Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

"Kepada Binatang, Jangan Follow IG Aku,"-Elyana Mengamuk

2-2-2018 12:05 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 10165| Komen: 161

Kanser Limfoma yang dihidapi Elyana nampaknya dijadikan sebagai modal oleh ramai pihak untuk menghentam penyanyi ini.

Kata mereka, walaupun menderita penyakit kronik, Elyna seolah-olah masih belum bertaubat kerana tidak menutup aurat dengan memakai tudung.

Foto: IG Elyana
Dikecam bertubi-tubi pastinya membuatkan penyanyi ini sendiri terguris hati dan bertindak membalasnya semula.


Menerusi Insta Story, Elyana meluahkan perasaannya yang kecewa dan bengang dengan orang yang sentiasa berfikiran negatif.





Foto: IG Elyana
Kasihan Elyana, melampau sungguh kritikan netizen yang tidak sudah-sudah mencari kesalahan dan kelemahan orang lain.

Bertabahlah Elyana, hiraukan sahaja apa kata orang. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
13
Marah
11
Terkejut
7
Sedih
8
Lawak
10
Bosan
11
Komen: 161
Komen

Previous : Fathia Latiff Mengamuk, Pendapat Tentang Perogol Dimanipulasikan

Next       : Suami Nora Danish Berkelahi Dengan Ibu Tiri

Komen Terbaru

Quote munchkin 13-2-2018 02:43 AM
Dia up orang kutuk dia and dia kata tak maafkan org tu kan?

Lain-lain Komen

Quote pearl.silver 2-2-2018 12:08 PM
Alaa elyana...
Jgn laa marah2
I sgt terinspire dgn kepositifan kamu..
Jgn kerana segelintir umat tu u stress
Quote dinopower2 2-2-2018 12:10 PM
acik2 kepamz bodoh no life takyah la dok paksa org bertudung bagai... nak berdakwah tahap acik kepamz n bodoh mcm Allah nilai org dgn tudung semata.....  suppose pm jela.... jgn terang2 p aibkan die dgn komen acah2 mulia tuh.......

bab tudung tu mmg wajib tp cara nak nasihat org bkn aibkan org.... tmbh2 emosi org sakit ni tak stabil....
Quote abangadek 2-2-2018 12:18 PM
entah laaa.. dari orang tu boleh bertahan hidup setahun dua lagi terus mati cepat sebab stress pikirkan mulut org lain.. patutnya kau takyah dedahkan sakit kau sbb org2 bodoh ni ambik peluang je nak attack kau balik

dulu aman2 ja kau walaupun sakit
Quote CrowneGlory 2-2-2018 12:20 PM
ni confirm ke sejenis enot...
Quote prettyuglybabe 2-2-2018 12:21 PM
manusia penyibuk tetap akan wujud..
nak melenting buat apa..
block je sudah yang dok menyibuk tu..
biar follower sikit tapi genuine..
dari follower banyak tapi haters/penyibuk..
melainkan kita sendiri hadap followers..
then just ignore komen penyibuk tu..
Quote Aduradura 2-2-2018 12:23 PM
Ala elyana,ignore sudeyyy...retis lain ade kene lagi teruk haa....sajat tuuu haaa hari2 kene maki dkt IG....
Quote aqissa 2-2-2018 12:27 PM
Jangan stress2 sgt sis el... x bagus unt kesihatan
Quote sayang_mulut 2-2-2018 12:27 PM
she doesnt look like some who has cancer.. not sure it's good or not..
Quote onexox97 2-2-2018 12:31 PM
off comment je el
Quote kucingitam 2-2-2018 12:36 PM
abaikan je semua..ko sakit, buat treatment bkn drg tanggung pun..
pandai cakap je drg ni
Quote prettyuglybabe 2-2-2018 12:40 PM
CrowneGlory replied at 2-2-2018 12:20 PM
ni confirm ke sejenis enot...

erk.. fake juga ke?
Quote wadiunong 2-2-2018 12:41 PM

agaknya netizen ni nak Elyana ni dok bedridden, sambil peluk Al-Quran menunggu nyawa diambik. tula tengok lagi drama2 TV tu. so dalam pikiran masing2 macam dalam dramaTV tu la
Quote imanda 2-2-2018 12:42 PM
Kalo el pakai tdg ttp rapat hbs gara2 kanser, netizen tu nk ckp apa pulak?
Jilat smp sudah?
Kang kalo el asik up post ngaji & bentang sejadah 24 jam netizen ckp nunjuk pulekkkk haishhh mcm2 lahai
Kesiannya mnjadi seorang artis.
Ap2pon aku doakan semoga el tabah mhadapi sakitnya.
Quote Orix 2-2-2018 12:43 PM
Acik bawang isele dan tudung berpisah teda... pindah Aceh jela acik bawang
Quote haryatie 2-2-2018 12:44 PM
kesiannya dia...
tolong la abaikan saja manusia mcm ni
jgn stress..
org mulut longkang yg perasaan diri sendiri jerk bagus
kalau da bagus sgt xde nya menyibuk/mengutuk org
jaga jerk diri sendiri dan ahli keluarga sendiri
Quote meteorspeed 2-2-2018 01:03 PM
elyana baik u stop ig..kakak ipar iols dulu kanser gak dia ckp org kanser nie tak leh negetif n stress kalu tak horman jahat tue keluar n hormon tue makanan kanser..iols harap elyana stop ig ..netizen nie otak bingai sikit deme tau kome ajor..pas sihat betul betul ko on balik ig elyana
Quote maplesue 2-2-2018 01:19 PM
Tak payah layan elyana
Quote msdummy.2018 2-2-2018 01:44 PM
block jerlah orang2 yg kecam hidup elyana tuh.....stay positive k!
Quote famri7 2-2-2018 01:54 PM
well you cant have them both..fame comes with prices...take it or gtfo.

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056834s Gzip On
To Top