Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Aku Perempuanlah Bongok!-Sajat Mengamuk Tayang IC Kepada Netizen

Oleh: Abdul|6-2-2018 04:47 PM |Dilihat:5540| Komen: 47
Bulan lepas nama Sajat menjadi bualan netizen apabila seorang lelaki bertindak menelefon JAKIM untuk menyiasat isu jantina beliau yang sedang hangat diperkatakan.



Namun baru-baru ini, Sajat sekali lagi menjadi perhatian netizen apabila dia dikatakan telah mengamuk ketika sesi live di mana dia diminta untuk menunjukkan kad pengenalannya.

Lalu Sajat tanpa teragak-agak menunjukkan I.C nya itu kepada para netizen untuk membuktikan dia adalah wanita. Nah saksikan video itu.





Video itu telah menjadi tular di kalangan netizen dan ramai yang berpendapat ianya adalah palsu dan boleh dibeli, apatah lagi dia seorang yang berduit.

Rata-rata masih tidak percaya walaupun Sajat telah tunjukkan I.C miliknya itu.

Ini antara komen-komen netizen.


Sumber- Facebook
Sumber- Facebook

Jadi bagaimana pula dengan anda? Harapnya pihak berkuasa akan tampil untuk menjelaskan isu ini. Bukankah JAKIM hari itu cakap nak sahkan jantina Sajat dalam masa sebulan ke? Sama-sama kita tunggu. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
4
Bosan
3
Komen: 47
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote L_Z 24-2-2018 08:54 PM
Memang pon ko bongok sajat oooiiii

Lain-lain Komen

Quote swimswim 6-2-2018 04:49 PM
Yawn ko igt forumers cari ni hadap psl citer sajat ni..
Quote saviour_09 6-2-2018 04:49 PM
ingat kat fb je tak habis2 meroyan si sajat ni
forum pun sama?
lol much!
Quote palmolive 6-2-2018 04:52 PM
sedangkan kemaluan pun takleh menentukan jantina seseorang..
apalah sgt dengan tunjuk IC...
Quote moonbug 6-2-2018 05:03 PM
Tiap2 minggu ada cerita pasal dia. Laku sungguh
Quote nisako 6-2-2018 05:10 PM
aduh sajat lagi....................
Quote Pink_Purple 6-2-2018 05:11 PM
hidup tak tenang..

kaya pun hati tak bahagia
Quote krustykrab 6-2-2018 05:28 PM
masa buat surat beranak dulu, family dia pun tak letak jantina ke sampai skrg takde family dia yg nak ke depan bg clear the air
Quote gummiebear 6-2-2018 05:48 PM
Kesian bamjat ni. Macam2 cara dah buat tetappp org tak percaya
Quote neo_5050 6-2-2018 05:58 PM
Apa kata nak buktikan betul2 pompuan, kau mengandung... pastu beranak jelaa dulu, sajat. Time meneran tu buat ig live ke fb live ke.  
Quote dinopower2 6-2-2018 06:24 PM
palmolive replied at 6-2-2018 04:52 PM
sedangkan kemaluan pun takleh menentukan jantina seseorang..
apalah sgt dengan tunjuk IC...

sah2 la fam sendiri malu kot....lgpun dulu2 katanya dah mengaku menang ratu cantik versi pondan... siap ckp dah buang segala
Quote Iema5008 6-2-2018 06:31 PM
Sajat lagi... {:dot
Quote giyomi 6-2-2018 06:34 PM
Tak abis2 pondan ni...ko dah lah jd perhatian semua pihak, ni nak tunjuk ic bagai...ramai indon yg ada ic fake cam pnh ditunjuk kt 999 dl, so tak mustahil ianya fake cam ko gak. Seeloknya JPN tampil buat pencerahan sb dlm hal ni JPN pon terheret sekali.
Quote sheqim 6-2-2018 06:46 PM
Yelah bamjat, kalu btol laki nape xleh masuk brunei aritu? Hahaha
Quote alieyrina 6-2-2018 07:18 PM
Yg video raya cina dia tu lawakkk..gou gou gou ! Haahaha
Quote kivio 6-2-2018 07:22 PM
"..pompuan la gile..aku pompuan la gile.."
Pompuan pompuan pompuan tapi suara mengalahkan atuk aku garau dia..
Quote merrissa 6-2-2018 07:43 PM
yela ko pompuan....pandai2 la ko jawab dgn Allah nt.....jgn lupa bawak ic sekali k
Quote RooneyMara 6-2-2018 08:22 PM
Sajat try hard nak org ckp dia perempuan, sedang kan perempuan sebenarnya langsung tak behave mcm perangai dia tu
Quote fly_in_d_sky 6-2-2018 08:59 PM
baca title je .. baca nama sajat dah tau maka boring ....
if you're at the right path, just be silent .. pray to Him and asked to reveal the truth
but if you keep barking to the universe saying/claiming that you're a female .. hehehehe something fishy lah
no need cursing swearing .. a real lady with manners don't swear okay ..
lady that swear inevery  each of the sentences .... totally ermmm whatever lah ..
Quote ciknam 6-2-2018 09:14 PM
Tunggula.. kan JAKIM kata sebulan baru dpt result

Lihat semua komen(47)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052990s Gzip On
To Top