Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Farid Kamil Alami Masalah Mental, Rindu Anak-Fadzil Zahari

12-1-2018 05:49 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 17564| Komen: 189

Mengulas tentang isu Farid Kamil yang mengamuk dan menampar polis baru-baru, adiknya Fadzil Zahari tampil membuka mulut.

Katanya dia sendiri terkejut dengan laporan tersebut.


Foto: IG Fadzil Zahari
"Apa yang saya tahu, dia bukan begitu. Saya memang terkejut apabila dia ditahan oleh pihak polis dan didakwa menampar anggota polis dan menimbulkan kekacauan dalam kalangan orang awam di dalam balai polis tersebut.

"Ibu dan bapa di kampung (Alor Setar) dan mereka sudah tahu tentang hal ini. Semoga mereka dikuatkan hati untuk berdepan dengan berita mengejutkan ini,"
katanya kepada Kosmo.

Namun suami kepada aktres Yana Samsudin ini tidak menolak kemungkinan yang abangnya ityu mempunyai masalah mental atau mengalami tekanan perasaan.

Foto: IG Farid Kamil
"Saya bertemu Farid tiga hari sebelum dia ditahan dan dia ada mengadu katanya tidak bertemu dengan anak-anaknya sudah dua hari.

"Masa jumpa dekat balai pun dia tanya soalan sama, memang dia merindui anak-anaknya. Ada juga kemungkinan Farid mempunyai masalah mental atau tekanan perasan,"
katanya kepada mStar Online.

Sikap Farid yang lebih suka berahsia
menyukarkan lagi keluarga untuk mengetahui apa masalah yang dihadapinya.

"Farid bukan seperti yang dikatakan dan yang diviralkan. Apa yang orang kata tentang dia semuanya tidak benar. Buat masa sekarang dia memang sangat memerlukan sokongan daripada orang paling rapat dengannya,” tambahnya.

Foto: IG Farid Kamil
Sama-samalah kita doakan agar segalanya dipermudahkan. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 189
Komen

Previous : Tutup Kepala Macam Bungkus Nangka Busuk! – Netizen Kutuk Gaya Turban Yuna

Next       : Zed Zaidi Sahkan Farid Kamil Tidak Pinjam Ah Long

Komen Terbaru

Quote ayjay 19-1-2018 02:59 AM
moonela replied at 18-1-2018 08:32 AM
Maybe maksud dia kulit bersih tu kulit cerah barangkali - putih...

Oot...iqram memang kulit ber ...

Alep sokree pun kulit muka cantik bersih. Tapi bini dia si shahudah jerawat tung tang.

Lain-lain Komen

Quote Orix 12-1-2018 05:51 PM
2 hari x jmpa anak sebab????
Quote rosaya 12-1-2018 05:52 PM
Kenapa DD cakap seeloknya tanya keluarga dia sendiri? Dia bukan isteri a.k.a orang paling rapat dengan FK ke?
Quote BookerT 12-1-2018 06:12 PM
rosaya replied at 12-1-2018 05:52 PM
Kenapa DD cakap seeloknya tanya keluarga dia sendiri? Dia bukan isteri a.k.a orang paling rapat deng ...

malu la tu nyah...ada laki tapi ganja nyah..kalau kau malu tak nyah? satu taman whatsapp group nyah...
Quote onexox97 12-1-2018 06:13 PM
rosaya replied at 12-1-2018 05:52 PM
Kenapa DD cakap seeloknya tanya keluarga dia sendiri? Dia bukan isteri a.k.a orang paling rapat deng ...

orang macam ni memang boleh buat org gaduh
keluarga fk akan tuduh dd sbg punca
dd kata tanya keluarga


sebenarnya fk sendiri pun tak tahu apa dia nak
macamana bini ke famili ke nak ambik tahu
memang payah la
Quote famri7 12-1-2018 06:17 PM
Skali lagi cash dkt diana daniera sebab suka gebor lovey dovey hujung2 bergaduh family, tetekan dan masuk jail segala..
Quote Parit.Hilton 12-1-2018 06:19 PM
aku percaya kata2 adik FK ni. dan punca si FK ni depressed hmmm sendiri boleh fikir la.
Quote haruslah 12-1-2018 06:22 PM
famri7 replied at 12-1-2018 06:17 PM
Skali lagi cash dkt diana daniera sebab suka gebor lovey dovey hujung2 bergaduh family, tetekan dan  ...

Xpe sis. Dah halal boleh tunjuk2....
Quote newyork 12-1-2018 06:24 PM
Alahai, baru ja brp minggu gambar peluk dd kat katil tu,
Quote HannahMontana 12-1-2018 06:25 PM
Semua budget kesian kah ???


bodoh lah uolllsssssss


Quote Suchi 12-1-2018 06:30 PM
onexox97 replied at 12-1-2018 06:13 PM
orang macam ni memang boleh buat org gaduh
keluarga fk akan tuduh dd sbg punca
dd kata tanya ke ...

Kat page harian metro statement mak dd pastu netizen ade komen kecam adik fk ni.
sampai yana samsudin pun beri komen balas gak.
Quote day2 12-1-2018 06:38 PM
Knp 2 hr x jmp anak. Lg pon knp jd smpi mcm tu skali. Bkn nye 2 thn xdpt jmp anak. Mst ada sebab lain ni. Kdg2 g shooting lama2 pon blh je xjmp anak kan.
Quote masmelon 12-1-2018 06:50 PM
knp x jumpa. ank dia x duduk sekali ke, ke DD ngn ank2 tnggal asing?? eh x fhmlahh
Quote lonely_surina 12-1-2018 06:50 PM
bila kaum kerabat masuk campur bg statement, jadi nampak dd yg buruk..
iolss dari dulu kini mmg kesian dgn dd..
semoga semua dipermudahkan unt dd n anak2..

pakai hp canggih manggih xkan xde appss unt videocall kot..

Quote Aduradura 12-1-2018 06:52 PM
Edited by Aduradura at 12-1-2018 06:55 PM

Yolaaaaa tuuuu, salah gunakan depression

Kesian "depression" ... semoga depression tabah...
Quote kiah_mai_pulak 12-1-2018 06:55 PM
Aahhhh propa sajo x jumpa anak 2 hari.. kalau 2 bulan tu ok lah ko nk mental pun.. ckp je ko tgh high dadih. Setel
Quote RatuDunia94 12-1-2018 06:58 PM
Iols syak deols ni mng dh brmasalah lama since yg dulu kecoh nak bercerai tp x jadi.. So gambar lovey dovey kat insta hanyalah utk mengaburi semua org jah..
Quote ecstatic 12-1-2018 06:59 PM
Eeee statement mcm nak salahkan dd je.pdhal abg ko tu taik ganja.ckp jela sbb dadah yg dia telan tu jg lagu tu abg dia.ntah hape2 je.baru xjumpe anak 2 hari bkn 2 tahun pun.
Patutla dd muka slalu stress n rebel aritu kan.maybe si fk ni mmg tahi ganja sedari dulu. Cait!
Quote guesswho09 12-1-2018 07:00 PM
nak coverline la ni
tak nak org tuduh amik dadah
Quote Allthatnana 12-1-2018 07:00 PM
Nak buat statement kesian kat FK ke mcm mana ni?

Lihat semua komen(189)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066746s Gzip On
To Top