Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
CARI Infonet Portal Fokus@CARI Lihat artikel

"Ini Lah Perosak Agama,"- Aksi Lucah Iqram Dinzy Dan Kak KM Jilat Aiskrim Dicemuh

Oleh: Abdul|2-2-2018 02:01 PM |Dilihat:11594| Komen: 145
Siapa yang tak kenal Liana Rosli atau lebih glamour dipanggil sebagai Kak KM. Pengusaha jamu yang juga merupakan anak kepada pelakon veteran Normah Damanhuri ini memang selalu menimbulkan kontroversi.

Mana tidaknya, setiap kali membuat promosi, mesti akan diselangi dengan aksi-aksi yang kurang sopan dan tidak senonoh bak kata para netizen. Tak kisah kena kecam janji produknya laku! 

Add Image Caption Here
Baru-baru ini, Kak KM sekali lagi mencuri perhatian netizen bila dia bergandingan dengan pelakon kontroversi Iqram Dinzly melakukan aksi tidak senonoh sambil menjilat aiskrim.

Lucah benar gayanya! Kalau budak-budak tengok memang akan terpengaruh.

Video yang telah dimuat naik oleh Kak KM di akaun Instagramnya dan terus menjadi tular. Lihatlah sendiri.


Video itu mendapat kecaman para netizen, lebih-lebih lagi bila tengok Iqram Dinzly yang sekrang ini terpalit dengan pelbagai kontroversi dek kerana perbuatan peliknya.

Rata-rata netizen menyelar aksi Iqram dan Liana dalam video itu, lebih-lebih lagi Iqram yang mengenakan songkok, dan mereka berdua juga turut memulakan aksi itu dengan ungkapan Bismillah, seolah-olah menghina agama.

Ini antara komen-komen mereka.

Tak dapat dinafikan bahawa zaman sekarang ni terkenal dengan teknik-teknik pemasaran yang pelik-pelik dan membodohkan diri sendiri, tapi kali ini macam dah melampaui batas sangat kan? 

Apa pula komen anda?-CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
2
Lawak
2
Bosan
2
Komen: 145
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote chicozinn 19-2-2018 10:45 AM
Berkesankah jamu Kak KM ni jual slain ngan iklan haokk kat ig dia ni kengkonon ketat metat bagai? Muka si chiki ni cam mat pit pon ado makin cengkung iollss tgok..

Lain-lain Komen

Quote barfi 2-2-2018 02:11 PM
Akhirnya bukak jugak thread ttg kak km buat aksi lucah. Iols nampak iqram tu takdelah over sgt walaupun agak lucah. Tapi iols perasan iqram pun terkejut kot kak km buat macam tu. Mesti iqram menyesal pergi approach kak km.

Dah sah2 kak km ni otak masuk air. Suami ada tapi dayus. Aku tengok video ni pun di fb page ayahanda rani kulop.
Quote prettyuglybabe 2-2-2018 02:14 PM
pergi je la report jabatan agama macam mana korang report cina bak kut teh tu..
Quote tomaz 2-2-2018 02:18 PM
Sejenis xde kemaluan
Quote naina 2-2-2018 02:22 PM
barfi: Akhirnya bukak jugak thread ttg kak km buat aksi lucah. Iols nampak iqram tu takdelah over sgt walaupun agak lucah. Tapi iols perasan iqram pun terkej ...

Whattt??  Dia ada husbndke?  Ingtkan anak tua atau janda. Ada satu video tu fia gelek2 joget2 omg tak malu kee
Quote Minami2013 2-2-2018 02:22 PM
Dah byk kali kot minah tu buat aksi lucah melampau...

Rase geli okayyyy... tgk muke je pun dah geliiii....
Quote CiliPadiSedap 2-2-2018 02:28 PM
Pelacur hooker sugarbaby jual badan xde pun merenyah tunjuk aksi sundal. Birah sungguh. Kalah hantu kopek (sis vokuru cumi cumi)
Quote dekmieDandy 2-2-2018 02:30 PM
tapi yg pelik tu dia selalau perasan buntut ngankopek dia besar

Quote irsa 2-2-2018 02:31 PM
Nak promosi produk apakah pula? Jual aiskerim pula ke
Quote barfi 2-2-2018 02:31 PM
naina replied at 2-2-2018 02:22 PM
Whattt??  Dia ada husbndke?  Ingtkan anak tua atau janda. Ada satu video tu fia gelek2 joget2 omg  ...

Pernah nampak gambar/video husbnd dia dalam IG dia.

Dia mmg sejenis muka tak malu depan anak laki dia yg dah baligh pun dia buat aksi lucah jugak.
Quote tumpanglalu74 2-2-2018 02:35 PM
Sebab tu kene sorok anu pusing ke lain tu..
Quote keys 2-2-2018 02:38 PM
Jaga akhlak kak. Peel camni jangan salahkan orang hina kau
Quote CardiGans85 2-2-2018 02:45 PM
Innalillah..
Quote cmf_premierleag 2-2-2018 02:55 PM
tumpanglalu74 replied at 2-2-2018 02:35 PM
Sebab tu kene sorok anu pusing ke lain tu..

iya sis
akak jua syak iqram sudah naik sheikh, tp cecepat kaver
Quote annehuda 2-2-2018 02:56 PM
aku mula-mula dulu ingatkan liana rosli ni pondan tau. sbb muka die mcm agak jantan skit la, mcm pondan tak siap
Quote namieamuro 2-2-2018 03:00 PM
barfi replied at 2-2-2018 02:11 PM
Akhirnya bukak jugak thread ttg kak km buat aksi lucah. Iols nampak iqram tu takdelah over sgt walau ...


laa dh bersuami ke die ni..sbb nmpk aksi die sejenis 24/7 gersang..xmalu ke dgn ade bdk2 kt majlis org..tetamu yg level atok nenek..

mak die pn mcm x kisah pn anak die menari srupe tu..
Quote cikdilla 2-2-2018 03:00 PM
annehuda replied at 2-2-2018 02:56 PM
aku mula-mula dulu ingatkan liana rosli ni pondan tau. sbb muka die mcm agak jantan skit la, mcm pon ...

menangis kak km baca sis
Quote Oroi8887 2-2-2018 03:01 PM
Kak km ni mmg xtau malu
Quote mirandanicky1 2-2-2018 03:04 PM
Dia ni kalau Allah nk tarik jap je..bangun tido sok pagi buatnya tetiba mulut herot kena stroke baru tahu..malunya jadi ank2 dia ada mak perangai camni.
Quote Alais 2-2-2018 03:10 PM
Aku tak faham.
Kenapa lucah jilat aiskrim?
Kenapa perosak agama dgn jilat aiskrim?

Lihat semua komen(145)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056680s Gzip On
To Top