Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Tutup Kepala Macam Bungkus Nangka Busuk! – Netizen Kutuk Gaya Turban Yuna

12-1-2018 02:57 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 6649| Komen: 60


Amboi sedapnya mulut netizen mengata. Gaya tudung moden yang dipakai Yuna nampaknya tidak kena dnegan citarasa netizen. 

Stail turban yang dipopularkan semula oleh Neelofa baru-baru ini dikritik keras apabila Yuna turut menggayakan stail serupa. 

Rakan buat kejutan 'bridal shower' untuk Yuna.
Yuna yang terlebih dahulu menularkan gaya ini beberapa tahun lepas dilihat santai mengenakan turban dan legging sebagai pakaian hariannya. 

Fesyen ini dapat dilihat pada setiap penampilan Yuna. Paling terbaru adalah ketika dikejutkan dengan ‘bridal shower’ oleh 16 orang rakan wanitanya. 

Gaya ringkas Yun acuri perhatian netizen.
Tidak menyangka majlis seumpama itu diadakan untuknya, Yuna menjangkakan dia akan menghadiri sebuah sebuah mesyuarat yang diaturkan oleh pembantu peribadinya. Tetapi ternyata dikejutkan dengan majlis “bridal shower”  sempena meraikan detik akhir Yuna berstatus bujang.

"Terima kasih gadis-gadisku untuk kejutan ini. Saya betul-betul fikir ada mesyuarat!" tulisnya di akaun Instagram miliknya. 

Bagaimanapun Yuna mendapat kecaman hebat daripada netizen yang tidak senang duduk melihat gaya ringkasnya pada majlis tersebut dan rimas dengan budaya barat yang semakin menular di Malaysia.


Majlis 'bridal shower' tersebut telah diadakan di Fancy Breakfast Club, Bangsar hanya dihadiri oleh kenalan wanita yang rapat dengannya.

Yuna dan Adam Sinclair pula dikhabarkan bakal mendirikan rumah tangga pada 28 Januari 2018 selepas mengikat tali pertunangan pada awal Ogos 2017. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 60
Komen

Previous : Sah Positif Ganja, Sofi Jikan Harap Tiada Tekanan Pada Farid Kamil

Next       : Hairul Azreen Minta Maaf, Tak Mampu Jelaskan Bil Elektrik Sampai Lima Bulan?

Komen Terbaru

Quote lhrunderground 18-1-2018 08:47 PM
stress aku nengok dia nih la

Lain-lain Komen

Quote EhhEtonLahh 12-1-2018 02:59 PM
OMG kejam!
Quote kiah_mai_pulak 12-1-2018 03:01 PM
Hellooo celeburik bridal shower kat Bangsar je ke?? Meolss ingatkan celeburik dekat Las Vegas ke New York ke.. kosserrrr
Quote bulanbulat 12-1-2018 03:01 PM
Rukun islam dgn iman netizen meleysia ni tudung nombor 1
Quote hanipinky 12-1-2018 03:03 PM
“Stail turban yang dipopularkan semula oleh Neelofa baru-baru ini...”

Hewhewhew
Quote clarizsa 12-1-2018 03:05 PM
Alahai netizens
Sukahati dia laa
Kepoh je laa haiiishh
Quote prettyuglybabe 12-1-2018 03:23 PM
lantak dia la nak pakai apa..
dia bukan jenis tutup aurat pun..
orang lain pulak yang kecoh lebih..
Quote hudalarva 12-1-2018 03:26 PM
Ekceli... mmg nampak kepam dia pakai camtu
Myb sebab dah jadi identiti diri, kepam pun kepamlaa
Quote Aduradura 12-1-2018 03:26 PM
hanipinky replied at 12-1-2018 03:03 PM
“Stail turban yang dipopularkan semula oleh Neelofa baru-baru ini...”

Hewhewhew

Shit! Crap!
Quote CardiGans85 12-1-2018 03:33 PM
Iman dlm hati masing2..kekhilafan diri.
Quote shailyvelera 12-1-2018 03:34 PM
ada aku kisah??? kata yuna sambil berlalu....
Quote beta_is_better 12-1-2018 03:35 PM
hudalarva replied at 12-1-2018 07:26 AM
Ekceli... mmg nampak kepam dia pakai camtu
Myb sebab dah jadi identiti diri, kepam pun kep ...

Kepam tu bau macam mana?? Patut anakanda Yuna pakai je macam ni dengan penuh keyakinan


Quote katibism 12-1-2018 03:37 PM
Edited by katibism at 12-1-2018 03:38 PM
beta_is_better replied at 12-1-2018 03:35 PM
Kepam tu bau macam mana?? Patut anakanda Yuna pakai je macam ni dengan penuh keyakinan

Tuanku ni ingat lawak ke?? Yg ni lagi lawak ok. Moga Yuna x end up jadi macam ni




Hai MN @beta_carotene
Quote hudalarva 12-1-2018 03:41 PM
beta_is_better replied at 12-1-2018 03:35 PM
Kepam tu bau macam mana?? Patut anakanda Yuna pakai je macam ni dengan penuh keyakinan

kepam tu bau mcm sejadah lembap yg dah setahun tak basuh la ayahanda
Quote mieymiey 12-1-2018 03:48 PM
Stail turban yang dipopularkan semula oleh Neelofa baru-baru ini dikritik keras apabila Yuna turut menggayakan stail serupa.


Yuna turut menggayakan stail serupa? Serupa dengan Neelofa?
Quote Thanatus 12-1-2018 03:52 PM
Semoga turban yuna elok2, dan tak membesar
4716291401_ea1efbfeca.jpg
Quote aammyy 12-1-2018 03:56 PM
mieymiey replied at 12-1-2018 03:48 PM
Yuna turut menggayakan stail serupa? Serupa dengan Neelofa?

TT duduk dalam gua ke dalam tempurung?
Quote mieymiey 12-1-2018 04:02 PM
aammyy replied at 12-1-2018 03:56 PM
TT duduk dalam gua ke dalam tempurung?

Iols rasa tempurung
Quote eyelineronfleek 12-1-2018 04:04 PM
Nampak sgt penulis artikel ni kipas-susah-mati Neelofa...
Quote mrs_salvatore 12-1-2018 04:04 PM
baik korg csi netizen yg kutuk aurat yuna tu, ntah2 kaki porn

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.054537s Gzip On
To Top