Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Usai Membunuh, Lelaki Bawa Mayat Kekasih Ke Balai Polis

6-2-2018 10:24 AM |Dilihat:6670| Komen: 112
Siapa sangka seorang lelaki yang telah membunuh teman wanitanya, pergi ke balai polis untuk menyerah diri sambil membawa mayat kekasihnya itu. 

Memetik laporan Astro Awani, insiden ini berlaku di Balai Polis Petaling Jaya selepas seorang lelaki didapati menikam kekasihnya di tempat parkir sebuah pusat beli belah di Kota Damansara sekitar jam 1.30 tengah hari semalam. 

Menurut Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din, lelaki berusia 37 tahun itu datang ke balai polis bersama mayat teman wanitanya di dalam kereta jenis Honda City yang dipandu suspek.

Dia telah masuk ke ruang pejabat kaunter aduan kita dan memaklumkan dia telah membunuh teman wanitanya.

Jadi anggota polis bertugas telah buat pemeriksaan dan memang ada mayat seorang wanita dalam kereta tersebut dan lelaki tersebut serta merta ditahan, katanya.

Mayat mangsa masih lengkap berpakaian berada di tempat duduk penumpang bahagian hadapan dengan kesan tikaman pada leher.

Siasatan awal mendapati mangsa berusia 35 tahun yang juga merupakan rakan sekerja suspek dibunuh menggunakan sejenis senjata tajam yang ditemui dalam kereta tersebut.

Foto Awani
Buat masa ini motif kejadian masih disiasat, namun dipercayai ada kaitan dengan hubungan cinta antara mereka berdua.

Mayat mangsa dibawa ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) untuk bedah siasat dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
3
Komen: 112
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote goss79 8-2-2018 11:48 AM
kesian pada simati. takziah buat keluarganya. semoga pembunuh dapat pembalasan yg setimpal. xnaklah kes setel sebab pembunuh hilang kewarasan. x adil mcm tu.

Lain-lain Komen

Quote MissNigga 5-2-2018 08:33 PM
pembunuh yang bermaruah
Quote Jagendas 5-2-2018 08:41 PM
berani brader ni
Quote missinpiece 5-2-2018 08:50 PM
Adeh apa suda terjadi
Quote xtahumenahu 5-2-2018 08:54 PM
Kentallll...psycho nij
Quote Potpouri 5-2-2018 08:56 PM
Woww. Macho gile
Quote Rainrein 5-2-2018 09:04 PM
Polis mesia kan cekap buat keje.mesti dia pikir xleh lepaskan diri so baik serah diri awal awal.
Quote Ipo 5-2-2018 09:09 PM
ni berani buat berani tanggung
Quote tagas 5-2-2018 09:09 PM
selamat ke tali gantung
Quote L_Z 5-2-2018 09:14 PM
Bangsa apa
Quote paz 5-2-2018 10:07 PM
Wah jarang jarang jumpa kes macam ni.
Quote rmin 5-2-2018 10:12 PM
IMG-20180205-WA0027.jpg IMG-20180205-WA0026.jpg
Quote Madel 5-2-2018 10:19 PM
Lgi gentelman klau nko pun sama2 mati bunuh diri
Quote kechikchomel 5-2-2018 10:29 PM
Kat berita tadi bagitau pompuan ni nak kawin dengan laki lain. Laki tu bunuh dia kat parking shopping complex. Dorang satu tempat kerja.

Sekian laporan.
Quote sukacactus 5-2-2018 10:51 PM
Aku tgh imagine polis terima report dlm keadaan percaya dgn x
Pastu mamat tu cakap, nak bukti ada dlm kete
Ishh! Cam kelakar plak
Quote Joannalee 5-2-2018 10:59 PM
Wow Ada telur
Quote onexox97 5-2-2018 11:00 PM
nanti cek mental
sakit jiwa
dilepaskan la
yg mati takkan kembali


harap kena hukuman setimpal
Quote Bantalkuning 5-2-2018 11:06 PM
Berani sgt laki tu
Quote GhostWalking 5-2-2018 11:15 PM
Familinya kata x kenal jantan tu tapi ntah secret lover kot dek
Quote mixed 5-2-2018 11:20 PM
Muka bole tahan ppuan ni
Kena bunuh kt soping mall tu
1 utama ke tropicana mall or strand mall

Rip

Lihat semua komen(112)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086635s Gzip On
To Top