Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Sadis, Remaja Rogol Wanita Dengan Jack Kereta

6-2-2018 05:47 PM |Dilihat:3764| Komen: 52
Remaja dituduh menyebabkan kematian seorang ibu dua anak selepas didakwa memperkosa mangsa dengan 'jack' kereta.



Mirror melaporkan, Danil Cheshko, 19, ditahan polis yang percaya dia 'hampir menarik keluar rahim mangsa' dalam kejadian berkenaan.

Menurut laporan media Rusia, Svetlana Sapogova, 41, dibelasah dan 'dirogol dengan batang jack berkenaan' selepas bersetuju ditumpangkan suspek.

Cheshko didakwa mengoyakkan pakaian mangsa di dalam kereta sebaik sahaja dia menerima tawaran suspek untuk menumpangkannya pulang dari pengkebumian rakan di Saratov, selatan Rusia.



Suspek kemudian meninggalkan mangsa di dalam kereta berkenaan, tetapi orang awam menyedarinya dan menghubungi polis dan ambulans. Doktor bagaimanapun gagal menyelamatkan mangsa akibat pendarahan teruk.

Cheshko dilaporkan mengakui perbuatan kejamnya itu ketika disoal siasat.

Rakan kepada mangsa, Nadezhda berkata, jack kereta itu ditemui di tempat duduk bahagian belakang, bersebelahan Svetlana.

"Jack itu berlumuran darah dan dalam pemeriksaan polis. 

"Svetlana kehilangan tiga liter darah. Kemaluannya koyak teruk dan ditinggalkan di dalam kereta sementara suspek melarikan diri," katanya.


Foto: Mirror

Mangsa meninggalkan dua anak iaitu anak perempuan berusia 13 tahun dan anak lelaki, 11. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
4
Marah
5
Terkejut
4
Sedih
5
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 52
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote barfi 23-2-2018 10:45 AM
jijigren replied at 6-2-2018 09:48 PM
Jenayah kejam camni selalunya datang dari Russia

Rusia negara komunis

Lain-lain Komen

Quote mrizumi 6-2-2018 05:51 PM
Psiko...

Quote lil_sparky 6-2-2018 05:56 PM
Gila betul lah
Quote batmana 6-2-2018 05:57 PM
org gila ada kat mana2

tak payahla bagi tumpang klu ko tu pmpn
Quote shernazz 6-2-2018 05:57 PM
Gila
Dgn jek kete kot
Besor tu..besi plak lagi
Quote ShiningStars 6-2-2018 06:07 PM
Psiko betul
Quote chazey 6-2-2018 06:14 PM
See. Bila kokesen paling pprt buat hal.
Quote Artemesiaa 6-2-2018 06:18 PM
Muda2 dah mental
Quote prettyuglybabe 6-2-2018 06:36 PM
taliban mana terlepas menyamar jadi kokesen ni..
Quote EvieWanKenobi 6-2-2018 06:40 PM
tak pasal2 je..
Quote giyomi 6-2-2018 06:40 PM
kegilaan apakah ni...ngilu ovari akak membacanya
Quote lexania 6-2-2018 06:42 PM
Eh setan kah ini???
Quote abangadek 6-2-2018 07:00 PM
Mat saleh ni kalau gila bukan sikit gilanya
Quote umbut 6-2-2018 07:09 PM
Russia ni mcm2 sadis psiko ada
Quote dani-rox 6-2-2018 07:13 PM
penjenayah sadis memang kreatip bab2 seksa dan bunuh org. Manusia normal tak terfikir potensi jack keta sampai mcm tu sekali. But again, bak kata pensimpati penjenayah... Bagaimana teruk pun kejadian, dah salah mangsa yg dilahirkan sbg pompuan.

Btw kokesen pprt belah eropah timur nih, sepesen jah rupa pakai adidas pastu ketagih hidu bau gasoline.
Quote merrissa 6-2-2018 07:34 PM
psiko giler org rusia ni...sebab sejuk sangat ke....
Quote ahlisihircute 6-2-2018 07:41 PM
Sakit yg amat ....sial tol mamat nie....
Quote LautBiru52 6-2-2018 07:46 PM
Hadoi.. Sadisnya
Quote slavehunter 6-2-2018 08:26 PM
Kinky mental. Russian ni orang nye belum pulih sepenuhnye hasil kesan cold war.
Quote Inezkhalidi 6-2-2018 09:10 PM
Kejamnya... Makin ramai orang tak siuman dalam dunia ni.

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082403s Gzip On
To Top