Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Datuk Farid Kamil Ditahan Kerana Tampar Polis..

11-1-2018 04:07 PM |Dilihat:9274| Komen: 141

Memetik laporan Utusan Malaysia, pelakon dan pengarah Datuk Farid Kamil Zahari ditahan selepas dipercayai menampar seorang anggota polis di Kota Damansara, Petaling Jaya sebentar tadi. 

Menurut sumber, dalam kejadian kira-kira pukul 1.20 petang itu, selebriti berusia 36 tahun itu dikatakan melakukan perbuatan tersebut di kaunter aduan Balai Polis Kota Damansara.

Dia disyaki berada di bawah pengaruh dadah dan ujian air kencing sedang dijalankan terhadapnya, katanya di sini hari ini.

Foto Carian internet
Sementara itu, Ketua Polis Daerah Petaling Jaya, Asisten Komisioner Mohd. Zani Che Din ketika dihubungi mengesahkan kejadian tersebut. - CARI 

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
Komen: 141
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote merah_arjuna 15-1-2018 05:54 AM
akumak replied at 12-1-2018 08:29 AM
anak aku pun tak behave, tp life aku happy.. camno ni?

Betol tu..anak aku pun dedua xbehave..tp life kami happy je..anak aku jenis yg aktif dan byk mulut..

Lain-lain Komen

Quote shahirakay 11-1-2018 04:24 PM
kat metro tak gitau nama. aku terus zassss masuk cari
Quote Pink_Purple 11-1-2018 04:25 PM
baru dapat title dato...
Quote krustykrab 11-1-2018 04:26 PM
menarik citer ni, datuk retis hisap dadah....

patut ada title datuk, tunjuk la kelaku elok sikit, malu bini hang
Quote siputsedut 11-1-2018 04:26 PM
Datuk datuk....{:nose
Quote siputsedut 11-1-2018 04:26 PM
Datuk datuk....{:nose
Quote SWORKS27 11-1-2018 04:27 PM
wahhh..laku keras benang nih
Quote paz 11-1-2018 04:28 PM
Sudah, tampar orang disyaki pengaruh dadah. Nasib lah yer.
Quote insulin 11-1-2018 04:28 PM
Datuk Lalok...
Quote myakayina 11-1-2018 04:32 PM
ish..ambik dadah ke?  klu betul tak sangkanya lahai..
Quote onexox97 11-1-2018 04:36 PM
wowowoowow


apa dah jadi datuk?
Quote jofizo 11-1-2018 04:37 PM
cepat2 la DD cerai.....ramai tgh menunggu tuh
Quote jofizo 11-1-2018 04:37 PM

Quote itik_kuning 11-1-2018 04:38 PM
negeri mana yang bagi dato kat dia ni?
Quote sehirkedi 11-1-2018 04:40 PM
Pehhh besar kepala kaw...baru dapat title dah tunjuk ganaz. Uish..Polis pun kaw berani tampor di balai pulak.. Gelaran dato dan segala jenis 'title' hanya mewujudkan sistem berkasta dan secara tak langsung memberi tiket untuk golongan ni melakukan keganasan, jenayah, rasuah dan macam jenis perkara yang tak baik.. Mereput la ko farid..sape suruh kurang ajor! Harap kena hukuman yang berat..please..bagi pengajaran buat yang lain ber'title' tu..
Quote tanakkampung1x 11-1-2018 04:40 PM
Kesian bini dan anak dia
Quote samasam90 11-1-2018 04:41 PM
jofizo replied at 11-1-2018 08:37 AM

adoiiiiii farid, memalukan dd jelah kau ne..
Quote lasagnaklcc 11-1-2018 04:45 PM
Tgk rupa pon dah nampak tak semenggah
Quote nolya 11-1-2018 04:45 PM
Aik.... baru berapa hari dpt dato dan berani menampar polis? Garangnya. Kalau pula terlibat dadah, fatal sekali tu.
Quote lumie 11-1-2018 04:47 PM
Uishh malunye... Lately dd pn ske mencapub kt ig dia.. Sekalik terkena tempias psl hal ni, malu je...

Lihat semua komen(141)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas (Portal)
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.092617s Gzip On
To Top