Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

Aduh, Berair Mata Baca Coretan Norman Hakim Buat Suami Abby Abadi! - Netizen

Oleh: Ain|5-2-2018 12:41 PM |Dilihat:9453| Komen: 153
Fuh, kagum betul dengan hubungan keluarga besar Norman Hakim dan Abby Abadi! Umum tahu keluarga besar dua selebriti ini sangat akrab dan kalau boleh, semuanya mahu dilakukan bersama.



Bagaimanapun, satu perkongsian daripada Norman menerusi Instagram (IG)nya baru-baru ini membuat netizen bagaikan 'mengupas bawang'. Terharu habis!

Menerusi perkongsian itu, Norman memuat naik tangkap layar panggilan videonya bersama Jai Ezzany iaitu suami Abby. Kapsyennya membuat ramai netizen berasa sebak.





Kita pula yang menangis!



Dalam pada itu, netizen turut kagum dengan pertalian keluarga mereka yang begitu utuh.

"Dahsyat hubungan kalian," tulis netizen.




Tak dapat dipertikaikan lagi, kedua lelaki bergelar suami itu sememangnya ayah yang hebat!




Semoga menjadi contoh kepada masyarakat


Foto: IG Norman Hakim

Difahamkan, Norman dan isteri, Memey Suhaiza tidak menyertai rombongan menghantar Danish Hakim iaitu anak sulung hasil perkongsian Norman dan Abby ke Turki untuk meneruskan pengajian hafazan.


Foto: IG Abby Abadi

Hebat mereka ini! Semoga menjadi contoh buat keluarga lain juga. Apa yang penting, kesefahaman dan toleransi perlu ada. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 153
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote theotherfriend 18-2-2018 09:11 PM
jargon replied at 6-2-2018 03:24 AM
Kannn...ade jgk yg sama rsa mcm aku...hari2 upkan mcm ank ko sorglah yg alim,mnjadi...takkan bole  ...

Iols pun sama...

Lain-lain Komen

Quote kakiah12 5-2-2018 12:48 PM
Mungkin norman sebenarnya menyesal jugak dgn ape yg heols buat pd abby suatu ketika dahulu.
Quote sheqim 5-2-2018 12:50 PM
Anak ppuan yg nama dania tu cantik btol kn? Yg bongsu tu gaya makcik2 sgt mukanya.. hahaha maybe kecik lg...
Quote Lavender_Violet 5-2-2018 12:53 PM
kakiah12 replied at 5-2-2018 12:48 PM
Mungkin norman sebenarnya menyesal jugak dgn ape yg heols buat pd abby suatu ketika dahulu.

Ye lah, iols pun rasa macam tu jugak

Punca keluarga ni jadi bersatu is all about Abby. Kalau sheols masih keras hati membenci Memey, diorang tak akan boleh bersatu begini
Abby turunkan ego dan redha atas apa yg dah berlaku pada dia
Hidayah Allah....
Quote Pixie902 5-2-2018 12:53 PM
kakiah12 replied at 5-2-2018 12:48 PM
Mungkin norman sebenarnya menyesal jugak dgn ape yg heols buat pd abby suatu ketika dahulu.

My thoughts exactly!

Syukur kedua pihak dapat saling memaafi...
Quote tomaz 5-2-2018 12:54 PM
Besar nya hati memasing. Berbaik demi anak2 akhirnya redha dgn ketentuan tuhan
Quote zu_nia 5-2-2018 12:57 PM
sheqim replied at 5-2-2018 12:50 PM
Anak ppuan yg nama dania tu cantik btol kn? Yg bongsu tu gaya makcik2 sgt mukanya.. hahaha maybe kec ...

Dania tue Abby memang selalu puji dalam ig dia cantik sejak baby lagi..memang Dania tue cantik
Quote Aduradura 5-2-2018 01:00 PM
Jering ude intan , 10 tahun akan datang,,,mungkin
Quote friedfishsoup 5-2-2018 01:13 PM
Aduradura replied at 5-2-2018 01:00 PM
Jering ude intan , 10 tahun akan datang,,,mungkin

lagi satu: aidil-zarema-ritrud
Quote sarukhan 5-2-2018 01:16 PM
Iols ingatkan coretan panjang2 ke apa.. hishhh..

Apa2 pon tumpang happy tgk keluarga ni.. besar betol jiwa sis bakyah ni.. respect!
Quote Shayang 5-2-2018 01:23 PM
Laki abby tu mmg lah takda masalah apa dgn norman tu bukannya dia pi amik abby dari norman..
Jai ni nmpk mcm org yg easy going n sporting.. jenis senang kira.
tak byk kerenah.. mak ayah dia ngn adik badik dia pun nmpk layan baik abby ngn ank2.
Buktinya si danish tu blh ingat nama bapak jai tu siap tulis utk dia sebut dlm doa.. padahal baru je kenal duk pun jauh kt kelate ke ganu sana tu.
Quote hanna88 5-2-2018 01:27 PM
Bagoih la deme ada hubungan baik
Iols suka tengok anak pompuan theyols si dania tu lawa sangat
Quote missHIJAU 5-2-2018 01:30 PM
Dania sebijik abby. Cantik manis
Quote mawaria 5-2-2018 01:38 PM
jgn tersilap langkah dania and join jd hijabista.. huhu
Quote cikperiukkera 5-2-2018 01:39 PM
Dania muka mama sgttt.. yg bongsu plk feature muka mcm memey... tp sheols kcik lg. Dh bsr mesti lawa mcm kakak dania.
Quote takayama 5-2-2018 01:39 PM
moga keluarga besar diaorg akan terus aman damai
tumpang gembira
Quote gummygummy 5-2-2018 01:40 PM
alhamdulillah. semoga semua baik baik
Quote cascutes 5-2-2018 01:43 PM
dari asyik mencari salah dan kesilapan baik la belajar redha dgn ketentuan Allah dan memaafkan...

dugaan yg penuh hikmah kepada kedua nya....
Quote minahrecon 5-2-2018 01:46 PM
kakiah12 replied at 5-2-2018 12:48 PM
Mungkin norman sebenarnya menyesal jugak dgn ape yg heols buat pd abby suatu ketika dahulu.

kannn
Quote cikomek 5-2-2018 01:51 PM
Sangat kagum dgn Abby sekarang. Hidayah & hati milik Allah. Allah bg semua tu selepas hujan kilat dalam kehidupan dia. Dia tak berhenti dalam pencariaannya & tak goyah demi memuaskan hati org lain. Die dapat. Alhamdulillah..Semoga sentiasa istiqamah Abby & keluarga.

#ehakupulakyangsyahdu

Lihat semua komen(153)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.058683s Gzip On
To Top