Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Cepat, Habis Perabot Aku Kena Air!" - Istana Gah Aliff Syukri Jadi Air Terjun

7-2-2018 10:43 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 11714| Komen: 123

Kecoh apabila 'Istana' baru pengasas D’herb, Datuk Seri Aliff Syukri bocor dan air mencurah-curah bagai air terjun dari atas siling.




Menerusi kapsyen di laman Instagram (IG), Aliff ketika kejadian sedang bersantai sambil melayari Internet sebelum air tiba-tiba muncul dari atas siling rumah.




Bagaimanapun, dalam kepanikan dan kekalutan itu Aliff sempat merakam video menunjukkan situasi sedang berlaku hingga membuat netizen berbelah bahagi sama ada mahu mentertawakannya atau bersimpati atas nasib menimpanya.




Rata-rata netizen meluahkan rasa simpati mereka dan berharap agar Aliff sekeluarga sabar dan tabah menghadapi dugaan itu.



Dalam masa sama, segelintir netizen memberi respon berbeza dengan menyifatkan apa yang berlaku adalah balasan di atas sikapnya 'suka menunjuk' harta kekayaan dan kejayaan selama ini.


Foto: IG Aliff Syukri

Kesian juga apabila ditimpa musibah sedemikian. Yalah, habis jutaan ringgit dibelanjakan untuk membina istana mewah berkenaan, tiba-tiba boleh bocor pula kan.

Apapun, diharap mereka tabah dan masalah dapat diselesaikan segera dengan baik. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
6
Marah
6
Terkejut
1
Sedih
7
Lawak
10
Bosan
4
Komen: 123
Komen

Previous : Biar Tuhan Tunjuk Kebenarannya - Sofi Jikan Pula Positif Ganja

Next       : Dikecam Isu Isteri Kedua Sebagai Muka Depan, “Saya Sudah Lali” Kata Adira

Komen Terbaru

Quote nazadiyah 16-4-2018 03:53 PM
PATUTLA JUAL PERABOT...dah kene air ke? atau dia memang minat jual beli perabot.

Lain-lain Komen

Quote MH3707 7-2-2018 10:55 AM
kontraktor gred E mana dia hire?
Quote kiah_mai_pulak 7-2-2018 10:58 AM
Padan la muka... nk Menunjuk sgt, mendapatlah
Quote beeeee 7-2-2018 10:59 AM
Ala perabot rosak beli jela baru datok tak luak pun duit tu hehe
Quote nuryakmal 7-2-2018 11:01 AM
rumah tak water tight sebok nak move in. rumah lain banyak duduk la dulu. sewa hotel ke

so nak back charge to contractor la tu
Quote tomaz 7-2-2018 11:03 AM
Tuhan nak tegur
Quote rosasen 7-2-2018 11:03 AM
dalam kalut mcm tu sempat lg ye nk rekod...kiranya rekod video tu plg utama...sentiasa top of the list kalo jd pape...haihhh
Quote mixed 7-2-2018 11:04 AM
nuryakmal replied at 7-2-2018 11:01 AM
rumah tak water tight sebok nak move in. rumah lain banyak duduk la dulu. sewa hotel ke

so nak b ...

heols mmg gedik nk pindah cpt
pada hal blm siap sepenuhnya sampai masak dlm tandas euwwwwwww
rumah resort heol kt sg buloh pn elok je besar mengada2 sgt

npk cam heols ada promo cam rmh baru ni akan msk astruk ohabgkomestik
tu yg gigih nk pindah rmh

dlm kelam kabut bole lg merakam sampai jatuh
terjerit2 cam sotong bayang kan badang sotong
Quote mixed 7-2-2018 11:05 AM

bonda dh tegur
akak dh tegur
bini dh tegur

tetap degil nk menunjuk
Quote hyie 7-2-2018 11:07 AM
jerit serupe pondey
Quote slyfynx 7-2-2018 11:08 AM
Xnk le ckp pasal cash ke, ape ke.
Tu antara die dgn tuhan.
Tp yang komen jenuh berdato'2 ni dapat ape.
Setiap kata ganti nama ditulis dato... dato...
Quote tomaz 7-2-2018 11:10 AM
mixed replied at 7-2-2018 11:05 AM
bonda dh tegur
akak dh tegur
bini dh tegur

Letih jd bini dia
Quote mixed 7-2-2018 11:13 AM

mmg letih kan ada dlm ig bini nya lari bw diri ke langkawi dgn anak2
jenuh para acik bawang suh heols pg pujuk bini bw blk
Quote zulka 7-2-2018 11:15 AM
Tuhan dah mula nk tarik sikit2...tak sedar juga ntah la...riak sgt kan
Quote Oroi8887 7-2-2018 11:15 AM
Adoiyai kesian
Quote famri7 7-2-2018 11:17 AM
Staged as hell sis...nothing about this bapok is legit.
Quote vee_zara 7-2-2018 11:18 AM
Lawak la dia ni. Menghiburkan. Hahaha
Quote srihannah 7-2-2018 11:18 AM
hmm tak tau nak gelak ke nak nangis
Quote tomaz 7-2-2018 11:20 AM
mixed replied at 7-2-2018 11:13 AM
mmg letih kan ada dlm ig bini nya lari bw diri ke langkawi dgn anak2
jenuh para acik bawang suh h ...

Yeker. Hahaha. Sabor je la puan bini
Quote mieymiey 7-2-2018 11:27 AM
Kesian kat Datin tu jer, dapat laki jenis macamni. Dah ditimpa musibah pun takder siapa yang simpati.

Lihat semua komen(123)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068891s Gzip On
To Top