Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis

Zara Zya Bengang Peminat Komen Cara Pemakaiannya

11-1-2018 02:45 PM|Oleh: Suzy | Dilihat: 4960| Komen: 38

Baru sahaja dua tiga hari yang lalu kisah pelakon Redza Rosli menempelak peminatnya, kali ini pelakon berbakat Zara Zya pula berang apabila peminat menegur cara pemakaiannya. 

Seringkali memuat naik ‘ootd’ di akaun Instagram miliknya, Zara Zya ditegur oleh peminat kerana baru-baru ini berkongsikan gambar pemakaiannya yang ketat dan tidak senonoh. 

Zara Zya sering memuatnaik foto fesyen hariannya.
Sebagai seorang artis dengan akaun media sosial terbuka kepada umum pastilah setiap gerak geri mereka ‘dipantau’ oleh peminat serta netizen. Respon yang diberi pula ada yang mengkritik dan ada juga yang memuja. 

Artis pula seharusnya lebih terbuka dan menganggap setiap kritikan itu adalah bertujuan baik. Tidak ada peminat yang suka melihat artis kesayangan mereka dihina.

Pemakaiannya Zara yang dikatakan ketat.
Hal yang sama berlaku kepada pelakon wanita itu. Peminat menjadikan ruangan komen entri Zara Zya untuk berbalah sesama mereka. Zara turut membalas komen-komen kritikan yang dilemparkan kepadanya bertujuan mempertahankan diri. 

Rata-rata netizen menyuruh Zara Zya memadam gambar tersebut dan ada juga yang memuji keyakinan Zara mempamerkan bentuk tubuhnya dengan pemakaian seumpama itu. 



Tidak kurang juga ada netizen yang mengutuk sesama sendri kerana masing-masing tidak mahu mengalah. Ruangan komen pula menjadi medan pertelagahan peminat dan netizen. 

Bagi CARI tidak  perlulah artis menjawab komen-komen ‘keyboard warrior’ itu. Sekiranya baik komen mereka jadikan pengajaran, jika tidak setuju abaikan sahaja. Sebab semuanya berpunca daripada diri sendiri.  “You reap what you sow” bak kata orang putih.- CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
Komen: 38
Komen

Previous : Nak Sihirkan Kami? Bak Datang- Respons Suami Mawar Rashid Bila Dikecam Tayang Bahagia

Next       : Ustaz Pun Riak- Aliff Syukri Ditegur, Caprice Pula Yang Tak Puas Hati

Komen Terbaru

Quote Zaien 17-1-2018 04:35 PM
bila dia nih ubah penampilan..
nampak semakin berusia..
dia ni sesuai rambut kaler itam.. bila kaler rmbut nampak bebenor tua dari usia...

Lain-lain Komen

Quote MH3707 11-1-2018 02:53 PM
pakai la brand termahal sekalipun dia ni,,tetap nampak pprt...muka tua dari usia...gred apa? dengan sukacitanya den kasi gred C-
Quote hong1991 11-1-2018 02:58 PM
muka still cantik
Quote idakamaruddin 11-1-2018 03:00 PM
muka sheols mmg kg.com jugak

nsb la belakon best
Quote hudalarva 11-1-2018 03:07 PM
muka mcm kak nasha ajis zaman laila isabela...
Quote armin 11-1-2018 03:32 PM
Helo tu ig dia suka hati dialah. Tak suka xpayah tgk
Quote MH3707 11-1-2018 03:35 PM
kalu mike perati betul2 muka dia ni mcm senget sebelah...
Quote Rainrein 11-1-2018 03:35 PM
Netizen tunjuk good  good kah?
Quote lililen 11-1-2018 03:45 PM
kesian jd retis ni. bertabah la sis. jd artis x boleh hati tisu
Quote Sonneblume 11-1-2018 03:56 PM
Netizen mcm ni mmg dah takde kerje ek?g jln2 ig org pstu nmpk org seksi berdakwah.
Quote yangsemb 11-1-2018 04:55 PM
Sendiri mau ingat laaa bila dh jd celebrity/artis, pastu huplod2 gambor @medsoc. Sedangkan acik yg xramai followers ni pon kengkadang kena tegur jugerkkk apabila gambar or quote xbersesuaian dihaplod
Quote HannahMontana 11-1-2018 05:06 PM
MH3707 replied at 11-1-2018 02:53 PM
pakai la brand termahal sekalipun dia ni,,tetap nampak pprt...muka tua dari usia...gred apa? dengan  ...

C- kepala bana ko


seharusnya E



Quote HannahMontana 11-1-2018 05:08 PM
sekarang job susah kannnnnnnnnnn


ko upkan diri ko mcm2 cara


katanya diatas sejadah memohon  kehadrat Ilahi jobs melipat ganda


luar sejadah dgn fesyen melewehh terkini katanya tp penerbit tak seru juga nama ko


mungkin lepas ni ko akan jumpa bomoh pawang kee ko bomohkan saja stesen TV biar ikut telunjuk ko

Quote beeeee 11-1-2018 05:09 PM
Sonneblume replied at 11-1-2018 03:56 PM
Netizen mcm ni mmg dah takde kerje ek?g jln2 ig org pstu nmpk org seksi berdakwah.

konon konon kumpul pahala kekdah nye haha
Quote Sayornara 11-1-2018 05:13 PM
tapi kenapa sekarang zara macam try hard nak nampak cantik... kalau follow dia punya ig macam treatment dia buat... belum tang color rambut bagai... pastu pakaian makin lama makin seksi... saya lebih prefer zara time LYMA... nampak manis je..
Quote BookerT 11-1-2018 05:16 PM
bukan minah ni memang mak hayam bohsia ke nyah? yang dalam tv tu watak je la nyah..kenapa la kuno sempit pemikiran kau orang ni nyah?
Quote missDollie 11-1-2018 05:18 PM
Rambot hitam dan berkepuk tu lagi cun kot dari rambot berkarat tu..rambot berkarat tu nampak rempit.pprt.com sangat..
Quote Minami2013 11-1-2018 05:19 PM
Berlakon best... ok je die... dapat pun selalu watak perempuan kampung... sesuai lah ngan die...
Quote Membercaribaru 11-1-2018 05:46 PM
MH3707 replied at 11-1-2018 03:35 PM
kalu mike perati betul2 muka dia ni mcm senget sebelah...

Tahun lepas kalau tak silap, dia ada buat pembedahan buang ketumbuhan sebelah pipi kan? Kalau tak buang ketumbuhan tu, muka sheolls jadi lebih kurang lumpuh separuh. Tak ada ekspresi muka. Mungkin sebab tu kot.
Quote Membercaribaru 11-1-2018 05:48 PM
MH3707 replied at 11-1-2018 02:53 PM
pakai la brand termahal sekalipun dia ni,,tetap nampak pprt...muka tua dari usia...gred apa? dengan  ...

Dia punya outfit tak masuk sangat dengan diri dia. Nampak macam awkward sikit pemakaian dia :')

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.056273s Gzip On
To Top