CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Radin–Amira ‘Flirting’, Ada Sesuatukah?

1-2-2018 02:58 PM| Diterbitkan: Cari-suzy| Dilihat: 8794| Komen: 41|Original author: Oleh: Suzy

Description: Mesranya hubungan pelantun lagu Hati-hati, Amira Othman dengan penyampai radio, Radin. Seringkali melontarkan pick-up line dan ayat-ayat mengorat, kedua-duanya galak diusik netizen apabila melihat kem ...

Mesranya hubungan pelantun lagu Hati-hati, Amira Othman dengan penyampai radio, Radin. Seringkali melontarkan pick-up line dan ayat-ayat mengorat, kedua-duanya galak diusik netizen apabila melihat kemesraan itu. 

Bagaimanapun, Amira tidak mengambil masa yang lama untuk merungkai hubungan bersemut itu dengan membuat penjelasan. 

Dia menjelaskan hubungan mesra yang dikatakan itu hanya usikan atas dasar persahabatan semata-mata.

Kata Amira, dia mengenali Radin sudah lama dan memahami sikap mesra penyampai radio itu yang suka mengusik rakan-rakan baik dengan ayat-ayat manis bagi meraih perhatian peminat.


Radin juga pernah digosipkan dengan Ayda Jebat.
“Saya masih solo. Kalau ada yang cakap saya sekarang sedang menjalinkan hubungan cinta dengan Radin itu tidak benar. Kami baik sebagai sahabat.

“Lagipun saya tahu dia memang suka mengusik. Lagi-lagi di laman sosial. Bukan saya seorang sahaja di usik.

"Hubungan kami hanya sekadar kawan baik dalam industri dan dia sering menyokong kerjaya seni saya selama ini,” katanya.

Amira dan adiknya Irfan Harris berbakat dalam bidang nyanyian.
Kakak kepada penyanyi muda Irfan Harris itu menjelaskan perkara tersebut semasa majlis pelancaran single ketiganya, Mimpi Indah yang merupakan ciptaan penyanyi dan komposer Hael Husaini.

Hadir dengan lagu mesra pendengar, Amira berharap  agar Mimpi Indah terus menjadi pilihan pendengar dan berjaya  seperti single Hati-hati dan Jaga-jaga.

“Saya memang mengambil masa yang agak lama untuk mendapatkan lagu yang sesuai. Sebagai penyanyi, lagu memainkan peranan penting dalam karier,” katanya. - CARI 

16

Bagus
4

Marah
12

Terkejut
8

Sedih
3

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (47 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote RatuDunia94 1-2-2018 05:35 PM
Ke gimik cumi cumi..
Quote Orix 1-2-2018 05:37 PM
Radin ni gene jawa dia kuat betul
Quote iriz88 1-2-2018 05:37 PM
Bam radin ni buat ayat manis kat ramai gegirl dah, takde yg melekat keeee
Quote tomaz 1-2-2018 05:38 PM
Sian radin. Kena friendzone saja. Tula nak yg hot je. Hot ke idok
Quote Aduradura 1-2-2018 05:40 PM
Dah dahlaaa radin oi, chuolls ni radin semua retis yg datang jadi guest dkt studio semua kau nk mengayat....retis2 tu plak pakat gunekan kau je radin sbb theyolls nk suh chuolls putaqqqq lagu theyolls hari2....choi
Quote doubleA 1-2-2018 05:43 PM
Whoareyusss amira othman? Selisih bahu sebelah sah iols buat derk je tak kenal retis ke
Quote BookerT 1-2-2018 07:12 PM
mak tak pernah minat betul insan2 yang digosipkan tu nyah..minat mak hayam ayda jebat je la ye nyah...
Quote rospinki 2-2-2018 09:01 AM
mak jemah si raden ni manjang tengok dia selfi..muka dh la jawa totok
Quote asmara_me 2-2-2018 09:11 AM
radin, cari pasangan orang biasa je, xyah la sama industri .. huhu

Quote cempakaa 2-2-2018 10:32 AM
sian radin asyik kena friendzone je. rupa tu ada.
Quote Budakmomok 2-2-2018 11:46 PM
Cuba lagi raden
Quote danieladam 2-2-2018 11:49 PM
Udah udah la raden..x penat ke asik kena friendzone dgn ramai org?
Quote samasam90 3-2-2018 08:52 AM
doubleA replied at 1-2-2018 09:43 AM
Whoareyusss amira othman? Selisih bahu sebelah sah iols buat derk je tak kenal retis ke

dah buat dah kak. sgt who r yussss.. kalau takde kawan notified, memang tak perasan langsung.. tu pun bila dah selisih baru sedar.. terserempak lagi, di who r yusskan sekali lagi sambil perati dia sipi sipi..
Quote doubleA 3-2-2018 09:42 AM
samasam90 replied at 3-2-2018 08:52 AM
dah buat dah kak. sgt who r yussss.. kalau takde kawan notified, memang tak perasan langsung.. tu  ...

Memang tak da aura penyanyi or selebriti langsung kah?
Quote white01whale 3-2-2018 09:57 AM
Bila x jadik nanti kesian kat si amira ler... Menerima nasib seperti ayda jebat... Lagu boleh jual pun jangan harap dapat putar kat era... Kalau jadi, lagu sampah pun kena tadah telinga dengar setiap jam...
Quote samasam90 3-2-2018 10:29 AM
doubleA replied at 3-2-2018 01:42 AM
Memang tak da aura penyanyi or selebriti langsung kah?

bagi i takde.. sebab bila kawan notified tu, weolls siap google image sebab ingat2 lupa.. bila tgk pun, mcm tak yakin retis.. mungkin sebab posture  ke apa, mcm marhaen je.. dia tak exudes confidence as usual retis does..
Quote doubleA 3-2-2018 10:47 AM
samasam90 replied at 3-2-2018 10:29 AM
bagi i takde.. sebab bila kawan notified tu, weolls siap google image sebab ingat2 lupa.. bila tgk ...

Iols puji kegigihan chuols dan kawan google at least chuols tahu la jugak kemungkinan sheols retis, kalau iols, I had no idea at all

Tengok gambo rupa matang sungguh. Berapa umo sheols?
Quote Adeakukesah11 3-2-2018 10:50 AM
Apa2 jelah korg dua ni
Apa2 pun aku tk pnh sekali pun rase amira ni lawo ke cun ke hape
gene kari kuat sgt kot sorryyy
Quote kiah_mai_pulak 3-2-2018 11:03 AM
Gigihnya lahaiiii si Radin ni nk bersweetheart ngn penyanyi ni. Percubaan pertama dgn Ayda Mat Aris x menjadi setelah di friendzoned.. apa2 je lah Radin oiii

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 02:29 PM GMT+8 , Processed in 0.346368 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top