Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Buat Bising Dalam MRT, Muka Nabila Razali Nak Ditumbuk

1-2-2018 11:05 AM|Oleh: Saiful | Dilihat: 10614| Komen: 115

Ingat lagi tak video Nabila Razali yang menyanyi di dalam MRT tempoh hari?

Video tersebut menyaksikan penyanyi ini busking lagu Pematah Hati secara live di depan orang awam.



Namun, disebabkan itu juga Nabila telah menerima status berbetuk ugutan di laman Twitter baru-baru ini.

Walaupun sudah lali dengan kecaman netizen, tapi kali ini Nabila menyifatkannya sebagai keterlaluan.

Foto: IG Nabila Razali
"Saya menyanyi di dalam MRT tempoh hari atas undangan pihak TV3 bagi mempromosikan Anugerah Juara Lagu. Tapi perkara itu disalahertikan oleh segelintir netizen yang anggap saya sengaja buat bising.

"Ada salah satu tweet tu ditulis nak tumbuk saya kalau jumpa saya di sana. Kenapalah sampai nak tumbuk, bukan saya buat salah pun. Tren yang​ kami naik itu juga merupakan tren khas untuk kempen pertandingan AJL dan tidak pun menganggu penguna MRT lain,"
katanya kepada mStar Online.

Foto: IG Nabila Razali
Nabila juga ada memuat naik paparan skrin dan bertanya adakah dia perlu membuat laporan polis keran menerima ugutan tersebut.



Foto: IG Nabila Razali
"Setelah perbincangan dengan pengurusan rasanya tak perlu sampai nak buat laporan polis dan anggap itu mungkin hanya usikan nakal netizen.

"Namun, saya harap tidak jadi perkara macam ni kerana kita hidup dalam negara yang aman kenapa perlu ada sikap negatif sebegitu," tambahnya.  -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
8
Marah
1
Terkejut
5
Sedih
3
Lawak
6
Bosan
1
Komen: 112
Komen

Previous : Berduet Dengan Sean Kingston, Kilafairy Buktikan Mampu 'Terbang' Jauh

Next       : Ruhainies Bodoh Tidak Tahu Maksud ‘Nate Beghuk’ - Netizen

Komen Terbaru

Quote doubleA 11-4-2018 08:03 PM
asyura_85 replied at 11-4-2018 06:41 PM
Tak jugak sis..ramai je orang aku kenal hidung mancung tapi tak cantik langsung..
yang idung kemb ...

Amboi bab percentage mana iols tau nyah

Sebenarnya apa saja bentuk hidung Tuhan bagi tu la yg bersesuaian dengan bentuk muka dan wajah. Dengan teknik mekap shading segala boleh bagi efek hidung mancung jugak tapi jangan terkejut la lepas buang mekap hidung tetap asal

Lain-lain Komen

Quote mawaria 1-2-2018 11:17 AM
tak suka nya bising bising dalam public transport. stresssss
Quote cicicumel 1-2-2018 11:28 AM
Cobaan utk viral lagi ke??? Coi...muka kau mcm ruminah sidik.klu adlin aman ramli tu abang kau..aku caya.hihi
Quote Telolet 1-2-2018 11:31 AM
kalau iols pon maybe terus keluar kat next station n tunggu train lain
kosser yach memekak dalam public transport, kalau suara lunak merdu takpe jugakk
Quote Orix 1-2-2018 11:32 AM
cicicumel replied at 1-2-2018 11:28 AM
Cobaan utk viral lagi ke??? Coi...muka kau mcm ruminah sidik.klu adlin aman ramli tu abang kau..aku  ...

gigih I scroll up utk tgok balik muka nabila ni... a'ah la, ada iras ruminah sidek
Quote cmf_premierleag 1-2-2018 11:37 AM
Akak pun rasa nak tumbuk ko nabila.. Memekak jah naik mrt
Quote cmf_premierleag 1-2-2018 11:37 AM
Akak pun rasa nak tumbuk ko nabila.. Memekak jah naik mrt
Quote azimodin 1-2-2018 12:00 PM
Akak kalau terdengar suara sumbang menyanyi di khalayak ramai  mmg terus rasa nak cerca bertubi2.
Quote ariellin 1-2-2018 12:38 PM
kalau tgk dia mesti aku nampak idung dia dulu
Quote MayaDelaRosa 1-2-2018 12:45 PM
hahaa..samala..mesti tgk hidung dlu..hahahha
Quote samperit 1-2-2018 01:08 PM
cmf_premierleag replied at 1-2-2018 11:37 AM
Akak pun rasa nak tumbuk ko nabila.. Memekak jah naik mrt

Memang nak tumbuk betul ni sampai post 2x haha
Quote virgo19 1-2-2018 01:14 PM
ariellin replied at 1-2-2018 12:38 PM
kalau tgk dia mesti aku nampak idung dia dulu

kalau aku automatik tengok gigi dia
Quote abangadek 1-2-2018 01:15 PM
sama je pesyen ngan wany suara tersekat biji nangka tu
Quote kodoksilver 1-2-2018 01:23 PM
macam macam la dia ni, cari publisiti murahan jerrrrrrr
Quote idolfan 1-2-2018 01:27 PM
Sebab suara ko tak sedap. Kalau sedap tak ada orang nak tumbuk. Very chipmunky...
Quote Aduradura 1-2-2018 01:28 PM
Mmg mcm muka neelopah sheols ni ...
Quote tapirbiru 1-2-2018 01:29 PM
suara tak sedap, muka x cun.. lagu apatah lagi... ko bersara je la dik..yg minat dia ni sure budak2 sekolah darjah 6 je yg baru nak tumbuh payudara...
Quote miszclassique 1-2-2018 01:30 PM
Hidung jambu
Quote tomaz 1-2-2018 01:30 PM
Sejenis bingit
Quote jemahjacjon 1-2-2018 01:31 PM
Suara dia serius tak sedap. Macam kanak2 belum baligh

Lihat semua komen(115)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055864s Gzip On
To Top