula penggambaran drama Dekatkan Jarak Kita itulah menjadi titik tolak kepada hubungan yang semakin hari semakin akrab bersama keluarganya.

Ada juga yang kurang senang dengan kelibat Ayda Jebat yang mesra dengan keluarga Sheila. Bukankah baik menjalinkan hubungan yang erat antara pelakon dan pengarah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
3
Marah
2
Terkejut
3
Sedih
3
Lawak
5
Bosan
9
Komen: 27
Komen

Previous : “Tak Nak Tunjuk Nanti Kena Curi”- Fasha Sandha

Next       : Peminat Misteri Ajak Aeril Zafrel Datang Rumah, Seram Sejuk Dibuatnya

Komen Terbaru

Quote hiswife 22-2-2018 09:05 AM
Asalkan uols bahagiaaaa

Lain-lain Komen

Quote nadna 8-2-2018 04:26 PM
Ok mai mai.Buat macam rumah sendiri ya
Quote amiekz86 8-2-2018 04:27 PM
AJ free kot msa tu...tu yg melawat tu..bgus2...isi msa terluang
Quote Rainrein 8-2-2018 04:31 PM
Sape yang sebok sebok sangat ngan #nyawasis tu?
Quote she 8-2-2018 04:34 PM
Ok jah depa nk berapat rapatan

Ade lah tu persekufuan celah2 tiak yang membolehkan mereka kerapatan begitu sekali
Quote minah_kidal 8-2-2018 04:38 PM
kena ada udang sebalik mee ke bila rapat2 mcm ni. industri seni kt malaysia ni kecik je. pusing2 tang tu gak. elok la tu berbaik2 sesama mereka dari bermusuh2an gitu
Quote Akakstory 8-2-2018 06:47 PM
AJ takde job keee
Quote tomaz 8-2-2018 06:50 PM
Jgn jd adik sudah
Quote Cintakapuri 8-2-2018 06:55 PM
Ayda xde job ke??
Quote BookerT 8-2-2018 07:07 PM
gaduh salah baik salah...kau dah kenapa nyah...dasar haters...dasar netizen...mak doakan yang bebaik2 je la untuk kau orang semua ye nyah...tapi mak tak suka mak hayam sheila rusly ni..ada ke ajar anak masak maggi...sampai ke maggi goreng minang bagai....
Quote BookerT 8-2-2018 07:08 PM

takde lah tu nyah...lagu singles pun setahun sebijik keluar...apa la job yang ade nyah....
Quote jiwakacau06 8-2-2018 07:08 PM
ok..next...abis modal dh nk buat crta cinlok...crta mak2 pn jd la
Quote surisau 8-2-2018 07:11 PM
sheila anak berapa? i mean anak kandung sebenar bukan anak angkat retis
Quote lumie 8-2-2018 07:23 PM
Sheila ni mcm hadap sgt nk tunjuk ramai ank2 retis.. Nth mende motifff..ke hulu hilir ini ank sana ank...
Quote ipanimanz1 8-2-2018 07:40 PM
ape ape je la cik cila...
Quote samasam90 8-2-2018 08:04 PM
aida mat aris sangat muka makcik ne..
Quote biozipstar 8-2-2018 08:13 PM

adik sebab jinggo ke.. hehehee
Quote SecretLuv 8-2-2018 08:52 PM
surisau replied at 8-2-2018 07:11 PM
sheila anak berapa? i mean anak kandung sebenar bukan anak angkat retis

Anak 2 je.
Quote RatuDunia94 8-2-2018 11:23 PM
JS pitcure ni mmg x buat drama utk astro ye? Rasa mcm x pernah je.. Most RTM & TV3
Quote Afifi82 10-2-2018 02:29 PM
Lantak la sis. Or maybe sis ketuk-ketuk bole cari homeless utk dijadikan anak .Better rasanya.Kbai Sis.

Lihat semua komen(27)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064710s Gzip On
To Top