Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Pondan Aceh Dipaksa Lari, Menjerit Sampai Keluar Suara Lelaki

1-2-2018 10:03 AM |Dilihat:4675| Komen: 181
Pihak berkuasa Aceh memaksa sekumpulan pondan berlari sambil menjerit sehingga suara lelaki mereka kembali.

Dua belas orang lelaki pondan tersebut ditahan selepas polis menyerbu lima butik kecantikan, hasil dari aduan dari orang ramai.

CNN melaporkan, polis juga mencukur rambut kumpulan pondan berkenaan sehingga pendek dan disuruh memakai pakaian lelaki.

Foto: Sinar
Ketua Polis Utara Aceh, Ahmad Untung Surianata berkata, tindakan tersebut diambil bertujuan untuk melatih semua pondan agar kembali ke lumrah asal.

"Kami juga menyuruh mereka berlari sambil menjerit sehingga 'suara lelaki' mereka keluar."

Kesemua pondan yang ditahan dibawa ke balai polis untuk sesi kaunseling.

Difahamkan, operasi tersebut adalah sebahagaian dari usaha polis untuk mengekang pengaruh LGBT yang semakin menular di negara tersebut. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
3
Bosan
0
Komen: 181
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote FOTHER-MUCKER 9-2-2018 09:09 AM
izzat1987 replied at 8-2-2018 02:51 AM
Boleh bertukar jika mahu. Semuanya terletak pada nafsu dan akal yang hina tidak mahu tunduk pada ...

Confidence aja kamu cakap mereka boleh tukar nafsu mereka. Sedangkan lobai pun sukar nak control nafsu bila nampak betis wanita. Maka sebab itu kaum wanita di wajibkan menotop aurat!

Lain-lain Komen

Quote insulin 1-2-2018 09:22 AM
Hahaha.
Quote dubuk 1-2-2018 09:33 AM
hahahahahahahahahaha
Quote Oroi8887 1-2-2018 09:41 AM
Hahaha padan muka
Quote CiliPadiSedap 1-2-2018 09:52 AM
yang ni akak sokong sangat. nape tak buat kt malaysia. harapkan balak je kaki gym. kelakar kan manusia? sebab duit sanggup layan pondan
Quote FOTHER-MUCKER 1-2-2018 09:59 AM
Kau cukur ka, bunuh ka, suruh lari ka dan suruh menjerit ka...takan boleh merubah mereka kerana mereka telah dilahirkan sebegitu rupA.

Terima sahajalah bahawa tohan yang mencipta mereka sedemikian rupa.
Quote hefze 1-2-2018 10:02 AM
pondan sajat ape kabarnye @pyropura
Quote Dwdrum 1-2-2018 11:01 AM
Public humiliation budaya jahilliyah ke budaya islam ni?
Quote idakamaruddin 1-2-2018 11:11 AM
FOTHER-MUCKER replied at 1-2-2018 09:59 AM
Kau cukur ka, bunuh ka, suruh lari ka dan suruh menjerit ka...takan boleh merubah mereka kerana mere ...

itu btl la naluri dia xleh nk tukar or tukar tu amik masa tp sekurang2nye dorang still duk kt negara tu maka kene ikut rules negara tu la

unless dia pindah negara lain

patut buat jugak kt msia ni selagi namanye jantan tetap kene pakai pakaian jantan, kalau tertangkap paksa dorang lari jugak mcmni


Quote kecimpret 1-2-2018 11:12 AM
usaha sia2...silap2 dpt dosa sebab mengaibkan org
Quote Vokuro 1-2-2018 11:15 AM
CiliPadiSedap replied at 1-2-2018 09:52 AM
yang ni akak sokong sangat. nape tak buat kt malaysia. harapkan balak je kaki gym. kelakar kan manus ...

Bab naluri tiada siapa boleh paksa. Elohim yang lahirkan mereka dengan kecacatan naluri.
Ummah bimbo jah yang bodoh ingat kat badan manusia ada butang untuk tekan switch tukar naluri seikut mahu.
Kalau sister tak boleh paksa diri untuk jilat puki cikki or hisap konek jantan lain apa yang buat kan sister rasa pondan2 ini ada mukjizat itu?nabi kah pondan pondan siap ada mukjizat tukar nafsu???
Quote amyza 1-2-2018 11:17 AM
Kesian pulak buat mcm tu. Baik suruh diorg masuk training askar.
Quote NekNgah 1-2-2018 12:38 PM


terbayang mereka berlari-lari sambil mengepak-ngepakkan tangan....
Quote aqissa 1-2-2018 12:50 PM
Alamak... i terbayang abg sajat plak berlari2 ngan lembu... errr ke berlari dkejar lembu 🤔
Quote batmana 1-2-2018 01:34 PM
sajat tak payah berlari

terang2 sora dia sebijik jantan

Quote hyie 1-2-2018 02:03 PM
perlu ke memalukan mereka sampai begitu sekali? omg
Quote zorrro_03 1-2-2018 02:06 PM
FOTHER-MUCKER replied at 1-2-2018 09:59 AM
Kau cukur ka, bunuh ka, suruh lari ka dan suruh menjerit ka...takan boleh merubah mereka kerana mere ...

kau tak payah menyebok laa pondan.  kalau berani sgt depan2 laaaa protes.  



Quote zorrro_03 1-2-2018 02:08 PM
hyie replied at 1-2-2018 02:03 PM
perlu ke memalukan mereka sampai begitu sekali? omg

habis tu nak ternak pondan2 tu biar semakin lembik mengalahkan perempuan sebenar?  guna akal fikiran laaaa.  positif boleh dak?  



jgn jadi mcm bos kau ye...
Quote iloveselangor 1-2-2018 02:11 PM
Boleh suruh Safiey ilyas dato Alif buat gini...mesti viral

Dato Aliff menjerit hari2 tetap memondan....kalau takat lari sambil menjerit ni I rasa sekadar menambah koleksi viral heols saja.
Quote pyropura 1-2-2018 02:22 PM
Pondan macam @hefze kah?

Lihat semua komen(181)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082990s Gzip On
To Top