Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Ibu Terkejut Patung Permainan Anak Ada Kemaluan Lelaki

1-2-2018 01:05 PM |Dilihat:2081| Komen: 12
Siapa sangka anak patung perempuan disertakan dengan alat kemaluan lelaki. Memang mengejutkan. 

Namun, itulah yang terjadi di Sekolah Forest Lodge Academy di Leicester, England yang memaksa seorang ibu untuk menamatkan sesi persekolahan anak perempuannya di sana.

Memetik laporan Metro.uk, Ziba Khan meluahkan rasa terkejut apabila anaknya yang berusia empat tahun bermain dengan anak patung tersebut.

Katanya kejadian itu disedari apabila anaknya pulang ke rumah dan mula bercerita mengenai anak patung bernama Willie itu.

Susulan kejadian itu, Khan yang bimbang cuba mendapatkan penjelasan daripada pihak sekolah dan wanita itu sekali lagi tergamam apabila dimaklumkan ia hanya alat permainan untuk kanak-kanak yang baru memulakan sesi persekolahan.

Kata ibu ini lagi, memberi pendedahan kepada pendidikan seks dan memberikan alat permainan mempunyai unsur-unsur seks adalah dua perkara yang berbeza.



Sudah tentu ia membawa kebimbangan kepada ibu bapa di luar sana. 

Khan telah memfailkan aduan kepada Jabatan Pendidikan dan Majlis Bandaraya Leicester.- CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
3
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 11
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote puteribaya 3-2-2018 02:23 PM
precious_chicas replied at 2-2-2018 07:52 PM
jangan 'hairy' yer...mampus kena gelak

hah..seangkatan la tu

Lain-lain Komen

Quote precious_chicas 1-2-2018 07:21 PM
hahaha...namanya pun dah "willie". something sangat manufacturer tu.
Quote buapakperut 1-2-2018 08:36 PM
Edited by buapakperut at 1-2-2018 12:38 PM

Patung sajat tu
Quote insulin 1-2-2018 08:39 PM
Sexducation....
Quote HannahMontana 1-2-2018 08:44 PM
sex education
Quote ninja boy 1-2-2018 08:54 PM
chucky ada konek sampai bini boleh beranak, ted takdak konek maupun lubang tetap berpakaian / perasan lelaki
Quote manjalara_01 1-2-2018 10:09 PM
seingat i bf barbie si kent tu pun xde ape....those were the days...
x tau nk cakap ape zaman skrg ni....
Quote Dwdrum 1-2-2018 11:40 PM
Anatomical doll untuk sex education..
Quote anony-mous 2-2-2018 12:44 AM
MLmpau sgt umor 4 thn dah ajar mcm tu. Lg la buat bdk2 curious
Quote puteribaya 2-2-2018 10:18 AM
precious_chicas replied at 1-2-2018 07:21 PM
hahaha...namanya pun dah "willie". something sangat manufacturer tu.

nanti2 keluar nama "tom,dick and harry" plak
Quote precious_chicas 2-2-2018 07:52 PM
puteribaya replied at 2-2-2018 10:18 AM
nanti2 keluar nama "tom,dick and harry" plak

jangan 'hairy' yer...mampus kena gelak
Quote puteribaya 3-2-2018 02:23 PM
precious_chicas replied at 2-2-2018 07:52 PM
jangan 'hairy' yer...mampus kena gelak

hah..seangkatan la tu

Lihat semua komen(12)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.086908s Gzip On
To Top