Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis

Hairul Azreen Minta Maaf, Tak Mampu Jelaskan Bil Elektrik Sampai Lima Bulan?

12-1-2018 01:43 PM|Oleh: Saiful | Dilihat: 27784| Komen: 589

Artis pun tak larat nak bayar bil elektrik? Apa dah jadi dengan keluarga Hairul Azreen?

Melalui Instagram, pelakon ini ada menyatakan mereka sekeluarga terpaksa tidur bergelap kerana tidak menjelaskan bil.

Dalam kapsyennya, Hairul meminta maaf kepada isterinya, Hanis Zalikha serta anaknya, Yusuf Iskandar.


Berasa sebak, dia berjanji tidak akan mengulangi kesalahan yang sama.

"Sibuk dengan training untuk filem, sampai lupa nak bayar bil TNB 5 bulan,"
katanya.


Foto: IG Hanis, Hairul
Kelakar pun ada juga, ramai pengikut yang turut meninggalkan kata-kata lucu di ruangan komen.

Ada juga yang memberi nasihat kepadanya dan memberikan tips mudah agar pelakon ini membuat potongan wang melalui bank setiap bulan.


Foto: IG Hairul
Namun dari semuanya, apa yang menjadi perhatian adalah gambar Yusuf dan kucing Bujibu yang sedang makan dalam keadaan bergelap. Comel! -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
Komen: 589
Komen

Previous : Tutup Kepala Macam Bungkus Nangka Busuk! – Netizen Kutuk Gaya Turban Yuna

Next       : Farid Kamil Alami Masalah Mental, Rindu Anak-Fadzil Zahari

Komen Terbaru

Quote toxicated 19-1-2018 12:56 AM
brainbiru replied at 19-1-2018 12:10 AM
Sis tox g la viralkan.. Tgk kat post tu ada 64komen je...  So kekrul ni x leh pikir bende ni dis ...

Sis brain la viralkan.  Tp dh lama plak post tu. June lg

Lain-lain Komen

Quote Aduradura 12-1-2018 01:44 PM
Masalahnya filem2 tu semua bukannya heolls watak utama pun, watak tempelan jaaa..tak bayar bil pun nk kene betau keee, lulz..heh, hairul & his bimbo brag
Quote kiah_mai_pulak 12-1-2018 01:48 PM
Amboiiii lupa naa ngn bil api... kalau bil air ko tu x pernah lupa pulak.. x tertunggak pun kau acah2 buat tertunggak kan?! Kosserrr
Quote bungalayu549 12-1-2018 01:48 PM
Kdg2 myampah tgok kek rul ni .bayar bil online kn ado
.
Quote tomaz 12-1-2018 01:49 PM
Lol. X kan keknis x ambil tahu psl bil letrik air umah. Pelik2 la
Quote shernazz 12-1-2018 01:50 PM
Ye ke??
Haha
Tapi cantik view rumah dia
Quote ssharifc 12-1-2018 01:51 PM
ye lah..bayar online kan senang walau ko shooting kat Miami sekalipon ...duh
Quote sukacactus 12-1-2018 01:52 PM
Nak ckp diorang super busy, byk projek je tu
Xde org lain yg sebusy diaorang
Quote mamapea 12-1-2018 01:53 PM
peliknya sampai 5 bln x byr...xkanla bz teruk sgt...
Quote parangskeper 12-1-2018 01:53 PM
annoyingnya kapel terencat nih
Quote sant 12-1-2018 01:54 PM
Spesis attention whores ni tak penat ke semua benda nak post ke socmed? Tak penat jadi public scrutiny? But yang paling bodo netizen yang sibuk nak tau life dorang ni. Dan life semua attention whores kat socmed.
Quote yangsemb 12-1-2018 01:56 PM
Whatttt 5 bulan? Ko biar benar
Quote kiambang 12-1-2018 01:56 PM
Iyolah la tu busy sangat ... bukan ke hutang kena bayar dulu ... cuba tak bayar hutang kereta selama 5 bulan .  Rasa rasa boleh lupa ke ?
Quote NonaNaga 12-1-2018 01:57 PM
alahaiiiii wut kind of sharing is this.....
kalau ngetop mcm fattah aminz yg mendonia tak apalah lupa......ini emmm
Quote barfi 12-1-2018 01:57 PM
Terlupa je pun bukannya tak mampu.. bagus jugak train yusof sekali sekala
Quote royaldanish 12-1-2018 01:58 PM
bil air tak lupa pulak?
Quote shiq 12-1-2018 01:59 PM
aku pelik ngan org jenis lupa bayar bill.. pakai air, lampu tahu... bila part bayar bill boleh lupa?? lain kali tolong  debit kat kau nye bank account tiap2 bulan kalo step hidup sibuk sangat.
Quote mimi77 12-1-2018 02:00 PM
keta semua beli cash ke smpai lupa byr bil bulanan?
Quote ~boolean 12-1-2018 02:00 PM
Kalau dengan view macam tu, rela saja aku bercandlelight setiap malam
Quote mimi77 12-1-2018 02:01 PM
shiq replied at 12-1-2018 01:59 PM
aku pelik ngan org jenis lupa bayar bill.. pakai air, lampu tahu... bila part bayar bill boleh lupa? ...

kan?duit berkepok2...buat je la autodebit

Lihat semua komen(589)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
Kategori Berkaitan
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059308s Gzip On
To Top