Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Isu Suplemen Bayi, Ini Jawapan Balas Neelofa

6-2-2018 12:56 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 7600| Komen: 53

Memang diakui pengacara, pelakon dan ahli perniagaan  Neelofa sememangnya hebat dalam dunia perniagaan.


Foto: IG Neelofa

Namun, mungkin kali ini dia 'tergelincir' berhubung isu kontroversi Suplemen Bayi baru-baru ini.

Susulan itu, Neelofa tampil menjelaskan isu berkenaan menerusi laman Twitternya.




Dalam kenyataan itu, Neelofa menghargai dan memahami semua komen dan perhatian diberi orang ramai berhubung isu terbabit.

"Pengurusan produk CnG dalam usaha membetulkan isu berkenaan dan cuba menjelaskan segala kekeliruan yang timbul.

"Segala kerjasama dan kesabaran anda amat saya hargai,"
tulisnya.

Terdahulu, Neelofa mempromosikan suplemen yang dikatakan sesuai untuk bayi dan kanak-kanak menerusi laman Instagtramnya.

Malangnya, ia mendapat reaksi negatif daripada orang ramai terutama golongan pengamal perubatan yang mempersoalkan keselamatan produk berkenaan yang mungkin memudaratkan dan memberi kesan sampingan lain. 


Foto: IG Neelofa

Bagus Neelofa tak mudah melatah apabila berhadapan isu kontroversi seserius ini. Masih ada yang tak puas hati dengan penjelasan daripada Neelofa itu? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
7
Marah
0
Terkejut
7
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
8
Komen: 53
Komen

Previous : "Bukan Campak, Tapi Terpaksa Lambung Sebab Ramai" - Fazley Yaakob

Next       : "Tolonglah, Blogger! Mana Ada Saya Curi Seluar Dalam?" - Redza Rosli

Komen Terbaru

Quote binisupir 14-2-2018 02:17 AM
Yela tu ..  terlajak kata takleh diundur

Lain-lain Komen

Quote haruslah 6-2-2018 01:19 PM
Another lopak
Jap lg thread jwpn balas netizen
Pastu thread jwpn company
Pastu jwpn lopak
Pastu nrtizen
Quote minahrecon 6-2-2018 01:37 PM
elok laaa...selagi dia xbetulkan lg byk salah phm & fitnah...

baby bwh 6 bulan xley mkn pape melainkn susu shj..
Quote willow12 6-2-2018 01:37 PM
Duplicate duplicate duplicate
Quote mawaria 6-2-2018 01:41 PM
LOL hajjah ponnn selidik la dulu
Quote MatDeghem 6-2-2018 01:42 PM



Quote CrowneGlory 6-2-2018 01:43 PM
Edited by CrowneGlory at 6-2-2018 01:44 PM

bagus dia handle takla merempan bagai.... apapun lopa ttp cun
sekali sekala kasi can la haters head banging....
Quote tomaz 6-2-2018 01:50 PM
Celah mana entah dia handle. Takat bagi statement yg ckp chewnglow akan sort of all the confusion ada la. Literally put the blame on CnG. And sheolss tetap dipuja benaks as professional  

Quote Bsli 6-2-2018 01:57 PM
Brp bnyk benang nk bukak psl lopa ni
Quote azimodin 6-2-2018 01:59 PM
aku xmo tahu pasal CnG management. Aku nak tahu kenapa lopak letak decription macam tu... xkan dia x baca? ke asal dibayar?
Quote whadda 6-2-2018 02:05 PM
The CnG management is working hard to rectify the issue & is determined to resolve this confusion


C&G dah tentu salah.. but why did u hv to put the blame on them.. manakah permohonan maaf darimu wahai lopak.. mahal sangatkah melebihi harga datuks???
Quote hyie 6-2-2018 02:14 PM
mohon acik @sepitsiput masukkan berita ini dalam update terkini sumbangan acik lopa kepada industri hiburan tanah air untuk tahun 2018 yach
Quote keypochino 6-2-2018 02:31 PM
whadda replied at 6-2-2018 02:05 PM
C&G dah tentu salah.. but why did u hv to put the blame on them.. manakah permohonan maaf darimu ...

baguslah dia blame C&G so that produk2 lain sila aware ye kalau nk amik dia jd spokeperson.. kalau dia salah promote bukan salah dia..sbb korg yg salah suruh dia promote.. pastu pandai2 lah kan selesaikan isu ni..
Quote Aunty_Acid 6-2-2018 02:34 PM
orang pendek memeng lorat, dia buat salah pun dia kata dia betul
Quote getarsukma 6-2-2018 02:35 PM
Hajjah ambik approach buat statement ala2 diana danielle isu datuk lempang orang awam... lepas statement from DD dlm IG berdoyon2 orang puji DD...

Bukan apa... knowing mulut dan attitude hajjah sefamily, its not naturally for her to be calm like this...

Jah rajin skodeng IG DD ke?? or rajin baca forum???

Hye hajjah...
Quote pennypond 6-2-2018 02:46 PM
ye la lopakkkkk.kau mane salah.kau kan maksesummm
Quote noni165 6-2-2018 03:38 PM
dia x alert pasal tu.mesti dia xtau baby xboleh bg supplement.byk je org mcm tu,selagi belum kawin or ade bby, ilmu diorang ttg hal mcm tu mmg 0..
Quote tokyojuliet 6-2-2018 03:41 PM
akhirnya lopak tergelincir dan terkantoi menunjukkan yg beliau tidak la cerdik mane... yes shes successfull but not brainy enufff
Quote cascutes 6-2-2018 03:47 PM
CrowneGlory replied at 6-2-2018 01:43 PM
bagus dia handle takla merempan bagai.... apapun lopa ttp cun
sekali sekala kasi can la haters head ...

kann.... sesekali bagi la haters head banging sebab bukan selalu lofa jd bangang....
sepertimana iman x boleh diwarisi, cun pun x semestinya cerdik... cerdik x semestinya cun...
lofa bertuah sbb miliki keduanya....

Quote tomaz 6-2-2018 03:51 PM
noni165 replied at 6-2-2018 03:38 PM
dia x alert pasal tu.mesti dia xtau baby xboleh bg supplement.byk je org mcm tu,selagi belum kawin o ...

Maybe dlm keluarga dia sejenis yg bg je baby makan apa. Jenis x kisah. Sbb tu dia x tahu khen. Rugi je byk membaca kalau x bergaul dgn org lain

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.057857s Gzip On
To Top