Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Budak 11 Tahun Lahirkan Anak Abang Kandung

7-2-2018 06:01 PM |Dilihat:3159| Komen: 14
Kanak-kanak berusia 11 tahun dilaporkan melahirkan anak abangnya sendiri yang berusia 14 tahun.

Memetik Mail Online, bayi lelaki itu dilahirkan di Hospital Virgen de la Arrixaca di bandar Murcia, tenggara Sepanyol pada Jumaat selepas mengadu sakit perut.



Siasatan polis mendapati bapa kepada bayi berkenaan ialah abang kandungnya sendiri yang mana ibu mereka merupakan imigran dari Bolivia.

Difahamkan, remaja terbabit berusia 13 tahun ketika adiknya hamil, namun dia tidak akan dikenakan tindakan undang-undang Sepanyol kerana masih di bawah umur.

Kanak-kanak itu dan ibu bapanya mendakwa langsung tidak menyedari kehamilannya dan ujian DNA dilakukan bagi mengenal pasti bapa bayi berkenaan.


Foto: Mail Online

Ketua pihak berkuasa Kesihatan Wilayah Manuel Villegas berkata, pihaknya masih menyiasat bagaimana hubungan antara dua beradik itu boleh berlaku.

Kedua-dua ibu dan anak dalam keadaan sihat dan masih dipantau di hospital berkenaan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
3
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
Komen: 14
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Burong_Hantuk 8-2-2018 09:32 AM
nawuzubilla

Lain-lain Komen

Quote chinta89 7-2-2018 08:38 AM
hmmm kenapalah jd mcm ni
Quote mrizumi 7-2-2018 06:23 PM
Mak aih...mudanya..
Quote aqissa 7-2-2018 06:24 PM
Ni berita stress ni.....
Quote missDollie 7-2-2018 06:44 PM
Pening baca..
Quote vee_zara 7-2-2018 10:02 PM
Duniah dah nak kiamat kan.  Hmmm
Quote lumie 7-2-2018 10:38 PM
Merepek2 dh dunia skg... {:dot
Quote makita 7-2-2018 11:10 PM
Kesian nye....msa 1996 dulu kt area rumah ni..girl sorg ni umo 12 thun..dia ckp kt mak dia..nape perut dia gerak2. Mak dia tros bwk jumpa doctor....mengandung ok. Rupanya atok yg selalu bwk bdk2 kecik naik jip jejalan da rogol dia..girl ni ckp atok ade masuk kan ular.
Pasal da tua..atok ni kene penjara je dlm 20 thun...tp famili atok ni duk salah kan bdk pompuan ni lak yg birah ade bf tp tuduh atok ni.
Tp atok ni mmg peramah semacam..bole dia pegang2 lengan n ckp eh cucu atok ni kan...eh...bila masa aku cucu ko.
Tp mmg perangai pedo ni semacam la..org tua biasa xde nk sentuh2 org sukati.
Quote sukacactus 7-2-2018 11:11 PM
Ternganga aku baca tajuk...haishh!!!
Quote Dwdrum 7-2-2018 11:12 PM
Muda sangat ...
Tahniah lah adik  
Quote iloveselangor 7-2-2018 11:36 PM
makita replied at 7-2-2018 11:10 PM
Kesian nye....msa 1996 dulu kt area rumah ni..girl sorg ni umo 12 thun..dia ckp kt mak dia..nape per ...


Akak pernah tengok uncle ni peluk lentok kat sorang budak pompuan ni....ayah dia ketawa2 je.

Biasa la org kampung...susah sikit nak musykil, ingat gurau2 melawak.

Tapi i pandang macam terkejut okeyhh...i cakap dlm hati 'pedooo peluk anak ko, ko ketawa je ye bang'
Quote mieymiey 8-2-2018 07:38 AM
Astagaaa apa dah jadi?
Quote buapakperut 8-2-2018 08:46 AM
Kat spain upenye.. Kat sini pun tak mustahil .byk juga kes gini. Mak pak tak pantau ke anak2 ko bermain macam mane. Si abang kecik2 dah pandai nala. Mintak dijauhkan dan mintak diberikan kesedaran ..
Quote puteribaya 8-2-2018 09:23 AM
makita replied at 7-2-2018 11:10 PM
Kesian nye....msa 1996 dulu kt area rumah ni..girl sorg ni umo 12 thun..dia ckp kt mak dia..nape per ...

alaa..kesian je dengar citer..memang pedo ni x tersangka2..kat kg meols guru mengaji..dia x la merogol..tp meramas teks budak2 pompuan,ramas neks budk2 jantan..tapi x de sapa repot polis..dah mampo* dah org tua tu pun..dasar pedo!
Quote Burong_Hantuk 8-2-2018 09:32 AM
nawuzubilla

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.097571s Gzip On
To Top